FUE Hår Transplantation

udgangspunkt 8,250 DK

Stol på din hår transplantations specialist i Tyrkiet! Med hjælp fra Aesthetic Travel Team fra Antalya, vil du nyde fuld, pragtfulde og sundt hår igen!

Fue hårtransplantation – vejen til et storslået hår.

Mange mennesker, der lider af dårlig vækst af hår eller hårtab, lettet af en falsk kost eller stress. Især mænd er treeret af almindelig mandlig skaldet hed og er bange for hårtab. Når du ikke er tilfreds med fylden af dit hår, og du ønsker at for fuld hår, kan en FUE hår plantage løse dette problem. Teknikken til hår transplantation har gennemgået en hurtig udvikling i de sidste år. I dag er det muligt med fue-teknikken (Follikel Unit Extraction) at udtrække blidt hår og transplantere det et andet sted. Fra alle metoder er FUE-teknikken den mest effektive.

Fue hår Transplantation omkostninger

I en EU region er en FUE – hår transplantation naturligvis dyr. En af grundene er, at omkostningerne ikke dækkes normalt af sundhedsforsikring. Aesthetic Travel gør det muligt for folk med et lavt budget, at have en FUE hår transplantation i Tyrkiet. De fleste udgifter sker ved denne form for procedure med løn omkostninger, og disse er meget lavere i Tyrkiet som alle andre EU lande. Ifølge kompleksiteten af hår transplantation vil vi være enige med dig om en fast pris. Dette inkluderer alle omkostninger til laboratorium, medicin, efterbehandling og mere. Vi vil med glæde informere dig detaljeret om at pådrage omkostninger til hår transplantation i Tyrkiet.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Fue hårtransplantation – hvordan virker det?

  For en hår transplantation med FUE-metoden er området til udvinding af hår barberet. Derefter ekstraheres individuelt follikulært hår, hovedsagelig fra bagsiden af hovedet, også fra bryst eller ben. Hårrødderne ekstraheres med en speciel hypodermisk nål en roterende bevægelse og anbringes på et afkølet kulturmedium til opbevaring. Alle folliklerne skal sorteres efter retning af væksten. Dette vil sikre et naturligt udseende senere og bedste resultat.

  For transplantationen ved antennen skal der laves fine huller i huden. Proceduren udføres under regional anæstesi for at holde mængden af smerte så lille som muligt. Resultatet vil være en naturlig og permanent vækst af hår. Dit Aesthetic Travel Team ville informerer dig om alle mulighederne i dit specielle tilfælde!

  Et overblik over FUE Hår Transplantation

  Behandlings tid

  6-8 timer

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 8,250 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Fue står for follikulær enhed ekstraktion. Dette er en metode til at transplantere hår med ekstraktion af individuelt hår med specielt udstyr og at genplante på et andet sted. Med FUE-metoden kan transplanteres hovedbundshår eller kropshår. Denne detaljerede transplantation af enkelt hår resulterer i et ekstra naturligt look.

  Det afhænger naturligvis af din hårsituation, hvis FUE-metoden er egnet i dit tilfælde. Måske skal der blive beslutted om en anden metode til din hår transplantation. Vores hårspecialister vil i samråd med dig på forhånd afklare hvilken metode der giver det bedste resultat for dig. Normalt giver FUE-metoden naturlige resultater og har kun minimale risikoer.Med denne metode er der ingen ar tilbage.

  Vores specialister til hår transplantationer er optimalt uddannet. Det medicinske udstyr og metoder til udvinding og transplantation af hår er et af de højeste tekniske standarder. De lave omkostninger ved proceduren afspejler under ingen omstændigheder den fremragende kvalitet af behandlingen.

  I Tyrkiet anvendes det samme regnskabs system i  ligesom de europæiske lande. Men arbejdskraft omkostningerne i Tyrkiet er meget lavere. Disse lave omkostninger overføres af Aesthetic Travel til vores patienter. Selvom vores patienter har rejse udgifter ekstra til omkostningerne til behandling, så er en FUE hår transplantation i Tyrkiet stadig billigere.

  Mange mennesker har ikke kun monetære grunde til en FUE-hårtransplantation i Tyrkiet, men føler sig bare bedre at have det gjort langt hjemmefra. Med det i tankerne er det en god ide at have Aesthetic Travel i Antalya kombinere din behandling med en ferie i Tyrkiet med en all-in pakke til behandling, efterbehandling og ferie.