Aesthetic Travel

Profylakse

udgangspunkt 1,000 DK

Flittig tand hygiejne er ekstremt vigtig for at holde naturlige tænder og mund hygiejne for ikke at give sygdomme en ændring.

Forebyggelse-tænder er gode, alt er fint

Sundhed begynder i munden :Wo tager sig af tænderne og tager fat i yderligere foranstaltninger 1-2 gange om året og følger en afbalanceret diæt, får til gengæld en høj sundheds relateret livs kvalitet.

Til forebyggelse af karies, behandling af tand sygdomme og tilbage holdelse af de naturlige tænder indtil alderdom er profylakse nyttigt og tilrådeligt. Vi fra Aesthetic Travel i Antalya kan bringe dig i kontakt med tandlæger fra Tyrkiet.

En professionel tand rensning er en vigtig ting for den rigtige tænder profylakse

Ved hjælp af professionelle tænder rengøring vedvarende aflejringer, tandsten, og pletter kan fjernes. Dette er måske interessant for kaffe og te elskere, der ønsker at have deres skinnende smil tilbage til deres ansigter.

Prophylaxe Kosten

Fluoridering og polering

En af de vigtigste dental profylakse for karies er den såkaldte fluor behandling. Dette kemiske stof er indeholdt i tandpasta, bordssalt, geler, lak og fås i form af tabletter. En polering med fluor kan du modtage på din halvårlige tandlæge aftale efter professionel tand rensning som den perfekte finish.

Vi vil være glade for at arrangere din dental aftaler med vores tandlæger i Tyrkiet for dit ophold som patient eller en ferie. Dit helbred er vores bekymring!

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  De bedste Tipps til tand pleje i en oversigt

  Tandbørstning 1-2 gange om dagen og i en fart er ikke nok til at holde dine tænder flora og oral flora spare og sund. Optimal er 2-3 dental applikationer om dagen. Med dette har ting som kaffe, te, cigaretter og rødvin ingen chance for at udvikle pletter. Man har husket, at interdental rummet udgør omkring 30 procent af tændernes overflade.

  Med professionel tandrensning i Tyrkiet vil du give dig selv ikke kun et positivt optisk udseende, men også gøre noget godt for dit helbred. Også svært tilgængelige steder som hætter, broer, implantater og andre kan rengøres grundigt.

  Hvordan Udvikler en tandplak sig?

  Når ovennævnte foranstaltninger forsømmes og derudover meget sukker forbruges, udvikler en hård og klæbrig plak fra spytjuice og madrester. Denne plaque er en yngle plads for bakterier. Et surt miljø udvikler sig i munden og fører til en demineralisering af tand substansen.

  Med brug af korrekte tandbørster, former for tandpasta, tandtråd, mundskyl, periodisk professionelle tænder rensninger og fluor behandlinger vi støtter vores tand sundhed og giver dårlig ånde, misfarvninger, og huller i tænderne ingen chance! Lad det AestheticTeam i Antalya give dig detaljeret rådgivning. Bare kontakt os!

  Prophylaxe Türkei Kosten

  Through the correct use of the right toothbrushes, toothpastes, floss, mouthwashes, as well as regular PZR and fluoridation applications, we support our dental health and give bad breath, discoloration and caries no chance! Let our Aestehtic travel team in Antalya advise you in detail!

  Et overblik over Profylakse

  Behandlings tid

  1 - 2 time

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 1,000 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Professionel tandrensning skal du have mindst en gang om året, men to gange er bedrer.

  En dental profylakse er beregnet til at have professionel tandrensning for at fjerne stædige pletter, for at forhindre tandforfald og holde din orale flora sund.

  Fra den ene tandlæge til den anden tandlæge omkostningerne til service af en professionel tand rensning kan variere fra amt og sted. Gennemsnittet er omkring 3,50 Euro per. tand

  Patienter kan spare på omkostninger med professionel tand rensning i Tyrkiet. Vores team fra Aesthetic Travel i Antalya vil give dig detaljeret konsultation.

  Normalt er professionel tand rensning en privat service og ikke dækket af sundheds forsikringen.