Hår Transplantation i Tyrkiet

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Genkendte du hårtab eller almindelig mandlig skaldethed eller kvindelig mønster skaldethed?

  Dit hår har ikke den samme krop af hår som før? Har du allerede et skaldet hoved?

  Sundt og tykt hår er en generel ide om skønhed. En tredjedel af den europæiske befolkning er ramt af hår tab før eller senere.

  Accepter ikke dit hår tab, du kan investere i hår transplantation med dit eget hår. På den måde kan du gå med fuldt hår gennem livet igen!

  Er du påvirket af hår tab? Har du mindre og mindre hår?

  Du søger efter et svar på dit problem?

  Det er ligegyldigt, om du er kvinde eller mand, intens hår tab eller skaldethed kan føre til mangel på selvtillid. Tab af hår kan have flere grunde, det kan være resultatet af genetisk, hormonelt virkninger eller stressfaktor. Overgangsalderen er normalt en tid til intensiveret hår tab. Vi fra Aesthetic Travel kan hjælpe dig med en hår transplantation af dit eget hår til smukt og tykt hår igen.

  Åbenbart er en hår transplantation en af de mest effektive metoder til at genvinde en fuld og naturlig vækst af hår igen. Bedre glemme andre metoder som tabletter mod hår tab eller hår udskiftning som parykker og toupets. Med en hår transplantation i Tyrkiet får du et naturligt resultat uden bivirkninger.

  Der er to mikrokirurgiske teknikker ved hår transplantationer med dit eget hår. Fue-teknikken (Follikel Unit Extraction) er afgørende mere behagelig som fut-teknikken. Det er en kendsgerning, at ekstraktionen af enkelt hår tager længere tid med FUE-metoden, men det er meget mere præcist og giver et bedre resultat. Dette er grunden til, at vi kun bruger fue-teknikken.

  Når du beslutter dig for at få en hår transplantation i Tyrkiet med Aesthetic Travel kan du være sikker på at alt er velovervejet og er professionelt organiseret. Det vigtigste for medicinsk turist er at være i gode hænder!

  Aesthetic Travel giver sine patienter alle de moderne teknikker, udstyr og specialister til en procedure udført til din tilfredshed i udvalgte klinikker.

  Der er ingen økonomi på kvalitet! Men vores patienter sparer penge til behandlinger i Tyrkiet. Forskellene ligger i de forskellige drifts omkostninger for klinikker til hår transplantationer til etlande i Europa. Denne pris fordel er din besparelse.

  Kombiner din ferie med din hår transplantation i Tyrkiet ved Aesthetic Travel.

  Vil du have Sol, Strand og hav? Intet Problem!

  Vi tilbyder dig muligheden for at have før eller efter din behandling en afslappende ferie efter dit ønske.

  Du får din hår transplantation arrangeret af Aesthetic Travel med fuld omhu. På forhånd modtager du en dygtig konsultation via telefon på dansk. Mens du er i Tyrkiet, kan du benytte dig af vores dansk talende service samt organisering af hotel, klinik og overførsler.

  Når du beslutter dig for en af de æstetiske Plus rejse feriepakker vil du ikke forekomme andre omkostninger som dine rejseudgifter til Tyrkiet. Du vil nyde solen, stranden, havet og have sjov i din ferie med Aesthetic Travel

  Vi er glade for at besvare dine henvendelser og opkald!