Aesthetic Travel

Finér

udgangspunkt 1,990 DK

Malocclusions, medfødte pletter på tænderne vil blive løst ved brug af finer, og du kan vise et perfekt smil uden skyldig samvittighed.

Finer-smukke tænder uden Polish

Æstetisk defekter, som flisede hjørner og ru kanter, ser ikke kun godt ud, men fører ofte til tandproblemer. En af grundene er, at det giver et målområde for bakterier. En anden grund er, at flere stykker kan afskæres. Misfarvning og misfarvning giver en dårlig æstetik.

Med hjælp fra den moderne finer teknik, kan vores tandlæger i Tyrkiet hjælpe uden polering af tænderne til at bringe tilbage et godt udseende. Spørg vores Aesthetic Travel team i Antalya-vi vil informere dig i detaljer!

Finer-funktion og Procedure

En finer er en tynd skal (hovedsagelig lavet af keramik). Det vil blive permanent fastgjort til din tand. Denne metode bruges til Forskønnelse, men også færdig gørelsen af tændernes stabilitet.

Veneers Kosten

Hvilken slags Finer er tilgængelige?

Generelt er der Komposit-finer og keramisk-finer. Med den så kaldte direkte finering med Komposit er materialet i farven på dine tænder fastgjort direkte til tanden og hærdet med en speciel lampe. For at få et optimalt fodfæste skal tanden have en grov. For at give fineren en naturlig glans bruges en speciel polering i efterpleje.
Finer er lavet af syntetiske stoffer anvendes med små defekter, f.eks. når fremspringende tænder kan bringes i form med et par lag komposit.

Den mest brug af finer er den med keramisk finer. De er lavet af fuld keramik og bruges i større defekter, f.eks. for at forstørre til små øjetænder og fortænder. En anden anvendelse er ved korrektioner af formen for at beskytte stoffet, f.eks. ved okklusions problemer.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Fremskridt i tand behandling med keramiske Finer.

  Tandlæge teamet i Tyrkiet vil udvikle en omhyggeligt målrettet plan for din Finer behandling med keramik. Dine tænder vil være forberedt på proceduren. Det næste trin er et indtryk, der er nøjagtigt i alle detaljer fra dine tænder. Hvis det er nødvendigt, har du et midlertidigt apparat. Derefter producerer et professionelt tand laboratorium manuelt dit keramiske tandemne for et optimalt udseende.

  Udover struktur og form vælges også en naturlig farve. Nu er det tid til at fjerne det midlertidige apparat og tid til den første montering. Hvis finer montering er gaaet godt, kan de fastgøres permanent med speciel lim teknologi.

  Holdbarheden af dine keramiske finer afhænger af din mund hygiejne og varierer fra patient til patient. Hvem passer godt på tænderne og regel mæssigt ekstra for forsigtighed en professionel tandrensning og en afbalanceret diæt har kan have sine fineersr op til 15 år længere.

  Et overblik over Finér

  Behandlings tid

  2 - 3 timer

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 1,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Udover den normale finer und den kompositfiner er der “finer to-go” (instant finer). De er lavet af plast eller keramik. De kan monteres direkte på dine tænder.

  En af ulemperne ved normale finer er fjernelsen af det sunde stof af tænder til præparatet. Når en finer patienter vil altid har brug for en finer.

  Med de fleste moderne keramik og effektiv klæbe middel teknologi er finer meget langvarig (15 år og mere). Men det afhænger af den personlige mund-og tænder hygiejne.

  Omkostningerne til finer beregnes individuelt og afhængigt af materiale, sted og produktions metode. Gennemsnitlige patienter betaler i nogle europæiske lande 600-800 euro for en normal finer. I Tyrkiet er omkostningerne meget lavere!