Balde Løft

udgangspunkt 18,990 DK

Hele optikken af balden for at understrege gennem en formgivning. Manglende volumen kan simpelthen udskiftes, og konturen af din balder optimeres.

Balde Lift: få behandling fra erfarne specialister fra Tyrkiet

Den klassiske balde lift er rimelig, når gennem vægttab overdreven hud i den nederste zoneone er tilbage, og den naturlige måde ikke danner tilbage til normal. Andre problemer kan skyldes aldrende hud og væv til at beslutte en stramning. Udover operative procedurer er der ikke invasive metoder til rådighed. Disse vil blive forklaret fra den behandlende læge. Din læge vil finde den optimale tilgang til dine ønsker og indledende situation.

Afgørende betydning er professionalisme relateret til æstetisk plastikkirurgi af den kosmetiske kirurg. Derfor tilbyder Aesthetic Travel i Antalya kun kontakter af specialister i balde lift i Tyrkiet, som kan give dig sikkerhed, bekvemmelighed og optimal læge hjælp. Tøv ikke med at komme i kontakt med os!

Bund Augmentation: altid specialiseret, kompetent og individuelt rådgivet

De kosmetiske kirurger, der arbejder med os, vil informere dig på forhånd om alle mulige operative foranstaltninger og genoverveje ikke invasive metoderne. Risikoer og komplikationer forklares samt er omkostningerne nævnt. Du vil finde flere oplysninger på vores hjemmeside. Din medicinske historie registreres, og en fysisk undersøgelse udføres.Ud fra alle disse data udarbejdes et skræddersyet behandlings koncept.

Din bund bliver en Øje catcher

I dit sind kan du allerede se din smukke, afrundede og stramme bund. Det er din ret, det tager ikke lang tid, før du når opnaaet dette mål takket være de tyrkiske kosmetiske kirurger.

Gesäßstraffung Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Den klassiske Baldeløft, som er udført i tyrkiske

  Vores samarbejdende æstetiske plastikkirurger i Tyrkiet har allerede udføret mange balde lift. De arbejder inden for rammerne af de nyeste medicinske og tekniske standarder. Ekstremt forsigtighed og opmærksomhed er taget for at få et resultat til din tilfredshed.

  Klassisk bundforstørrelse: Procedure og tekniker

  Denne form for procedure udføres under generel anæstesi. På samme måde som en Fedtsugning fjernes overskydende hud og væv. Et snit er sat supraorbital eller suborbital af bunden i naturlige folder. I løbet af operationen kan fedt væv herfra bruges til modellering af bunden. Ellers kan den fjernes ved fedtsugning. Din kirurg opnår med stramningen af huden et varigt æstetisk resultat. I enkle ord: du vil i lang tid have en velformet bund!

  Din saftige bund: endelig har du igen Shorts og Mini-nederdele paa

  Nyd de varme sommer dage og Dæk din sexede bund i stramme shorts og mini-nederdele. Gå en tur langs stranden! Det er en god idee at kombinere denne lille kirurgiske procedure med en afslappende ferie ved de smukke kyster i Tyrkiet!

  Aesthetic Travel kan hjælpe dig med at komme i kontakt med vores tyrkiske specialister for balde lift.

  På vores hjemmeside forklarer vi andre temaer, du måske er interesseret i. Du får information om thig lift, overarm lift, mave opstramning og fedtsugning. Nogle gange er det tilrådeligt at kombinere nogle plastik procedurer for optimale resultater.

  Sammen med Aesthetic Travel og vores specialister og eksperter i kosmetisk kirurgi i Tyrkiet, er målet at finde for vores patienter en naturlig og harmonisk udseende.

  Et overblik over Balde Lift

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  1 dag

  Hellings periode

  1 uge

  Pris

  udgangspunkt 18,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Det er naturligt for huden at miste nogle elasticitet ved aldring. Tung vægttab kan også være årsagen til hængende hud dele fra bunden. For mange kvinder og mænd resulterer dette i følelsesmæssig stress. Med en balde løft eller bund forstørrelse kan den hængende hud strammes Bunden vil blive dannet med en attraktiv, tæt optik.

  Målrettet gymnastik kan forbedre de vaskulære muskler. Men kan ikke altid opnås det ønskede resultat. Når huden og bindevævet og er overudvidet, kan der ikke dannes nogen sportsaktivitet eller massage helt tilbage. I tilfælde som dette, læger råd til en stramning af huden med en operativ procedure. En baldeløft er her den rigtige ting at vende tilbage til en velformet bund. Dette ville ogsaa give patienten en ny selvtillid.

  Kirurgen fjerner med en balde lift overskydende hud og fedtvæv for at stramme bunden. Det nødvendige snit er sat de fleste gange over bunden. Dette er for at skjule arret under et slip. Det bedste sted for et snitt skal bestemmes af den behandlende læge .Efter operationen syr kirurgen skæret.

  Efter en baldeløft skal patienter bruge en medicinsk kompression i fire til seks uger. Dette vil fremskynde helings processen. Det er meget normalt at have nogle lette hævelser eller hæmatom efter en bund forstørrelse. Dette vil forsvinde efter nogen dage eller uger. Det endelige resultat kan du se efter tre til seks måneder.

  Du skal hvile i to til tre uger efter en balde løft. Lang siddende og pludselige bevægelser bør undgås. Tungt kropsligt arbejde anbefales ikke inden  for fire til seks uger. Sportslige aktiviteter er ikke tilladt i mindst seks til otte uger.

  Baldeliften er en procedure med meget smaa risikoer når den udføres af kvalificerede læger. Enhver operation har en risiko. Postoperativ blødning og sårhelings forstyrrelse rapporteres i nogle tilfælde. Nogle patienter klager over følelsesløshed. Alt dette forsvinder om et par dage eller uger. I meget sjældne tilfælde forekommer postoperative infektioner, intolerance eller tromboser.

  En bagdel lift i Tyrkiet vil koste noget omkring 2.800 Euro. Vi kan diskutere detaljerede omkostninger til denne kosmetiske kirurgi via telefon, efterfulgt af et skriftligt tilbud til en fast pris. Aesthetic Travel sikrer sine patienter fuld gennem sigtighed uden skjulte udgifter og en første klasse medicinsk bil til meget rimelige vilkår. Vi venter på din forespørgsel!