Skæg Transplantation

udgangspunkt 15,990 DK

En skæg transplantation udføres af vores kirurger fra Aesthetic Travel med omhyggeligt efterbehandling og et skarpt kunstnerisk øje.

Skæg transplantation i Tyrkiet-Den billige alternativ

Sporting et tykt skæg er trending. Det er et problem for modebevidste mænd uden karakteristisk ansigts hår. Mange mænd lider af en sparsom eller scrappy vækst af skæg. De mænd, der ikke ønsker at nægte sig selv et fuldt skæg, kan beslutte at få en skægtransplantation. Et skæg er stadig et tegn på maskulinitet. Stor forståelse finder patienter med et ønske om skæg af vores hår transplantations specialister fra Aesthetic Travel i Tyrkiet.

Skæg transplantation i Tyrkiet – Det overkommelige alternativ

Mange berørte mænd har problemet, at en skæg transplantation i deres lande eller oprindelse er ekstremt dyr. Her iTyrkiet tilbyder vi et overkommeligt alternativ til skæg transplantationer til en billig pris. Dette gøres muligt gennem meget lavere faste omkostninger for klinikkerne, så kvaliteten af tjenesten ikke skal kompromitteres. Vores højt uddannede eksperter fra Aesthetic Travel i Antalya med mange års ekspertise i skæg transplantation venter på at opfylde dine ønsker. Fra den første konsultation til proceduren til efterbehandlingen er vores team med dig. Du kan drage fordel af vores All inclusive-pakke med et hotel i nærheden af din klinik. Da en skæg transplantation er en ambulant procedure, kan du kombinere din behandling af en skæg transplantation og efterbehandlingen med en dejlig ferie ved bredden af Antalya. Kontakt venligst vores Aesthetic Travel Team for detaljere og oplysninger!

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Skæg transplantation – den eneste effektive metode

  Mange mænd uden et perfekt grundlag for en flot skæg af natur forsøger lykken med forskellige læge midler til vækst af et skæg. I det lange løb og permanent vil disse kemiske stoffer ikke have mange effekter på dit ansigts hår. Den kosmetiske kirurgi giver med skæg transplantationen et tilfredsstillende resultat uden risikoer. Bare i de sidste par år har metoderne til hår transplantationer gennemgået ændringer til perfektion. Fut (follikulær Enheds transplantation) og FUE-metoden (follikulær Enheds ekstraktion) bruges også i skæg transplantationer. Strimler af hår eller individuelt hår er taget fra bagsiden af dit hoved afhængigt af metoden.

  Klinikker i Tyrkiet bruger normalt fue-metoderne på grund af den behagelige procedure for patienter. Ansigts hår vokser ikke i klynger, men individuelt, så follikler skal adskilles, før de kan transplanteres. For patienter er det kun en minimalt invasiv procedure uden stor belastning. Operationen vil vare i tre til fem timer og udføres under lokal bedøvelse og er generelt fri for smerter. Normalt vil der ikke være ar tilbage. Vores specialister i skæg transplantationer har en langsigtet ekspertise i denne form for operation og de anvendte metoder. Vi vil med glæde give dig detaljerede oplysninger. Ring til os, så besvarer vi alle dine spørgsmål vedrørende en skæg transplantation.

  Et overblik over Skæg Transplantation

  Behandlings tid

  6-8 timer

  Hospital ophold

  indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 15,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Det er en meget god ide, din skæg transplantation er en minimal inversiv procedure og behøver ikke et langt ophold i klinikken. Du kan bruge tiden fra behandlingen til efterbehandlings undersøgelsen til en afslappende ferie. Din læge vil give dig nogle retnings linjer og nogen råd til gør og ikke goere.

  De medicinske og tekniske standarder i Tyrkiet er de samme som i europæiske lande. Skæg transplantationer udføres af en eksperter fra Aesthetic Travel , som har udfoeret proceduren mange gange foer. De har alt den nødvendige ekspertise til at give dig perfekte og tilfreds stillende resultater. Som med enhver operation kan der være komplikationer, men med vores specialists erfaring reduceres det til et minimum.

  Samtaler og konsultationer foregår på engelsk eller ved hjælp af en tolk. Eksperterne i Aesthetic Travel vil give dig detaljerede oplysninger. Det kan ske at ikke alle pleje personale kan tale og forstå engelsk, men en tolk er altid i nærheden.

  Baseret på erfaringerne fra de sidste år udføres normalt skæg transplantationer ved hjælp af FUE-metoden.I efterbehandlingen sikres det, at hårrødderne etablerer sig godt.

  Med den folliku lære Enhed sekstraktion ekstraheres FUE for korte, individuelle hårsække fra udvalgte områder. Denne individuelle ekstraktion sørger for ikke at efterlade ar. Folliklerne transplanteres inden for skægets vækst.

  En skæg transplantation udføres under lokal bedøvelse. Patienter vil ikke føle noget som nogle pinpricks, selv når de er følsomme over for smerte. Du kan med god samvittighed beslutte at have en skæg transplantation i Tyrkiet med Aesthetic Travel i Antalya.