Arm Løft

udgangspunkt 18,000 DK

Unattractive såkaldte bingo vinger er en rædsel om sommeren. Med en løft af overarmene kan du nyde de solrige dage igen.

Professionel Overarmsløft med kirurger i Tyrkiet

Både, den naturlige hud aldring og konsekvenserne af slankekure kan føre til atony af huden og væv under. Den overskydende hud kan fjernes forsigtigt ved metoder til æstetisk plastikkirurgi. Sommerlige toppe og kjoler med spaghetti stropper kan bæres igen efter operationen!

Aesthetic Travel i Antalya er i tæt kontakt med specialister til en overarmsløft. Dette kosmetiske kirurger har langvarig erfaring med denne form for operationer. De arbejder inden for de nyeste medicinske og tekniske standarder og noterer sig dine ønsker til en overarmsløft.

Tøv ikke med at kontakte vores Team fra Aesthetic Travel. Vi kan nævne egnede specialister til hudstramning.

Overarmsløft: personlig rådgivning med behandlings concept

Inden nogen behandling påbegyndes, vil vores tyrkiske kosmetiske kirurger forklare proceduren i detaljer for en overarmsløft. Ved denne lejlighed vil patienterne vide ther kirurger og hele holdet på hospitalet i Tyrkiet. På dette tidspunkt foretages også en foreløbig undersøgelse. Dine lægejournaler diskuteres, og der afholdes også en diskussion om proceduren, risikoer, mulige komplikationer og alternative metoder samt omkostningerne ved en overarmsløft i Tyrkiet.

Oberarmstraffung Türkei Kosten

Æstetisk tiltalende overarme

Sommeren er her! Varmen er velkommen til huden, og man nyder let tøj som ærmerøse toppe. Det er forståeligt, når overarmene skal være velformede og have glat hud. Vores kosmetiske kirurger vil være glade for at illustrere flere metoder til en overarmsløft til dig.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvordan gør tyrkiske kosmetiske kirurger en Overarmløft?

  Vores samarbejdende kosmetiske kirurger i Tyrkiet udfører operationer til en overarmsløft med erfaringer. Alle operationer vil blive håndteret med hundrede procent overholdelse af europæiske hygiejne standarder.

  Efter resultaterne vil vores kosmetiske specialist tage sig af dine individuelle ønsker om en hudstramning, så du får et tilfredsstillende resultat.

  Overarmsløft: tilgang og teknik

  Overskydende hud på overarmene kan strammes ambulant. Dette kan gøres med lokalbedøvelse eller under generel anæstesi. I tilfælde af generel anæstesi vil du blive assisteret af et team af anæstesi medarbejdere før, under og efter operationen. Nødvendige sektioner vil blive lavet i armhulerne eller den indre overflade af overarmene for at være så meget unremarkable som muligt. Din kirurg løfter ikke kun huden ved en overarmsløft, men også under vævene for et langvarigt resultat.

  Glatte og stramme overarme

  Lad vores tyrkiske specialister til overarmsløft overbevise dig! De kender deres håndværk og vil overveje dine ønsker med bekymring. Med glatte og stramme formede overarme kan du nyde sommeren fuldt ud! Hvorfor ikke kombinere en wellellness og skønhed tur til Tyrkiet?

  Aesthetic Travel i Antalya kan arrangere en lave en aftale med din tyrkiske specialist for en overarmsløft operation. Der er flere sider på vores hjemmeside for at informere dig om hudstramning. Få mere information om lår lift kirurgi, balde lift kirurgi og fedtsugning.

  Oberarmstraffung Kosten
  Et overblik over Armløft

  Behandlings tid

  2 - 4 timer

  Hospital ophold

  1 dag

  Hellings periode

  1 - 2 dage

  Pris

  udgangspunkt 18,000 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Med stigende alder mister huden nogle af sine mængder og løfter. Dette kan vises ved overarmene med genkendelig overskydende hud og væv. Andre mulige årsager kan være medfødt bindevævs svaghed eller vægt svingninger. Mål rettet træning af overarmene kan være utilstrækkelig. Berørte mennesker lider og føler sig utiltalende og ønsker ofte at skjule deres overarme hele året rundt under langærmet bluser. Målet med en overarmsløft er den afslappede hud bliver løfted og giver patienten sin selvtillid tilbage.

  Ved en overarmsløft, også kaldet en brachio-operation, fjernes over skydende hud og væv for at stramme huden. Det nødvendige afsnit udføres på indersiden af overarmen, normalt fra armhulen til albueleddet. Forsigtigt strammes blødt væv. Ved afslutningen af proceduren lukker lægen sektionen med fine sting.

  En lipektomi er bedst placeret til at fjerne stædig fedtaflejring. Men denne metode har ingen indflydelse på huden. Med en overarm løft fjernes sagging hud og formes til en æstetisk form. Kosmetiske kirurger anbefaler en overarmløft, når der er en for stor mængde hud og væv. I nogle tilfælde kan en yderligere lipektomi have en positiv effekt sammen med en overarmsløft.

  Ved omhyggeligt indstillede sektioner og der er næppe synlige ar efter en overarmsløft. Der vil være lidt almindelige linjer inden for de første par måneder efter proceduren. De vil falme med tiden. Vores højt kvalificerede læger ved meget godt hvor de skal indstille sektionerne for et optimalt resultat.

  Efter en overarmsløft får du en komprimeringsdressing. Dette vil hjælpe med en hurtig sårheling. Du bliver nødt til at hvile i ti til fjorten dage. Ingen intensiv solbadning eller sauna er tilladt i de næste otte uger. Enhver kraftig indsats på musklerne i armene bør undgås i de første seks uger efter en overarmsløft.

  En overarmløft, når den udføres af en erfaren kirurg, har  den en høj succeskvotient og en meget lav komplikations hastighed. Men der er stadig en resterende risiko. Postoperativ kan forekomme følelse af spænding, sekundær blødning eller sårhelings forstyrrelse. Nogle patienter rapporterer følelsesløshed i overarmene. Disse virkninger normaliseres efter et par måneder. I meget sjældne tilfælde er der let sensibilitets forstyrrelse der bliver.

  De gennemsnitlige omkostninger for en overarmsløft i Tyrkiet er 2.400 Euro. Den nøjagtige og detaljerede pris, du kan få efter konsultation via telefon. Derefter modtager du et skriftligt tilbud med en fast pris. Med Aesthetic Travel er der ingen skjulte omkostninger! Vi vil være glade for at hjælpe dig med dine spørgsmål!