Gastric Bypass i Tyrkiet / Antalya

Gastric Bypass i Tyrkiet: Hvis alle klassiske terapier mislykkes for at reducere krops vægten markant, bør denne kirurgiske metode gøre vægttab lettere for den patologisk overvægtige og dermed forbedre livskvaliteten.

udgangspunkt 28,450 DK

Gastric Bypass i Tyrkiet / Antalya

Der er mange fedme kirurgi procedurer (f.eks  gastric ballon, gastric banding) – hver med forskellige fordele og ulemper. Formålet med dem alle er at overvinde fedme og kontinuerligt lindre fysiske svækkelser. Derudover skal der ved hjælp af professionelle gastric operationer justeres en indre balance af patienten, hvilket hjælper med at eliminere psykosociale stressfaktorer og skabe et kontrolleret personligt velvære.De gastro-operative bypass teknikker, som vi også tilbyder i Tyrkiet, bidrage til at reducere indtaget af fedt og kulhydrater i en sådan grad, at du permanent kan minimere din vægt. Generelt differentieres følgende typer gastrisk bypass-teknikker af vores Aesthetic Travel Team i Antalya:

Magenbypass Kosten

Gastric Bypass Tyrkiet - effektiv og varig vægttab for sikker

Gastric bypass er en bypass-teknik, der er den mest almindeligt anvendte kirurgiske procedure i Tyrkiet og andre lande. Det er dog også den mest komplekse gastric kirurgi. Ved gastric bypass reducerer en specialistkirurg størrelsen på maven, så den kun holder omkring 15-20 ml. Den resterende mave sutureres derefter med en dybere tyndtarms løjfe, så tolvfingertarmen udelukkes fra fordøjelsen. Dette er også kendt som en bypass. På grund af udelukkelsen af tolvfingertarmen, mad og fordøjelses safter, dvs. sekretionerne, der er ansvarlige for en .ymatisk spaltning, blandes kun i den midterste tyndtarme. Dette er den primære årsag til, at kalorie indtag er lavere. Vi på Aesthetic Travel i Antalya er din personlige kontakt til spørgsmål vedrørende gastric bypass, afbalanceret kost og motion (herunder professionel ernæring og sport planer). Vi er altid glade for at rådgive dig i detaljer. Bare kontakt os eller send os en e-mail.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Vigtige faktorer relateret til gastric Bypass i Tyrkiet

  Som med enhver anden kirurgisk procedure skal vores specialister i Tyrkiet diskutere alle vigtige nøgledata med dig på forhånd. Derudover er det utroligt vigtigt at Aesthetic Travel rådgivee dig grundigt, så du føler dig komfortabel og sikker under din behandling og under hele dit ophold hos os. Derudover vil vores kirurgiske team af læger give dig en generel anamnese, så eventuelle komplikationer i vid udstrækning kan udelukkes.

  Hvem er egnet til en gastrisk Bypass?

  Generelt kan de, der lider af fedme dvs.med mindst et kropsmasseindeks (BMI) på 40 eller alvorlige fysiske underskud til en BMI værdi paa 35 især over en længere periode gennemgå bariatrisk kirurgi af sundhedsmæssige årsager.

  Hvad er ulemperne ved en gastrisk Bypass?

  Frem for alt bør en restriktiv intervention overvejes, da den ikke kan vendes bagefter. Alle skal være opmærksomme på, at dette er en anatomisk ændring, der vil vare livet ud. Men en kvalitativ forbedring af livskvaliteten er også garanteret, da du helt sikkert gradvist vil tabe dig! Det er også vigtigt at nævne, at især med en gastrisk bypass ikke kun kalorie-og fedtindtaget reduceres, men også indtag og absorption af næringsstoffer reduceres markant. Dette betyder, at der kan opstå en mangel uden yderligere indtagelse af kosttilskud. Har du spørgsmål? Intet problem. Kontakt vores Aesthetic Travel Team.

   
  Magenbypass Türkei Kosten

  Et overblik over Gastric Bypass Tyrkiet

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  4 dage

  Hellings periode

  2 dage

  Pris

  udgangspunkt 28,450 DK

  Gasric Bypass Tyrkiet - ofte stillede spørgsmål

  I en gastrisk bypass-operation adskilles en del af maven først, hvilket kun efterlader en lille”resterende mave”. Tyndtarmen er også afskåret. Den ene ende er forbundet med den resterende mave, den anden omdirigeres, så fødevaren ,først blandes i den midterste tyndtarme. Således kan ikke alle fødevare komponenter nedbrydes, og den ufordøjede mad skubbes ind i tyktarmen. På grund af denne afledning kan mave-tarmkanalen absorbere mindre, og der opnås en hurtigere følelse af mæthed. Derudover kan du spise meget mindre.

  Gastrisk bypass operation tager normalt mellem 90 og 150 minutter og udføres under generel anaestesi. Med præ og efterpleje bliver du på hospitalet i cirka en uge og vil ikke være i stand til at arbejde i 2-3 uger. Operationen udføres som en nøglehuls operation (laparoskopisk kirurgi), hvilket betyder, at der foretages flere hudindsnit på ca.to centimeter i størrelse, gennem hvilke kameraet og instrumenterne indsættes. Først skæres en del af maven af med en hæftemaskine. Derefter skæres tyndtarmen for at sy den nedre ende til den resterende mave. Den øvre ende syes til den tredje del af tyndtarmen, hvilket giver formen af en Y.

  Hvis du også lider af diabetes, højt blodtryk eller søvn apno, giver gastrisk bypass-operation mening fra et BMI på 35. Du kan dog kun gennemgå denne procedure, hvis alle ikke-operative foranstaltninger, såsom træning eller ernærings rådgivning, ikke har været tilstrækkeligt vellykkede i seks til tolv måneder. Denne procedure anbefales især til personer, der lider af svær fedme på grund af overdreven forbrug af øjet kalorie indhold, såsom slik eller fedtholdige fødevarer.

  Det har vist sig, at gastrisk bypass-operation opnår meget gode langsigtede resultater. I gennemsnit kan du miste 65 til 70 procent af din overskydende vægt og desuden forhindre sekundære sygdomme af fedme.

  Ved at ændre hele fordøjelses fysiologien kan indtagelse af vitaminer også forhindres, så indtagelse af et multivitaminer kan være nødvendigt. Derudover kan flatulens eller diarr forekomme og i sjældne tilfælde kreds løbsaffald efter indtagelse af fødevarer eller drikkevarer med højt sukker indhold. Effekten af den reducerede mave aftager over tid, hvilket betyder, at større mængder mad kan optages igen permanent.

  I løbet af de første seks måneder efter operationen anbefales der ikke at drikke alkohol, da dette kan føre til en ubehagelig følelse af tryk. Derudover bør der tages et blod tal test efter seks måneder, og vitamin balancen bør undersøges for at undgå langsigtede mangler. Kosten bør ændres og overholdes. For meget fedt kan forårsage kraftig svedtendens eller generelt ubehag og bør derfor undås, hvis det er muligt. I princippet anbefales det at konsultere en ernærings ekspert for fra starten at sikre, at kosten er tilpasset.

  Med Aesthetic Travel behøver du ikke forvente yderligere omkostninger. Generelt er disse inklusiv priser.