Aesthetic Travel

Knogle transplantation

udgangspunkt 2,000 DK

Faste knogler kan inkorporere implantater meget bedre som cancellous knogler. Derfor er knogle transplantation et vigtigt skridt før implantation af implantater.

Knogle transplantation til tand implantater

At vores tænder har et stærkt fod fæste i kæben, en vis konsistens og stabilitet er afgørende. Især volumen i højde og bredde som kvaliteten af kæberne er kritiske faktorer. Dette er de grund læggende forudsætninger, før implantation af tand implantater kan overvejes. Implantatet fra vores tandlæger i Tyrkiet kan kun implanteres, når de er ordentligt installeret i knoglen.

Hvad er årsagerne til tab af stof af knogler?

Atrofi er den medicinske betegnelse for dette og en af grundene til tand tab. Genetisk stamme eller forskellige lidelser, da ulykker kan føre til tand tab. Det er naturligt for vores biologiske system at reagere på ændringer og begynde at forringe knogle stoffet. For at reflektere over dette og for at kompensere for tabet tilbyder vi i Tyrkiet en professionel knogle transplantation. Mere information om dette får du fra vores Aesthetic Travel Team i Antalya.

Knochenaufbau Kosten

Hvilke kirurgiske metoder er tilgængelige til knogle transplantation?

Efter omfattende konsultation, diagnostik og planlægning kan vores team af tandlæger begynde at genopbygge dine knogler for et optimalt fodfæste i dine kæber. Vi i Tyrkiet bruger som en kirurgisk metode primært sinus-løft. Der er forskelle i intern og ekstern sinus-løft. Målet med en sinusløftning er at fylde et lille område i paranasal sinus med knogle transplantations materiale. Med intern sinusløftning transplanteres knogle substitutterne gennem det borede hul i kæben. Med den ydre sinusløftning skæres en lille åbning i paranasal sinus til integration af knogle substitutter.

En anden metode til knogle transplantation er knogle splitning. Til dette er patientens resterende knogle opdelt. Gabet vil forbedre kroppen til at producere nye knogleceller.

Der er også metoden til konservering af stikkontakter. Dette gøres lige efter tand ekstraktion ved at fylde den tørre stikkontakt og forsegle vævet for at forhindre knogletab.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvad er forskellene i Knogle transplantations materialer?

  Der er fire forskellige knogle podning materialer: kroppens eget knogle materiale, fremmede knogle materiale, en naturlig knogle erstatning, og en kunstig knogle erstatning.

  Den mest effektive metode er den med kroppens eget knogle materiale. Dette kan udvindes fra flere krops steder for at reducere risikoen for infektion. En hel knogle blok kan bruges fra underkæben, men også hoften. Sidst nævnte gøres minimal invasiv under generel anæstesi. Næste trin er at fastgøre den ekstraherede knogle til kæben ved at anvende titan skruer. På dette tidspunkt er det meget vigtigt at have slimhinden i munden dækket for hurtig heling.

  For en procedure med fremmed ben er materialet det vigtigt at finde en passende person til udvinding af knogle materiale. Dette vil blive integreret som før beskrevet med kroppens eget knogle materiale.

  Knogle transplantation med naturligt knogle materiale er af animalsk oprindelse. Normalt bruges den til dette formål fra kvæg.

  Knogle transplantation med kunstigt knogle materiale er lavet af bioaktive briller eller keramik baseret på calcium. Stabiliteten af disse materialer er ikke så høj og bruges mest til mindre tandfejl.

  Et overblik over Knogle transplantation

  Behandlings tid

  -

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 2,000 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  For at forhindre infektioner og for at tilskynde til helings processen får patienter antibiotika og smerte stillende. Patienter rapporterer kun let smerte.

  Genkomst af infektioner, lidt smerte eller behandlings komplikationer er bare teoretisk muligt.

  Den største risiko gruppe er rygere. De har en tendens til en højere risiko for infektioner, og helings processen aftager. Vi anbefaler fra Aesthetic Travel i Antalya muligvis at stoppe med at ryge eller i det mindste reducere rygning før en knogle transplantation.

  Som de fleste medicinske administrationer er der flere faktorer, der skal overvejes for omkostningerne ved knogle transplantation: der er det anvendte materiale, kvaliteten af kæberne og den anvendte metode op til opholdets længde på hospitalet.