IVF

udgangspunkt 30,990 DK

Ved en in vitro-befrugtning udføres befrugtningen af hun æget kunstigt i et laboratorium. Behandlingen kan vare i flere cyklusser over en periode på få uger.

In Vitro-befrugtning (IVF) af specialister i Tyrkiet

Et uopfyldt ønske om et barn kan være en byrde for forholdet. Med dagens muligheder for kunstig insemination kan specialister hjælpe. Ud over intrauterin insemination er metoden til in vitro-befrugtning meget vellykket.

Teamet fra Aesthetic-Travel i Antalya har de nødvendige kontakter til disse berømte centre for kvinder, der ønsker at blive gravide. Disse specialiserede læger har viden og langsigtet erfaring og sensibilitet til at hjælpe dig med dit personlige ønske om et barn. Vi er glade for at være til hjælp og arrangere den første konsultation med dem. Kontakt os på nogen måde, og vi er glade for at besvare dine spørgsmål.

In Vitro-befrugtning-omfattende konsultation, diagnose og et individuelt behandlings koncept

IVF hviler på metoden til at tage æg ud af kvindens krop og befrugte dem med partnerens sæd for at placere dem tilbage i livmoderen. Denne metode vil blive forklaret detaljeret for dig af en tyrkisk specialister. Du vil blive informeret om risikoer og komplikationer, alternative behandlinger, også omkostningerne ved IVF i Tyrkiet vil blive angivet. Efter en grundig anamnese og diagnostik, vil det blive besluttet på den bedste måde og metode til din befrugtning koncept.

IVF Kosten

En Chance for et par uden børn

Dine æg vil være ekstern I am embryologisk laboratorium befrugtet med sæd fra din partner og flere placeret tilbage i livmoderen. I et heldigt tilfælde udvikler graviditeten sig. Nogle gange sker det, at denne metode resulterer i flere graviditeter. Se denne procedure som din chance!

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Proceduren for den tyrkiske Specialist ved en kunstig Insemination

  Især med et ønske om et barn, er der behov for ikke blot faglig kompetence og langsigtet ekspertise, men betydeligt tilgang af alle involverede personer. Naturligvis udføres IVF i Tyrkiet af de nyeste europæiske standarder for medicin og tekniker.

  Bliv overbevist af os: i dit tilfælde arbejder vi med de mest kompetente og hensynsfulde læger, der er specialiseret i In vitro-befrugtning.

  In Vitro Fertlisering: Detaljeret Procedure

  Som navnet antyder, udføres in vitro-befrugtning uden for kvindens krop i et specialiseret embryologisk laboratorium. IVF kan være en nyttig foranstaltning, når du diagnosticeres med en okklusion af æggelederen eller avanceret endometriose. Før ekstraktion af æg er en hormon behandling ved injektion nødvendig. Efter ægløsning er æggene ekstraheres via vaginanen fra æggestokken. Du vil til dette være under generel anæstesi med hjælp fra vores anæstesiteam.

  IVF Türkei Kosten

  Samme dag vil æggene blive befrugtet med sæd fra deres partner in vitro. En dag efter denne procedure kan lægen fortælle, hvor mange æg der er blevet befrugtet. Det er den tid, du og din læge beslutter, hvor mange af dem der skal fryses og opbevares. Andre vil blive placeret tilbage i din livmoder. Inden for de næste to uger skal du tage progesteron dagligt. Lægen vil teste, om embryonerne har indgivet sig, og om graviditeten er på vej.

  Teamet fra Aesthetic Travel ønsker dig al succes med at få dit ønske om et barn opfyldt. Vi er her for at arrangere en aftale for en konsultation med en tyrkisk specialist til kunstig insemination.

  Et overblik over IVF

  Behandlings tid

  1 - 3 uger

  Hospital ophold

  1 - 3 uger

  Hellings periode

  1 - 3 uger

  Pris

  udgangspunkt 30,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Normalt bør patienter overveje en IVF-behandling omkring seks til otte uger. Inden for denne tid udføres følgende trin:

  • Forberedelse til IVF (konsultation, foreløbig cyklus)
  • 2 uger med 2-4 aftaler til medicinsk ultralyd
  • Ekstraktion af follikler
  • Overførsel af embryoner
  • to ugers observationsfase for graviditet
  • medicinsk ultralyd
  • med et positivt resultat frigives du til din gynækolog

  I specialiseret litteratur er at læse, at ved impulsivt far børn risiko for misdannelse eksisterer på 3 til 4 procent. Denne procentdel er lidt højere ved kunstig insemination fra 4 til 5 procent. Dette kan forklares med en højere procentdel af for tidlig fødsel med misdannelser som hjertefejl.

  Hvis der er en overførbar sygdom som HIV-positiv eller hepatitis C-virusinfektion, skal infektionen hos den sunde partner og det ufødte barn beskyttes.

  Hvis den mandlige partner har denne form for sygdomme, vil sædcellerne blive forberedt, så ingen virus kan overføres til kvinden eller ægget. Hvis den kvindelige partner er inficeret, udføres behandling med medikamenter i graviditets perioden, barnet inokuleres og en kejserlig levering induceres. Ligesom med alle medicinske procedurer, kan der ikke være 100 procent sikkerhed, at partner eller barn ikke blive smittet. Omend risikoen er nominel!