Næse Job

udgangspunkt 16,450 DK

Med en behagelig form af næsen vil du have et harmonisk og sympatisk ansigtsudtryk.Et attraktivt ansigtsudtryk. Letter succes og en afslappet livsstil.

Næse job af en Specialist i Tyrkiet

Form og størrelse på din næse er afgørende for din ansigts profil for harmonien i ansigts andelen. Når du har erkendt, at din næse er meget dominerende i dit ansigt eller det modsatte, er din næse mindre ind normalt,og at du har brug for en næsekorrektion. En næse korrektion kaldes også rhinoplastik eller næse omformning. Dette gøres med en kirurgisk procedure af kosmetiske kirurger i Tyrkiet.

Vores Aesthetic Travel Team i Antalya kender de mest berømte specialister til næse job i Tyrkiet. Vi er her for at hjælpe dig med at etablere en kontakt til en aftale. Ring til os og tal med os!

Næsekorrektion: fuld konsultation og et meget specielt behandlingskoncept til dig

Før en næse job udføres, er der rådgivning fra din kosmetiske kirurg om dine ønsker for en modellering af din næse med alle medicinske muligheder. Alle muligheder forklares med detaljer før proceduren. Din medicinske historie overvejes og registreres, og en undersøgelse findes sted.Holdet til anæstesi beskriver proceduren.

Det er overflødigt at sige, at du vil blive informeret om risiko og komplikationer, alternativer til en operation samt omkostningerne ved en næse korrektion i Tyrkiet.

Næse korrektion-hvad er muligt?

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvordan tyrkiske plastik kirurger gennemføre med en næse job?

  Plastik kirurgerne i Tyrkiet har mange år af viden og ekspertise i næse korrektion og udføre med moderne standarder for medicin og teknik.

  Næse Korrektion-Den Kirurgiske Procedure

  Holdet til forberedelse af operationen, implementering, efterbehandling og anæstesi er veluddannede og professionelle dygtige personale.

  En procedure til næse korrektion udføres under generel anæstesi. Afhængigt af behandlingen vil brusk eller knoglemasse blive fjernet eller polstret. Også næseseptumet kan rettes ud. snittet er sat inde i næsen for at undgå ar.

  Efter operationen er næsen tamponeret og en støbning lavet. Den sidste vil blive erstattet af gips senere. Din lægervil forklare bivirkninger og helings processen. Patienter bør efter en næse korrektion undgå aktiviteter for at forhindre efterblødning.

  Nasenkorrektur Türkei Kosten

  Næse korrektion burde udføres af specialister

  Æstetiske plastprocedurer ved næsen er sofistikerede operationer og kræver kirurgisk dygtighed og en masse ekspertise. Stol på vores samarbejdende tyrkiske kosmetiske kirurger med deres faglige kompetence til en rhinoplastik.

  Teamet fra Aesthetic Travel vil fkorlar dig alt om alle muligheder for en rhinoplastik i Tyrkiet udført af en erfaren specialist i Tyrkiet. Kontakt os venligst! På vores hjemmeside er der nogle mere interessante temaer om kosmetisk kirurgi. Måske er du interesseret i en hakekorrektion eller en ansigtsløftning?

  Et overblik over Næse Job

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  1 dag

  Hellings periode

  1 uge

  Pris

  udgangspunkt 16,450 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Du tror din næse er for stor, for bred eller for skæv? En næse, der adskiller sig for meget fra skønheds idealet, kan undertrykke og undergrave ens selvtillid. Hvis du ikke er tilfreds med din næse, skal du beslutte at få en næse job udført i Tyrkiet. Deformation som en hooked næse, sadel næse eller skæv næse kan korrigeres ved en kosmetisk procedure. Dette anbefales også af resultatet af en ulykke. Ved en funktionel næse korrektion har næsens funktion prioritet. For eksempel skal en skæv næseseptum rette sig for bedre nasal vejrtrækning.

  Der er den lukkede teknik,  hvor alle snit er sat inde i næsen. Den åbne teknik har brug for endnu et snit på columella. Med den lukkede teknik er der mindre synlige ar. Fordelen ved den åbne teknik er, at kirurgen har et bedre overblik over det område, kirurgen opererer på. Forudsætningen for patienten er det afgørende punkt, hvilken metode din kirurg vil bruge.

  Hvis operation er udført af en ekspert har næse korrektion er en lav risiko procedure. I sjældne tilfælde opstår alvorlige komplikationer. Forekommende postoperative blødninger og hævelser kan behandles let. Postoperativ smerte forventes ikke. En smertestillende middel kan gives i tilfælde af følelsen af tryk. Kompetent og kærlig efterbehandling i et enkeltværelse på vores hospital sikrer maksimalt ophold.

  I de første dage efter proceduren kan der forekomme hævelser omkring næse og øjne. Blå mærker er normale. Der er rapporteret nedsat vejrtrækning gennem næsen. Sjældne er der infektioner og problemer i sårheling. Efter ca. to uger er de fleste hævelser forsvundet.

  Som sædvanlig er der efter en procedure behov for at fysisk hvile. Du skal ikke starte med at arbejde i de næste 10 til 14 dage. Bedrest er ikke nødvendig. Hvorfor ikke kombinere din næse korrektion med en ferie i Antalya og nogle afslappende dage ved Middelhavet? Let træning kan udføres efter 2 til 3 uger, men kampsport og boldspil er forbudt, en skade på den netop korrigerede næse er stor.

  Prioritet for et næse job er at få et tilfredsstillende resultat for at få et naturligt udseende. Vores kvalificerede læger sørger for, at din næse passer æstetisk til din ansigts profil. Når helings processen er afsluttet,vil man ikke kunne se at du har fået et næse job.

  Næsens væv heles langsomt og har brug for efter en kirurgisk procedure omkring 6 til 12 måneder for at hele fuldstændigt ud . Alle synlige indikationer på en næse så som hævelser, rødme og hæmatom er væk inden for 2 eller 4 uger.