Brasilianske RumpeLøft

udgangspunkt 18,990 DK

Efter en brasiliansk butt lift kan du slentre på den tyrkiske kyst og nyde en ny holdning til livet.

Brazilian Rumpeløft – Autolog Fedt-Transplantation og Implantat Behandling gennem anerkendte kosmetiske kirurger i Tyrkiet

Brasiliansk Butt Lift lyder måske eksotisk, men er en æstetisk kosmetisk kirurgi for at øge bundens volumen ved brug af autolog fedt transplantation og behandling med et implantat. Især kvinder og mænd med en lille bund tiltrækkes af en brasiliansk numse løft.

Vores team fra Aesthetic Travel i Antalya har kontakter til specialister, der udfører professionel og rutine mæssigt den brasilianske Butt Lift. Disse kosmetiske kirurger har langvarig erfaring med autolog fedt transplantation og implantat behandling. De arbejder i overensstemmelse med de nyeste medicinske og tekniske standarder og med hensyn til dine ønsker om en voluminøs og velformet numse.

Brazilianilian Rumpeløft : med en privat rådgivning og dit personlige behandlings koncept starter

En vellykket kosmetisk kirurgi skal plan lægges i god tid. Med en personlig aftale ved din plastikkirurg får du en detaljeret forklaring af proceduren for en brasiliansk Rumpe løft. Dette er en god mulighed for at møde din læge, hans team og hans klinik. I tilfælde af nødvendig anæstesi er der et anæstesi hold på standby. Kirurgen vil spørge dig om din medicinske historie og foretage en undersøgelse. Der ville også bliver diskutere mulige risikoer, komplikationer og egnede alternative metoder samt omkostningerne.

Din kirurg vil sørge for at den brasilianske butt lift er den rigtige metode til at give din balder en ny harmonisk form.

Brazilian Butt Lift Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Brasiliansk Rumpeløft : Proceduren og tekniken

  Til denne operation vil du være under generel anæstesi. Din kirurg arbejder sammen med et bedøvelses hold. Et snit er lavet i baldernes fold, hvor et ar er svært at se. Der er specielt valgte en implantat i form og størrelse vil blive indsat under gluteal muskel. Åbningen lukkes med flerlags sømme, og der lægges et kirurgisk afløb. Vores tyrkiske kirurger anbefaler at man bliver en nat til observation. Din læge vil informere dig om den korrekte opførsel efter operationen og mulige bivirkninger. Efter en helings proces på seks til otte uger kan du nyde udsigten over din smukke balder.

  Under visse betingelser kan en balde forstørrelse med implantater understøttes af autolog fedt transplantation. Det skal kontrolleres før en autologe.Fedt transplantation udføres i to trin. For det første er fedtsugning under Tumeszenz – teknikken udført.

  Kropsen egne fedtstoffer fremstilles og injiceres over den store gluteal muskel. For detaljerede forespørgsler spørg din tyrkiske kosmetiske kirurg! Han vil kontrollere, hvilke varianter der passer til dig bedst.
  Vores team fra Aesthetic Travel i Antalya kan lave en aftale for dig med vores tyrkiske specialister til din brasilianske Butt Lift.

  Brazilian Butt Lift Türkei Kosten
  Et overblik over Brasilianske RumpeLøft

  Behandlings tid

  1,5 - 3 timer

  Hospital ophold

  1 - 2 dage

  Hellings periode

  1 - 2 uge

  Pris

  udgangspunkt 18,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Med en brasiliansk Butt Lift, vil balderne være operativt forstørret og modelleret, normalt, med brug af kroppens eget fedt med autolog fedt transplantation. Hvis der ikke er nok af kroppens eget fedt til rådighed, bruges et implantat. Proceduren kan kombinere  ved begge metoder.

  En velformet bund er symbolet på æstetisk femininitet. Stram, rund og lækker som en bund skal være. Men ikke alle kvinder modtog dette af Moder Natur. Målrettet gymnastik øvelse styrker hud-og vaskulære muskler, men medbringer ikke altid det forventede resultat. Dette er grunden til, at flere og flere kvinder søger en plastikkirurgi metode til at få et optimalt resultat. En brasiliansk Butt Lift er velegnet til patienter, der ønsker en buet bund.

  Før en brasiliansk Butt Lift fedt sugning skal gøres. Dette opnåede fedt fremstilles og injiceres ved autolog fedttransplantation. Hvis der ville være brug af implantater ville kirurgen sætte et snit i folden af bunden til at placere implantaterne. Snittet lukkes med fine sting efter operationen.

  I de første fire til seks uger efter en brasiliansk Balde løft skal du gå med kompressions tøj for at støtte helings processen. Let kontor arbejde kan udføres efter tre til fem dage. Tungt fysisk arbejde er ikke tilladt før to uger efter operationen. Du bør undgå at lave sport i de første fire uger.

  En modellering med kroppens eget fedt resulterer  med 60 til 80 procent engraftment af fedtcellerne og langsigtet løfte effekt. En forøgelse med implantater giver dig et permanent resultat. Lægen skal beslutte fra sag til sag, hvilken behandlings metode der passer til dig bedst.

  Den brasilianske Rumpelift er en af de kosmetiske operationer med mindrer risikoer. Som med alle procedurer kan det komme til komplikationer. Efter fedtsugning er der rapporteret hæmatom og hævelser. Dette vil falde efter et par uger. Andre risicoer er sekundær blødning, infektioner eller problemer med helings processen. I sjældne tilfælde ved brug af implantater kan induration forekomme. Hvis dette realiseres i den tidlige fase, kan det let behandles.

  Når du har besluttet at få læge hjælp fra Aesthetic Travel, får du en første klasse behandling til en lille pris. En brasiliansk Butt Lift, udført i en af kalkuner prestige fyldte klinikker vil koste dig cirka 2.990. Euro. Alle detaljer for denne kosmetiske kirurgi kan forklares via telefon. Derefter modtager du et skriftligt tilbud med en fast pris udført i al gennem sigtighed.