Aesthetic Travel

Tand Blegning

udgangspunkt 3,500 DK

At være let på tænder blegning. Den positive effekt af en række tænder og mund området afhænger i høj grad af farven på dine tænder.

Blegning-Oplev en meget ny følelse med dine tænder

Ikke alle har smukke hvide og skinnende tænder af natur. Mennesker har forskellige farver af tænder, afhængigt af den enkelte struktur, funktion og oral flora. Også, nogle fødevarer og semiluxuryury mad som cola, te eller kaffe, er ansvarlig og endda rødvin efterlader virkninger. Nogle medikamenter og genetisk arv mønster fører til tand misfarvning og rester.

Ved hjælp af professionel tandblegning i Tyrkiet arrangeret af Aesthetic Travel i Antalya, kan du få din personlige “hvide” tilbage! Kontakt vores team, stille dine spørgsmål!

Den blegning behandling for dine tænder-Procedure og driftsform

Blegningen sker med hydrogen peroxid (H2O2). Dette er et stof, der fører til en kemisk reaktion af tændernes pletter kaldet Oxidation og lyser tænderne. En farveskala har flere hvide niveauer, men kun 2-3 er mulige. Hvert Menneske har en naturlig farve af tænderne. Dit tandlæge team i Tyrkiet sætter stor værdi på et naturligt udseende og vælger en farve til dine tænder, der passer til din person.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Proces-Tænderne Blegning

  Naturligt sunde som også døde tænder kan bleges. Man skal huske på, at ved rodbehandlede tænder skal blegestoffet indsættes i den åbne tand. Eksperter taler om denne slags intern blegemiddel eller walking blege middel.

  Der er et par muligheder for at blege sunde tænder: du kan gøre det hjemme som hjemmeblegning eller i en tandlæge klinik som blegning i klinikken. Din Aesthetic Travel Team i Tyrkiet vil lette en for dig. Hvis du har besluttet dig for hjemme blegningsversionen, får du en individuelt forberedt syntetisk skinne. I denne splint skal patienten fylde applikationsstoffet. For at blege dine tænder omhyggeligt anbefales det ikke at bære spalten længere end 4-6 uger. Derudover bør patienter regelmæssigt se en tandlæge for en check-up.

  Hvis du beslutter dig for in-clinic blegning, kan vi udføre blegning med en stærkt koncentreret blegning stof (>0,1 5 H2O2). Gummierne skal beskyttes med gummimanchetter eller tætnings materiale. Som det følgende trin påføres blegestoffet direkte på tænderne, kontrolleret af din tandlæge. Ved afslutningen af proceduren fjernes blege stoffet helt. I tilfælde af, at proceduren efter nogle få dage kan gentages.

  Hvis du er interesseret i en blege behandling, mens du er i Tyrkiet, så spørg vores Aesthetic Travel team i Antalya, så finder vi en passende tandlæge til dig!. Vi anbefaler vores patient at have en professionel tandrensning før blegnings proceduren for at fjerne effektive uønskede aflejringer.

  Zahnbleaching Kosten
  Et overblik over Tand Blegning

  Behandlings tid

  1 timer

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 3,500 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Ja. For et hjem blegning patienter får en syntetisk skinne med en blegning opløsnings middel og kan gøre blegning i et par uger.

  Internettet er fuld af muligheder for at blege tænder, f. eks. med bagepulver, citron, olivenolie og meget mere. Disse forholds regler skal træffes med øverste forsigtighed, og vi fra råder brugen. Meget hurtig er den afgørende tandemalje ødelagt, og bakterier kan komme ind i den indre tand for mere ødelæggelse!

  Udgifterne afhængigt af den slags blegning og land og sted. I Tyrkiet kan du ikke kun spare penge, når du har besluttet dig for tandblegning med Aesthetic Travel, men du kan samtidig nyde din ferie og gå hjem med et skinnende hvidt smil!

  Effekten af en tænder blegning varer omkring et år, nogle gange lidt længere.