Aesthetic Travel

LASİK Metode

udgangspunkt 9,990 DK

Inden for et par dage for du det bedste syn med den klassiske eye laser teknik. Dine briller eller kontaktlinser bliver en del af fortiden.

Eye Lasering med LASIK metoden

Næsten hver person vil tidligere eller senere genkende at persones syn er aftagende og betaler sin optiker et besøg for at få spektakulære eller kontaktlinser. Men for nogle arbejde og specielle hobbyer kan denne hjælp være generende. Ældre mennesker har en tendens til at have stigende problemer med deres syn.Lad os informere dig om øje lasering og for en bedre livskvalite.

LASIK teknologien – din Øjen laser behandling i Tyrkiet

Udover den klassiske PRK-metode er der flere øjene laser teknikker tilgængelige. Der er LASIK operation, LASEK operation, som er en blanding af LASIK-metoden og PRK-metoden, ReLEx-Smile, den Femto-LASIK og Epi-LASIK-metoden.

LASIK betyder Laser-In-situ-Keratomileusis og er en øjen laser metode til at korrigere en defekt vision med en laser. Vi fra Aeshetic Travel anbefaler at have en øjen laser behandling med LASIK-metoden her i Tyrkiet, når du lider af en stærk synsforstyrrelse. Mere end 90 procent af alle øjen laser behandlinger udføres ved LASIK-metoden.

Den vigtige kendsgerning er, at kort synethed op til -10 dioptere, da langsynethed op til +4 dioptere og også astigmatisme op til omkring 5 dioptere kan korrigeres. Den adskiller sig fra person til person, på grund af vigtige parametre ar tykkelse af hornhinden og diameteren af eleven. Nogle gange er det tilrådeligt at bruge en anden øjen laser metode. Den korrekte for dit synsproblem vil blive besluttet af den specialiserede øjenkirurg.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Proceduren for en LASIK Methode behandling

  Det afhænger af diopterne, hvor lang tid behandlingen vil tage og kan vare i et par minutter op til cirka 20 minutter. Du bør planlægge 1-2 dage for en præundersøgelse, så alle vigtige parametre for din øjen operation kan dokumenteres. Den virkelige procedure for en LASIK-behandling begynder med en lokal bedøvelse i øjet med øjen dråber. En generel bedøvelse er ikke nødvendig, da proceduren normalt er næsten smertefri og kun tager en kort varighed. For at holde øjet åbent for operationen skal den fast gøres med et øjen lågs spekulum.

  Efter en klap er skabt med et mikrokeratom, der er et fin cutter værktøj. Denne klap kan foldes til siden, så kirurgen kan operere med Excimer-laseren. Laseren gør sit arbejde på egen hånd ved hjælp af den nyeste teknologi og planlægger de nødvendige steder på hornhinden. Den sidste handling er at lukke klappen, der fungerer som et dæksel for at beskytte oejet.

  Hvad skal jeg gøre efter en Øjen laser operation med LASIK-teknikken?

  En dag efter en LASİK eye laser behandling vil du gennemgå en opfølgende undersøgelse. Teoretisk set kan patienten gå direkte på arbejde efter behandlingen, men vi anbefaler at give dine øjne et par dages hvile. Du bør i de første to uger efter en øjen operation ikke have make-up paa, eller gaa i sauna eller have sportslige aktiviteter. Mere detaljeret info, du vil modtage, mens du gennemgår en forundersøgelse, via mail eller på telefonen.

   
  Et overblik over LASİK Metode

  Behandlings tid

  30 minuter

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 9,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Ved hjælp af en LASIK eye laser metode hyperopi op til + 5 dioptere, nærsynethed op til -12 dioptere og astigmatisme op til 4 dioptere kan korrigeres.

  Alle behandlinger ved LASIK-metoden udføres ambulant. Du får øjen dråber til lokal bedøvelse før din LASIK-behandling. For at holde øjet åbent for operationen skal det fastgøres et spekulum.

  Når lokal bedøvelse er effektiv en flap fra hornhinden løsnet og åbnet for laseren.

  Laseren planlægger og modellerer hornhinden i mikrometer området for en perfekt kurve til at korrigere synsforstyrrelsen. Klappen vil blive placeret tilbage til sin position. Det naturlige vakuum holder klappen på plads. LASIK eye-operationen er udført. Efter overdreven rådgivning fra din kirurg kan du forlade klinikken.

  Intensiveret lakrimation og rødme i øjnene kan forekomme. Disse reaktioner er normale og forsvinder hurtigt. Senere kan det forekomme reaktioner på det modsatte, som tørre øjne og følelsen af at have et fremmedlegeme i øjet. Til lindring får du kunstige tårer til at anvende. Nogle patienter klager over glares eller haloer omkring lys. På ingen måde bør der opstå stærke smerter. En opfølgnings kontrol udføres den næste dag, efter syv dage og efter tre måneder.

  Patienter behøver ikke efter en LASIK operation normalt ingen briller eller kontaktlinser. Til natkørsel eller intensivt arbejde med øjnene er nogle gange disse hjælpemidler nødvendige. Med aldring og stigende presbyopi begynder med en alder af omkring 45 LASIK patienter vil stadig have syn til at korrigere med læsning briller.

  To dages hvile efter en lasik eye laser behandling bør være tilstrækkelig. Du bør undgå alle støvede steder, herunder på dit arbejde i mindst de første syv dage. Kørsel af bil er tilladt, når dit syn er genoprettet.Dette vil blive bestemt i en opfølgende undersøgelse.

  Lette sportslige aktiviteter,kan du udføre efter 2-3 dage efter en LASIK-operation. Ved meget vind og / eller støv skal du bære sikkerhedsbriller.

  Med nogle private sundhedsforsikringer er en LASIK-behandling helt eller delvis dækket. Du bliver nødt til at spørge din forsikring selskab om det.

  Selv når LASIK-metoden er en af de sikreste til at korrigere synsforstyrrelser, kan det forekomme i 10-20 procent en underkorrektion eller overkorrektion. Sjældent er en forkert justering mulig i det behandlede område eller epitelcellerne mellem kanten af hornhinden og klappen. En korrektion efter tre til seks måneder af øjenoperationen kan medføre afhjælpning.