Gastric Ballon i Tyrkiet / Antalya

 

Gastric Ballon i Tyrkiet / Antalya: Denne metode tjener overvægtige mennesker, der har brug for at tabe sig hurtigt. Maven er genopfyldt, og der er lidt plads til mad.

fra 19,900 DK

Gastric Ballon i Tyrkiet / Antalya

Mange mennesker lider af fedme og dette på trods af gentagne forsøg på at ændre deres kost, til konstant at undvære sukker og at motionere regelmæssigt. Uanset hvordan det ser ud til omverdenen, påvirkes din egen livskvalitet altid. Vi på Aestehtic Travel i Antalya vil gerne tilbyde dig forskellige muligheder, hvordan du kan få dit liv og din vægt tilbage under kontrol ved hjælp af en kirurgisk procedure kontakt os! En af de restriktive teknikker for gastrisk kirurgi, som vi tilbyder vores patienter i Tyrkiet, er den så kaldte gastric ballon.

En Gastric Ballon i Tyrkiet / Antalya er en oval kapsel, som du enten kan sluge eller få en gastroskopi udført af en specialist. Dette fyldes derefter med et egnet stof. Normalt er dette gas eller luftblanding eller en salt opløsning. Da en gastrisk ballon kun er en lille operation, der tager cirka 30 minutter, kan du forlade vores praksis samme dag. For at undgå en risiko fjernes den gastrisk ballon af din specialist i Tyrkiet efter cirka 3-6 måneder. Dette er især nødvendigt, fordi ellers mulige irritationer i maveslimhinden kan forekomme, hvilket kan forårsage kvalme, mavesmerter og opkast.

Omkostningerne ved at indsætte en gastrisk ballon er individuelle og afhænger af forskellige faktorer. Hvis du er interesseret, bare spørg vores Aestehict TravelTeam i Antalya!

Magenballon Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Fordele og krav til en Gastric Ballon i Tyrkiet / Antalya

  For at kan få en gastrisk ballon med os i Tyrkiet er der forskellige krav: blandt andet bør du også lide af fedme fra et medicinsk synspunkt det vil sige have et kropsmasseindeks (BMI) på mindst 40 eller en BMI på 35, Der er knyttet til alvorlige sundheds restriktioner. Desuden skal du være myndig og være fyldt 18 år. Andre faktorer er udelukkelse af psykisk sygdom, brug af narkotika og alkohol og en aldersgrænse på maks 65 år. Indtil da skal du dog informere dig på forhånd om behandlings forløbet, mulige risikoer og bivirkninger samt ændringen i dit tidligere liv. Selvfølgelig vil vores Aestehtic Travel team i Antalya være glad, hvis vi kan give dig detaljere og råd i denne sammenhæng!

  Hvad er fordelene ved en Gastric Ballon i Tyrkiet / Antalya?

  Ved hjælp af ballonen placeret i maven signaleres en hurtigere mætheds følelse til kroppen (gennem ballon kontakt med mavesensorerne), så denne restriktive behandlings metode kan betragtes som en slags understøttende foranstaltning til ændring af en diæt. Du kan forlade øvelsen samme dag og tilpasse dit liv trin for trin til de nye forhold. Desuden forekommer komplikationer kun sjældent Når der indsættes en gastrisk ballon. Desuden forårsager denne procedure ingen anatomiske ændringer! Plus at kapslen simpelthen fjernes efter en vis periode.

  Magenballon Türkei Kosten

  Et overblik over Gastric Ballon i Tyrkiet / Antalya

  Behandlings tid

  1 time

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 19,900 DK

  Gastric Ballon i Tyrkiet / Antalya - Ofte stillede spørgsmål

  Den elastic og bløde ballon er placeret i den ene ende af maven og fyldt med salt opløsninger.Den flyder frielig i mavesækken. Den gøre dig hurtiger mæt og fuld.Den kan blive i maven op til seks månder før den skal fjernes fra mavesækken af.

  Gastrik ballonen er egnet til folk med en BMİ mellem 25 og 40.

  Gastrisk ballon indsættes oralt gennem munden og spiserøret, når den er tom. Denne proces foregår på ambulant basis og ledsages kun af en bedøvelse af strubehovedet. Når ballonen er i maven, er den fyldt med en salt opløsning gennem et lille rør. En selv lukkende ventil på gastrisk ballon sikrer, at den lukkes automatisk, og slangen trækkes ud igen. Proceduren tager cirka 20 til 30 minutter, og efter en kort observations periode kan du blive udskrevet. Fjernelse er lige så ukompliceret og også oral. Strubehovedet bedøves igen, og der indsættes et kateter for at tømme ballonen. Derefter trækkes den ud i ufyldt tilstand nøjagtigt som den blev indsat.

  Gastrisk ballon er kun en hjælp til at reducere sult og en hurtigere følelse af mæthed.Det er særligt vigtigt at der en stor ændring i kost og tilstrækkelig motion. Det er muligt at tabe mellem 10 og 20 kg i de respektive seks måneder.

  Kort efter indsættelse af gastrisk ballon kan der være en let ridser i halsen, som er helt normal og hurtigt forsvinder igen. I sjældne tilfælde kan kvalme eller let tryksmerter også forekomme. Disse ulemper kan behandles med medicin og fordampes normalt efter en kort tilpasnings periode. Teoretisk set kan maveballonen briste, men denne sandsynlighed er ekstremt lav. Som regel tilsættes et farve tilsætnings stof til salt opløsningen, så urinen misfarves i et sådan et tilfælde. Lægen fjerner derefter enten straks den burst, tomme ballon, eller den udskilles naturligt gennem tarmen.

  Gastrisk ballon er kun en ledsagende hjælp. Det anbefales at konsultere en ernærings ekspert for at ændre ens livs stil permanent. Sport og motion hjælper dig også med at tabe dig. Der bør udvises forsigtighed for at sikre en konsekvent og vedvarende ændring i kosten. Gastrisk ballon er ikke egnet til hurtigt vægttab, da risikoen for den så kaldte yoyo effekt er meget høj efter fjernelse og vægtøgning kan forekomme igen med det samme.

  Normalt dækker sundheds forsikringen ikke omkostningerne. For eksempel i  særlig tilfælde af alvorlig fedme, kan der forekomme støtte eller endda fuld refusion af omkostningerne. Dette skal allerede afklares med det respektive sundheds forsikrings selskab inden operationen.

  Med Aesthetic Travel behøver du ikke forvente yderligere omkostninger. Generelt er disse inklusiv priser.