Ansigts Løftning

udgangspunkt 21,990 DK

Spejlet afslører det hver dag, rynket ansigtshud. Få dit strålende ansigt permanent tilbage med moderne æstetisk kirurgi.

Ansigts Løftning i Tyrkiet

Den naturlige aldrings proces i huden og under vævet stopper ikke ved dit ansigt. Spejlet afslører nogle rynker eller for store fedtindskud . Du begynder at tænke på muligheder for at få et naturligt og juvenil look tilbage med en blid metode på din hud og tænkete på en ansigts løftning

Det er almindeligt kendt, at Tyrkisk kosmetisk kirurg udfører med høj følsomhed og gyldig ekspertise k i ansigtet. Indsnit skal indstilles, hvis det er muligt usynligt. Efter helings processen skal ansigtet ikke se maskeagtig ud.

Vores AestheticTravel Team i Antalya har kontakter til kendte tyrkiske specialist for ansigts løftning og er glade for at arrangere en aftale med en af de kosmetiske kirurger i Tyrkiet. Ring til os og for nem adgang!

Facelifting Kosten

Ansigts løftning: professionelt kvalificeret rådgivning og et individuelt behandlings koncept

Før en tyrkisk kosmetisk kirurg udfører en ansigts løftning, vil han komme ind i detaljer om dine ideer og visioner, så vil han forklare dig i detaljed mulighederne for æstetisk plastik kirurgi. Han er nødt til at studere dine dele af ansigtet: øjne og pande område, de midterste tredjedele af ansigtet, regionen omkring munden, nakke og hage området. Proceduren udføres med det formål at give et harmonisk resultat af alle områder og regioner i ansigtet.

Ud over det bliver din medicinske historie set på. Alt forklares af kirurgen for proceduren om risikoer, komplikationer, omkostninger og endda alternativer til ansigts løftning i Tyrkiet.

Foryngelse af ansigtet

Vores samarbejde med kosmetiske kirurger i Tyrkiet udarbejder et individuelt og skræddersyet koncept til foryngelse af ansigtet der ville give dit ansigt en naturlig og ungdommelig uddsende. Følgende strukturer kan modelleres med ansigts løftning:

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvordan tyrkiske kirurger udfører en ansigts løftning?

  Alle procedurer for ansigts løftning af tyrkiske kosmetiske kirurger udføres med moderne og hygiejne standarder.

  Implementering af ansigts løftning

  Til den operative stramning og rehabilitering af dele af ansigtet vil du være under generel anæstesi eller skumrings søvn. Normal er et ophold efter proceduren en dag på hospitalet. Under operationen bliver ansigtshuden forsigtigt strammet, overdreven fedt fjernes eller mangler fedtvæv dannes. Nye konturer er modelleret for et naturligt og ungdommeligt look. Alders relaterede rynker eller folder af ansigtsudtryk glattes med succes.

  Ideelt set kan denne operation kombineres med andre kosmetiske kirurgiske begreber som en næse korrektion eller hage korrektion. Med denne kombination er resultatet af en stramning af ansigts skindene og en harmonisering af din ansigtsprofil.

  Facelifting Türkei Kosten

  Ansigtsløftning blid udført med faglig ekspertise

  Kosmetiske kirurgi er et begreb tilpasset dine behov og et resultat med ændringer folk vil ikke genkende som en operativ procedure. Tiden ur er blevet vendt, og du vil have et yngre udseende. Nyd det!

  Teamet fra Aesthetic Travel vil give dig information til en vellykket ansigts løftning i Tyrkiet udført af specialiserede plastik kirurger. Tøv ikke med at kontakt os. Vi er glade for at hjælpe dig!

  Flere temaer om plasti kkirurgi findes på vores hjemmeside med en masse information. Hvad med bryst forstørrelse eller brystreduktion, fedtsugning eller balde lift eller fedtsugning?

  Et overblik over Ansigts Løftning

  Behandlings tid

  2 - 6 timer

  Hospital ophold

  1 - 2 dage

  Hellings periode

  1 uge

  Pris

  udgangspunkt 21,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Ansigts løftning eller rhytidektomi er en effektiv metode til at glatte hele ansigtet ud om hals området. Sunkne hudpletter løftes ved en operativ procedure og bringes tilbage til den oprindelige position. Ansigtet får ny elasticitet og ungdommelig vitalitet. Kæber, hængende ansigtshud og dybe folder i nakken kan korrigeres med ansigts løftning. Med denne kosmetisk kirurgi bliver flere tegn på alderdommen’s hud behandles, da der er forringelse af elasticitet og volumen udtynding.

  Når din ansigtshud viser synlig Atony er du en kandidat til en ansigts løftning. En ansigts løftning bliver anbefaleled med værdig og rimelig for personer fra 40 år og derover. Denne form for plastikkirurgi er populær af kvinder og mænd og tæller for en af de mest udførte kosmetiske operationer for at få et mere ungdommeligt ansigts udtryk.

  Ansigts løftning er en langvarig procedure til udjævning af hud og stramning af ansigtet. Varigheden afhænger af patientens livsstil og genetiske tilstand. Resultater af ansigts løftning er genkendelige i 8 til 15 år. Men man skal forstå at huden stadig bliver ældre, og dette kan ikke stoppes ved ansigts løftning. Men efter nogen år kan en ny ansigts løftning udføres.

  Med en klassisk ansigts løftning er snittet lavet ved hårlinjen ved templet og fortsætter rundt om øret og slutter ved den hårede del af bagsiden af hovedet. Naturligvis skal hvert snit tilpasses patienten. Din læge vil informere dig om snittet før operationen. Alle ar efter en ansigts løftning heles helt normalt inden for 2 til 6 måneder og er ikke synlige.

  Hver ansigts løftning sker under generel anæstesi i en berømt klinik. Postoperativ smerte forventes ikke. Mange patienter genkender en ubehagelig følelse af spænding i ansigtet. Dette kan behandles med en smertestillende. Blå mærker, hævelser eller let følelsesløshed kan forekomme. Det burde forsvinde inden for 10 til 14 dage.

  Vi anbefalder at man rester 2 til 3 uger. Korte gåture i frisk luft støtte helings processen. Sports aktiviteter med stigende blodtryk er ikke tilladt før fire uger efter en ansigts løftning.

  Vores ansigtsløftning i Tyrkiet udføres af erfarne læger. Efter helings processen er der ingen mærkbare ar eller den frygtede maske lignende effekt. Dine kolleger og venner vil bemærke dit mere ungdommelige og vitale look.