Lår Løft

udgangspunkt 18,000 DK

Stramme og fejlfri ben er et symbol på feminine. Stort vægttab eller simpel aldring kan ændre dette. Stramningen af låret giver ny selvtillid.

Ved hjælp af tyrkiske kosmetiske kirurger kan du faa stramme og sporty lår

Det er ikke usædvanligt, at hudens elasticitet med årene ophører. Berørte er ikke kun huden, men også under vævet.

Der er et middel ved hjælp af nutidens moderne æstetiske kosmetiske kirurgi. Du genkendte fænomenerne med blød hud på lårene og du ledte efter et lårløft i Tyrkiet udført af en specialist?

Vores team fra Aesthetic Travel i Antalya kan hjælpe dig. Vi er i konstant kontakt med tyrkisk specialist ang. lårløft. Vores kosmetiske kirurger er erfarne og velrenommerede og udfører under de nyeste medicinske og tekniske standarder. De arbejder forsigtigt og overvejer dine ønsker. Vi facilittete dig med en plastikkirurg af dit ønske.

Lårløft: du får en detaljeret rådgivning med et individuelt behandlingskoncept

Inden der udføres kosmetisk kirurgi, skal patienterne gennemgå en konsultation eller et skræddersyet medicinsk koncept. På dette tidspunkt kender du din kirurg og hans team. Din læge vil tage sig tid til at forklare proceduren og tager din medicinske historie i betragtning. Også afklaret vil være risikoerne ved operationen, mulige komplikationer, alternativer og omkostninger ved en lårløft i Tyrkiet

Oberschenkelstraffung Türkei Kosten

Æstetiske og attraktive udseende lår.

Især i sommer månederne ønsker kvinder at nyde de varme dage i nederdele og shorts og vise deres velformede lår frem. Vores kosmetiske kirurger i Tyrkiet vil hjælpe dig med at faa dine ønsker til at gå i opfyldelse.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvordan de tyrkiske kosmetiske kirurger udfører en Lårløft?

  Vi fra Aesthetic Travel arbejder kun sammen med tyrkiske kosmetiske kirurger, der har mange års erfaring med lårløft og har vidende med denne form for operationer.De opfylder de Europæiske hygiejne standarder.

  Lårløft: procesen og tekniken

  Det afhænger af patientens undersøgelse, hvis proceduren udføres ambulant bliver det kun et kort ophold på hospitalet. Din udøvende kirurg vil forklare dig detaljerne i operationen. Lægen vil være meget opmærksom på, hvor man skal indstille Sektionen for unremarkable ar. Sektionen vil være på indersiden af låret.

  Glatte og stramme lår

  At du kan glæde dig i lang tid i dine nyligt attraktive formede lår, er det tilrådeligt at have gymnastik og motion. Dette vil være godt for dit helbred og har virkninger på din krop som helhed. Sport vil styrke dine muskler og ledbånd. Det stabiliserer også din anat.kardiovaskulære systemed.

  Aesthetic Travel i Antalya kender de tyrkiske kosmetiske kirurger, der kan udføre æstetiske operationer med de bedste resultater for deres patienter, der ønsker at faa en lårløft. Du kan informere dig selv på denne hjemmeside også om en overarm lift, en balde lift kirurgi eller maaske en Fedtsugning.

  Oberschenkelstraffung Kosten
  Et overblik over Lårløft

  Behandlings tid

  2 - 4 timer

  Hospital ophold

  1 dag

  Hellings periode

  1 - 2 dage

  Pris

  udgangspunkt 18,000 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  I et fremskredent stadium af livet vil lårets hud miste noget af sin juvenile styrke. Selv hormonelle lidelser eller vægtsvingninger kan favorisere ændringer i lårområdet. Sagging hud på benene er ikke kun en æstetisk fejl, men kan føre til stærke mindreværdskomplekser. En stramning af lårene vil forbedre udseendet af benene. Du vil øge en ny selvtillid, nyde mere vitalitet og have en mere positiv fysisk følelse.

  Med one-incision-teknikken vil kirurgen indstille sektionen fra lyskeområdet til den intergluteale kløft. Derefter fjerner han overskydende væv, og huden løftes forsigtigt. Når der er meget for meget overskydende væv, skal der foretages et andet snit på indersiden af låret. En stor ophobning af fedt kan fjernes før ved lipektomi.

  En lårløft er ikke en lipektomi. En lipektomi har en dannende virkning, men kan ikke stramme huden. Fedtsugning udføres for at fjerne vedvarende fedtpuder. Ved udførelse af en lårløft fjerner lægen overskydende hud og væv for at give benene et juvenil look. Sædvanlige begge procedurer kan kombineres. Din kirurg vil rådgive dig om denne sag.

  Efter en lårløft skal du bruge komprimeringsbukser i fire til seks uger for at lægge konsekvent pres på såret for at fremskynde helingsprocessen. Varme bade eller besøg i en sauna bør undgås i ca.otte uger. Beskyt dine friske ar mod direkte sollys.

  Tag en tid i ti til fjorten dage, bevor du starter skrivebordsarbejde og tunge kropslige værker og sport ikke før seks uger efter operationen.

  Erfarne læger udfører vores stramme elevatorer i Tyrkiet. Alligevel er en operativ procedure aldrig helt fri for risici. I sjældne tilfælde kan forekomme tromboser, efter-blødning, eller komplikationer i sårheling. Nogle patienter rapporterede følelsesløshed. Normalt vil dette forsvinde af sig selv inden for et par uger.

  For en lårlift i Tyrkiet er de gennemsnitlige omkostninger omkring 2.400 Euro. I denne pris er inkluderet to nætter i et soveværelse og helpension på et hospital med medicin og omkostninger til laboratoriet. Alt dit ophold i Antalya har du adgang til en tolk. Vi står for omkostningsgennemsigtighed. Telefon, vil du modtage et skriftligt tilbud med en fast pris med garanteret ingen skjulte omkostninger. Ser frem til en førsteklasses medicinsk behandling til rimelige vilkår.