Aesthetic Travel

Endodonti & Periodonti

udgangspunkt 600 DK

Hvis efter tand tråd brug har munden en ubehagelig lugt, gingival lommer blødning eller udledning en sekretion bør du have årsagen undersøgt.

Endodonti-Rod behandling

Når en tand er syg, f. eks. med karies, kan bakterier komme ind og beskadige eller ødelægge massen. Radiculitis er resultatet i forskellige grader. De berørte klager over eksogene irritationer fra koldt og varmt, følger senere rødme, hævelse og bankende smerter.

Hvordan foregå en behandling af rodkanalen?

Ved begyndelsen af endodontisk behandling bedøves den berørte tand, og mundhulen forsegles med en dental dæmning. For at komme til rodkanalerne bruger din tandlæge ultra fleksible engangs nikkel-titan-filer. En endometri måling følger. Herefter begynder den virkelige rengøring af de åbne kanaler. For at få en 100 procent asepsis og for at nå de bakterielle foci, bruger vi i Tyrkiet ultral ydskylnings løsninger og diodelasere.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Periodontologi – Videnskaben om det Periodontale instrument

  Tre former for sygdommen ses oftest i periodontologi: Gingivitis er en infektion i tyggegummiet; periodontitis er en infektion i periodontium, og med peri-implantitis er knoglen inficeret, som omgiver et implantat. Alle parodistiske symptomer udløses af bakterier i store mængder på grund af manglende tand hygiejne og mund hygiejne.

  Den mest set form er parodontitis. Denne form er opdelt i kronisk parodontitis, der skrider langsomt frem, og den aggressive parodontitis skrider hurtigter frem.

  Hvordan håndtere man Parodontitis?

  Målet med enhver parodistisk behandling er den totale eliminering af al hård og blød plak ved tænderne og under tyggegummiet. Ofte viser en udtømmende rensning af tandkøds lommerne allerede tilfreds stillende resultater. Hvis ikke, kan en operativ procedure udføres for at bringe det ønskede resultat.Meget aggressive bakterie stammer skal behandles med antibiotika.

  Efter 4-6 uger kræves en mellemliggende kontrol af din tandlæge. Generelt er 3-4 parodontale behandlinger efter et år nødvendige for at reducere flere risikoer.

  Et overblik over Endodonti & Periodonti

  Behandlings tid

  1 - 2 time

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 600 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Udgifterne varierer er afhængigt af kompleksiteten af behandlingen. Omkostningerne vil stige, jo flere rodkanaler der skal rengøres.

  İkke alle udgifter er altid dækket. Kontakt vores Aesthetic Travel Team i Antalya, hvis du er interesseret i behandling i Tyrkiet.

  Hvis en periodontal sygdom ikke er hurtigt og professionelt behandlet, vil hele periodontal apparatet blive ødelagt. Bakterier, der irriterer tandkødet, bringer kontinuerligt immunforsvaret til at ødelægge vævet. Tandkødet vil løsne sig fra tænderne, knoglen vil degenerere og tandkødslommer vil udvikle sig.

  Udover et genetisk arvemønster og allerede eksisterende systemiske sygdomme som gigt eller leukæmi spiller også stress en rolle i udviklingen af parodontitis. Statistisk bliver rygere oftere syge med parodontitis, og terapierner fejler oftere.