Fertilitetsbehandling i Tyrkiet

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Dit ønske om et barn er stort, men på den naturlige måde har det ikke fungerer indtil nu? Medicinen tilbyder i dette tilfælde forskellige muligheder for kunstig insemination. Med disse metoder kan du få dit barn.

  Teamet af Aesthetic Travel i Antalya har kontakter til anerkendte specialister i Centre for kvinder, der ønsker at blive gravide i Tyrkiet. Disse specialister har gjort sig et ganske navn på dette område med dyb viden og langsigtet ekspertise. De arbejder med skøn og følsomhed ved din side med kunstig insemination. Vi kan hjælpe dig med at opbygge den første kontakt og konsultation til dit problem. Kontakt os,vi er her for at hjælpe dig!

  Kunstig Insemination: omfattende konsultation, diagnostik og individuel behandlingskoncept

  I centrene for kvinder, der ønsker at blive gravid, vil du have en god følelse. Vores specialister til kunstig insemination og hormonbehandling tager deres tid for dig og din partner. I private samtaler registreres din medicinske historie, og allerede eksisterende forhold registreres. En omfattende diagnostik udføres, herunder begge partnere. Med alle disse data udarbejdes et individuelt behandlingskoncept. Det indebærer forskellige hormonbehandlinger og forskellige sorter af kunstig insemination.

  Der er individuelle måder til opfyldelse af dit ønske om barn

  Det tyrkiske ønske om børneeksperter udfører hormonbehandlinger og forskellige teknikker til kunstig insemination med en høj grad af kompetence og ekspertise, der henviser til europæiske standarder og teknikker.

  Procedurer og teknikker

  Et urealiseret ønske om et barn kan have mange rødder. En måde at komme til bunden af dette er anamnesen. Når årsagen er etableret, informerer den tyrkiske specialist dig om risici og komplikationer og giver dig nogle alternative behandlingsmetoder og forklarer dig omkostningerne ved hormonbehandling eller kunstig insemination i Tyrkiet. Når vores specialister diagnosticerede en hormonforstyrrelse, kan årsagerne være et stort volumen af mandlige hormoner eller dysfunktion af skjoldbruskkirtlen. Vores læger vil tilbyde dig tilstrækkelig behandling. Med let endometriose og et godt spermiogram af din partner kan der opnås en graviditet, når samleje er optimeret til din menstruationscyklus.

  En anden mulighed er intrauterin insemination (IUI) eller assisteret insemination. Med denne sæd fra din partner er forberedt og på dagen for din ægløsning placeret i din livmoder. Det giver mening at stimulere æggestokken med hormoner. Denne metode vil forbedre graviditetens succes mere. Der er to metoder til kunstig insemination. Den almindelige in Vitro-befrugtning eller IVF og den udvidede in Vitro-befrugtning med en mikroinjektion for sædceller ind i ægget. Dette vil blive forklaret mere detaljeret på en separat side.

  Aesthetic Travel kan hjælpe dig med at få en aftale for omfattende konsultation med en tyrkisk specialist for hormonbehandling eller kunstig Insemination. Kontakt os venligst, og vi er glade for at hjælpe dig! Få professionel hjælp og ikke mister håbet for et barn!