Øjenlåg Operation

udgangspunkt 14,250 DK

Øjne formidler er kroppens vitalitet. Men hvis de er trætte og halte, mangler de udstrålingen i ansigtet.Det kommer tilbage efter en øjenlåg operation.

Din øjenlåg operation i Tyrkiet

Du har et kedeligt udseende, og dine øjenlåg hænger ned, selvom du har fået nok søvn og har en sund kost og en god stressbalance. Makeup kan ikke maskere dette, og du har følelsen at du er begrænset i din livskvalitet?

Vi her fra Aesthetic Travel i Antalya har en løsning for kun dig! En øjenlåg korrektion med en professionel udført kirurgisk procedure for at give dine øjenlåg en elevator og berigtigelse af mørke øjne cirkler. Med en øjenlågs operation i Tyrkiet sparer du på omkostninger til kosmetisk kirurgi! Har du stadig spørgsmål? Tøv ikke med og kontakt os for rådgivning.

Har Øjenposer mørke ringe under øjnene og bløde øjenlåg – hvad kan der gøres?

Især øjenposer og såkaldte hætteklædte øjenlåg giver et ansigt et kig på tidlig aldring. Hudens natur betyder noget og spiller en frem trædende rolle. Fordi uregelmæssigheder, hævelser og mørke rynker ses let på det sarte øjenlåg. For et nyt forfriskende udsende med nyt personligt velvære tilbyder vi fra Aesthetic Travel Team i Antalya dig den rigtige plastikkirurgi til dit ansigt i Tyrkiet.

Det er ikke kun for en vellykket øjenlåg korrektion og yngre udseende, men denne operation har også den fordel at fjerne konstant tryk og normalisering af dit synsfelt. Kontaktlinser er heller ikke mere at gnave og anvende makeup ville ikke blive noget problem længere.

Augenlidkorrektur Kosten
Callback Service  Do you have any questions?

  International
  +44 203 514 6311

  US and Canada
  +1 646 968 0997

  Hvordan er processen ang. en øjenlågs operation i Tyrkiet?

  For et energisk udseende foreslår det Aesthetic Travel Team i Antalya en øjenlågs korrektion. Med denne procedure fjernes overdreven hud, muskelvæv og for meget fedt. For det første vil indsnit blive markeret af din kirurg på huden. Herefter følger sedationen. Så ingen ar vil være synlige, indsnittene vil være parallelle med kanten af øjenlåget. Mikrofine sting bruges til at lukke sårets kant.

  Du lider af øjenposer, et klassisk problem med det nedre øjenlåg. Læger kalder det ectropion af øjenlåg eller entropion af øjenlåg. Fra det vil udvikle aldrings processen. I Tyrkiet kan du få din æstetiske korrektion af øjetaskerne. Med den voksende alder vandrer fedtet til de nedre øjenlåg og buler den tynde hud på øjenlåget. Med et unremarkable snit ved kanten af øjenlåget åbner kirurgen huden og kan fjerne fedtvæv.Der er vigtigt at vide, for at forhindre en forkert placering i det nedre øjenlåg som er fastgjort til knoglen. Vi fra Aesthetic Travel i Antalya råder vores patienter til at have en generel bedøvelse. Et alternativ til denne procedure er at man operationen udføres gennem bindehinden uden at efterlade ar.

  Hvordan fjernes mørke ringe under øjnene?

  Hvis du lider af øjenposer med svulmende nedre øjenlåg, med lavere låg, er den mest effektive korrektion ved en plastikkirurgi. Der er alternativer til behandling i Tyrkiet uden en operativ procedure og kosmetisk kirurgi stramning. I dette tilfælde kan hyaluronsyre eller dit fedt injiceres. Hyaluronsyre metoden kommer billigere, især i Tyrkiet, men resultaterne med egen fedtinjektion er meget mere gunstige. For at få fedt til injektion af mørke ringe under øjnene, vil lægerne få fedt fra knæet, maven eller benene ved fedtsugning. Denne proces vil svække kroppen yderligere.

  Augenlidkorrektur Türkei Kosten
  Et overblik over Øjenlåg Operation

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 14,250 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Med den stigende alder påvirkes huden af rynkerne  der dannelse ved det øvre øjenlåg. Dette får dem til at se trætte og triste ud. Det kan resultere i en begrænsning af synsfeltet. Med en øjenlåg korrektion eller i medicinske termer blepharoplastisk, sagging huddele og overdreven fedt og væv fjernet, at resultere i en effekt af foryngelse.

  Slacking øjenlåg udvikler sig i aldersdomen. Når huden på panden eller øjenbrynene mister volumen og løfter. Dette fænomen kan også forekomme i unge år og er af genetisk oprindelse. Den bevægelige del af øjenlåget ses ikke længere og er dækket, hvilket giver et mindre åbent og frisk syn. Dette er en kosmetisk fejl. Tunge sagging øjenlåg kan begrænse visningen og belaste øjet.Med en øjenlågs korrektion vil disse problemer blive anderledes.

  Øjenposer er et synligt tegn på aldring. De udvikler sig med slackening af huden og udbulning af fedt aflejringer på det nederste øjenlåg. Naturligvis kan disse slående ændringer korrigeres med en operativ procedure (korrektion af nedre øjenlåg). Kirurgen sætter et lille snit på det nedre øjenlåg og strammer huden og fjerner overskydende fedtvæv.

  Ja! Med en øjenlågs operatiom er de æstetiske resultater permanente. Patienter, der har besluttet sig for en øjenlågs korrektion i Tyrkiet har et meget friskere og mere vigtigt kig efter proceduren. Denne effekt opnås i mange år og giver øget velvære.

  En øjenlågs korrektion er en af operationerne med lav risiko og udføres under lokal bedøvelse. Meget sjældent er der komplikationer. Der er ingen postoperative smerter at forvente. Få dage efter proceduren kan der forekomme let hævelse, hæmatom eller følelsesløshed.

  Efter en øjenlågs korrektion skal patienterne hvile i fem til syv dage. Du skal undgå sportslige aktiviteter og tunge værker i mindst to til tre uger. En øjenlågs korrektion i Tyrkiet giver dig fordelen ved at kombinere denne kosmetiske kirurgi med en afslappet ferie i Antalya.