Sex Transformation fra kvinde til mand

udgangspunkt 30,990 DK

Ikke mere loutish opførsel, ingen diskrimination for maskuline orienterede kvinder efter en køn omplaceringskirurgi og dit ønske om at leve et liv som mand.

Sex Transformation fra kvinde til mand i Tyrkiet

Du har allerede i lang tid ønsket om en sex transformation fra kvinde til mand, fordi du ikke har det godt i din krop og din rolle i samfundet. I Tyrkiet har vi specialister i urologi, gynækologi, psykologi og æstetiske plastprocedurer med erfaren know-how til at udføre denne form for operationer. Vores erfarne kirurger giver dig en detaljeret forklaring fra det første interviev med en psykolog for den hormonelle ændring, de første kirurgiske trin for at fjerne brysterne, livmoderen og æggestokkene. Det kommer til diskussion den æstetiske plastmodellering af din nye maskuline krop. De er der, når du skrider ind i din helt nye periode i livet.

Vi fra Aesthetic Travel i Antalya er her for at hjælpe dig i din søgen efter en egnet æstetisk plastikkirurg. Vi er altid i kontakt med tyrkiske kosmetiske kirurger med stor erfaring og konw-how en køn transformation fra kvinde til mand bliver lavet. Kontakt os venligst!

En køn omfordelings kirurgi fra kvinde til mand i Tyrkiet er en ændring proces med velkoordinerede trin.

En del af hele processen er de æstetiske plastprocedurer i Tyrkiet for at ændre dit feminine udseende til maskulin. Ved den første aftale med din kirurg kommer du til at kende din læge og hans team personligt. Du vil blive intervievet om din medicinske historie for rekorden, alternativer forklares, risikoer og bivirkninger diskuteres, og omkostningerne til en køn transformation fra kvinde til mænd i Tyrkiet er angivet. Du vil gennemgå en undersøgelse, og fra alle disse data udarbejdes de kirurgiske trin til et individuelt behandlingskoncept, der er skræddersyet til dig.

Sex transformation: fra kvinde til mand – dit ønske går i opfyldelse!

Du har altid følt at være en fremmed i din krop. Du er stødt på en mangel på forståelse for dit ønske om at ændre dit køn. Som en berørt person får du en masse stress fra samfundet og leder efter erfarne kirurger, der kan gøre dit ønske til virkelighed. I flere trin kan dette opnås. Der er en ændring fra femininitet til maskulinitet muligt og kan gøres i Tyrkiet.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Sex Transformation i Tyrkiet: detaljer til de æstetiske plastaspekter

  De samarbejdende æstetiske plastikkirurger i Tyrkiet har udføre denne operationer i lang tid og har faglig ekspertise i køn transformation fra kvinde til mand. De udfører under strenge mest moderne, medicinske og tekniske standarder. Stringens og opmærksomhed er deres prioritet at deltage til dine ønsker og ideer til at have en ændring af din krop.

  Køn Omfordelingskirurgi fra kvinde til mand: Hvad er mulighederne med æstetisk plastisk kirurgi?

  Your Turkish surgeon will first inform you about the possibilities of aesthetic plastic surgery to transfer your body already changed by hormones and the removal of breasts, ovaries and uterus into a male appearance. The first

  Din tyrkiske kirurg informerer dig om alle mulighederne for en æstetisk plastisk kirurgi, efter at din krop har gennemgået hormon behandling, fjernelse af bryster, æggestokke og livmoder for at give din krop det ønskede maskuline udseende. Først ansigtsformen, dette kan gøres med en næse-og/eller hage operation. Vigtigt er her også at efterligne den naturlige maskuline hårvækst, som væksten af et skæg. I pubic regionen kan der opnås mange aspekter med konstruktionen af penis og testikler sammen med en protese til erektion.

  Du kan nyde din nye fysiske følelse og vise din nye manddom frem.

  Vores Aesthetic Travel team i Antalya er her for at støtte dig hele vejen!

  issue here is the facial profile, which can get a male physiognomy by a nose or chin correction, for example. It is also important to imitate a man’s natural hair growth in an effective way and to promote it permanently in those areas that a woman would almost frown upon (for example, beard growth). Especially in the pubic area, the penoid and testicular structure as well as the installation of an erection prosthesis allow important aspects of the transformation to be realized. Enjoy your new body feeling and show off a little with your new manhood! Let our Aesthetic Travel Team support you on your way to becoming a man!

  Et overblik over Sex Transformation fra kvinde til mand

  Behandlings tid

  2 - 6 timer

  Hospital ophold

  1 - 3 uger

  Hellings periode

  2 - 4 uger

  Pris

  udgangspunkt 30,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  I 18 måneder har patienten brug for en psykoterapeutisk terapi med en rutinemæssig test. Seks måneders behandling med hormoner skal implementeres. Der er to uafhængige ekspertudtalelser, der er nødvendige med diagnosen transseksualitet.

  Derudover er en indikation nødvendig for en operation fra et medicinsk synspunkt af en læge, der har erfaring med transseksuel behandling.

  Omkostninger kan vaere fra 4,000 til 6,000 Euro til en kønsfordelingskirurgi.

  Hele omkostninger afhængigt af omfanget af operationer og konto ofte kun til halvdelen af beløbet i andre lande som Tyrkiet med samme realisering.

  Patienter der er18 år eller over kan have faa en sex transformation. Før dette anbefales den nødvendige hormonbehandling fra 14 år. Til dette har patienter brug for den sikre diagnose fra to uafhængige af hinandens medicinske eksperter.

  • Livmoderen og æggestokkene fjernes og/eller vagina lukket og / eller en penis konstrueret ud af klitoris med opførelsen af en mandlig urinrør til senere vandladning i stående stilling.
  • Surrogat penis er konstrueret af en lappet fra den indre underarm. Dette gøres under anatomiske muligheder og patientens individuelle ønsker.
  • Hjelmen er modelleret, og en eller to proteser af testikler implanteres Måske dannes en scrotal sac.
  • En protese til penis er placeret til erektionsformål.

  Ja? Nerverne i transplantationen er forbundet med de autoktone nerver. På den måde skabes en fornuftig struktur ved den nye penis, og en seksuel fysisk erektion kan nås.

  Ja! Klitoris er en vigtig erogen zoneone og forbliver fuldstændig intakt. Det bestemmer du .Om den skal vaere integreret i den nye penis eller ekstern.

  Du bør give meget tid. Læger rådgiver en tid mellem de to operationer på flere måneder.Vævene har brug for nok tid til at helle.

  Bortset fra generelle komplikationer efter operationer er nogle specifikke risici ved kønsfordelingskirurgi:

  • ofte opstår komplikationer som fistler omkring urinrøret. Nogen rapporter osaa at der en svulmende eller indsnævring af urinrøret.Nogle gange er der brug for en to operation.
  • Implantater kan udløse infektioner, skiftende, kroniske smerter eller mekaniske komplikationer. I nogle tilfælde skal implantaterne fjernes og ændres eller implanteres senere igen.