Roux-En-Y gastric Bypass i Tyrkiet

 

Roux-En-Y gastric Bypass i Tyrkiet: er en af standard operationerne i bariatrisk kirurgi og en af de mest udførte procedurer i verden.

fra 34,190 DK

Roux-En-Y gastric Bypass i Tyrkiet

Roux-en-Y gastrisk bypass er en type vægttabskirurgi, hvor en lille pose oprettes fra maven, og den ny oprettede taske er forbundet direkte til tyndtarmen. Den forbrugte mad passerer derefter gennem den reducerede mavepose direkte ind i den bageste del af tyndtarmen. På denne måde omgår mad det meste af maven og den første del af tyndtarmen.Dette giver mulighed for vægttab uden at skulle ændre spise adfærd selv. Roux-En-Y gastric bypass i Tyrkiet er ideel, hvis din kost og motion ikke har fungeret, eller hvis du har alvorlige helbreds problemer på grund af din vægt. Tyrkiske specialister og kirurger hjælper patienter fra hele verden til at tabe sig. En Roux-En-Y gastrisk bypass kan også bidrage til at reducere risikoen for potentielt livstruende vægtrelaterede helbredsproblemer.

Specialister i Tyrkiet / Antalya til Roux-En-Y Gastrisk Bypass

I dette land er gastric bypass normalt kun startet, når du har forsøgt at tabe dig ved at forbedre din kost og motionsvaner. Et alternativ til dette er Roux-en-Y gastric bypass operation i Tyrkiet / Antalya. Det udføres af erfarne og ekspertlæger og er meget billigere end i Tyskland. En anden fordel ved gastrisk bypass operation i Tyrkiet er den fremragende læge hjælp før og efter operationen. Patienterne vænner sig til den nye følelse af mætning hurtigere og er klar til de positive ændringer efter operationen.

Magenbypass Kosten

Inden Roux-En-Y gastric bypass placeres, undersøger og rådgiver de tyrkiske specialister deres patienter i detaljer. Denne omfattende screenings proces er nødvendig for at opnå optimale resultater, der er i overens stemmelse med patienternes sundhed og mål. Afhængigt af din fysiske situation kan læger anbefale, at du justerer din kost, livsstil og adfærd efter gastrisk bypass operation for at få et beder helbred.Ikke alle sundheds forsikrings udbydere i Danmark dækker vægttabs operationer. I stedet for at betale de høje omkostninger til operationen og hospitalets ophold i Danmark, tilbyder vi en gastrisk bypass operation i Tyrkiet. Lægerne og det medicinske personale er fremragende uddannet og erfaren, og omkostningerne til Roux-En-Y gastrisk bypass er betydeligt lavere end i Danmark.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Roux-En-Y Gastric Bypass i Tyrkiet / Antalya

  Roux-En-Y gastrisk bypass operation udføres i en særlig Tyrkisk klinik. Afhængigt af dit opsving kan dit ophold på hospitalet vare cirka tre til fem dage.Du vil modtage generel anaestesi før proceduren. Under operationen overvåger anaestesi lægen kontinuerligt effektiviteten af bedøvelses midlet og din cirkulation. De særlige træk ved en Roux-En-Y gastrisk bypass afhænger af din individuelle situation og kirurgernes anbefalinger.Nogle operationer udføres med store åbne snit i maven.I midlertid udfører de tyrkiske kirurger de fleste Roux-En-Y gastrisk bypass operationer laparoskopisk. Med denne kirurgiske teknik indsættes instrumenterne i maven af kirurgen gennem flere små snit. Efter indsnittene med den åbne eller laparoskopiske teknik reducerer kirurgen maven. Den resulterende mave er på størrelse med en valnød og du kan kun spise en lille mængde af mad. I det næste trin adskilles tyndtarmen, og en del af den syes direkte til mavesækken. Maden går der efter ind i denne reducerede mavesæk og derfra direkte ind i tyndtarmen. Maden omgår det meste af maven og den første del af tyndtarmen og går i stedet direkte til den midterste del af tyndtarmen. Dette reducerer kalorie indtaget betydeligt, og du taber dig!

  Et overblik over Roux-En-Y Gastric Bypass i Tyrkiet / Antalya

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  4 dage

  Hellings periode

  2 dage

  Pris

  udgangspunkt 34,190 DK

  Roux-En-Y Gastric Bypass i Tyrkiet / Antalya - Ofte stillede spørgsmål

  Operationen tager normalt et par timer. Efter operationen vågner du op i et genopretnings rum, hvor du overvåges af hospital personale for eventuelle komplikationer.

  Efter en Roux-En-Y gastrisk bypass operation kan du modtage væske, når din mave og tarme begynder at hele sig. En særlig kost plan ændres langsomt fra flydende til purerede fødevarer. Bagefter kan du spise bløde fødevarer og derefter gå over til fastere fødevarer, fordi din krop tolererer dem. Hospital personalet og det medicinske team vil også give dig vitamin og mineral tilskud for at sikre optimal pleje og helbredelse.

  Hvis du beslutter dig for at have en Roux-En-Y gastrisk bypass operation i Tyrkiet, vil dit team af læger give dig anbefalinger om, hvordan du forbereder dig til operationen. Det kan være nødvendigt at udføre forskellige laboratorie undersøgelser umiddelbart før operationen.

  Gastrisk bypass kan føre til langsigtet vægttab. Hvor meget vægt du taber afhænger af typen af Roux-En-Y gastrisk bypass operation og din ændrede livsstil. Du kan miste 60 procent eller mere af din overskydende vægt inden for to år.

  Ud over det faktiske vægttab kan Roux-En-Y gastrisk bypass reducere eller eliminere mange bivirkninger af fedme. Roux-En-Y gastrisk bypass i Tyrkiet vil forbedre din evner til at udføre rutine mæssige af daglige aktiviteter og dermed forbedre din livskvalitet.