Gynækomasti

udgangspunkt 17,990 DK

Hvis du lider af mande bryst, kan du ikke kigge på dig selv i spejlet længere. En perfekt krop kan dog modelleres individuelt gennem innovativ æstetisk kirurgi.

Gynækomasti: få dine mande bryst behandlet af erfarne specialister fra Tyrkiet

Mens et smukt formet bryst er et ægte blikfang hos kvinder, ser det helt anderledes ud hos mænd. På grund af forskellige årsager kan mænd opleve overdreven brystvækst. Det kan for eksempel vaere hormonelle årsager, overdreven alkoholforbrug, doping eller overspisning.Vis du er påvirket af sådan en uønsket brystvækst saa søg det hos os en skønheds specialist i Tyrkiet?

Hvis du leder efter en passende æstetisk plastik kirurg, vil vores team af Aesthetic Travel i Antalya være glade for at hjælpe dig! Vi er i tæt kontakt med tyrkiske kosmetiske kirurger, der har navngivet sig selv inden for gynækomasti. Kontakt os venligst. Vi tager os af placeringen af en kompetent ekspert.

Gynækomasti udarbejdes først som en del af en personlig konsultation og efterfølgende individuelle behandlings koncept. Den personlige konsultation med din æstetiske plastikkirurg i Tyrkiet giver dig en god mulighed for at lære din kirurg at kende. I denne fase registreres din medicinske historie, proceduren og dens alternativer forklares, og risiciene, bivirkningerne og omkostningerne ved gynækomasti i Tyrkiet diskuteres. Efter en fysisk undersøgelse udarbejdes, analyseres alle data, og derefter oprettes et individuelt behandlings koncept for gynækomasti.

Gynäkomastie Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Gynækomasti: renne mænds forretning!

  Som en berørt person er man ofte flov på grund af ens overdrevne bryst, den personlige lidelse er stor. Men med en mindre kirurgisk indgriben fra din tyrkiske specialist kan du gendanne dine bryster til maskulinitet, som du derefter med sikkerhed kan vise frem.

  Gynækomasti, udført af tyrkiske plastikkirurger

  Vores samarbejdende æstetiske plastikkirurger i Tyrkiet har mange års erfaring inden for gynækomasti og udfører selvfølgelig procedurerne i overensstemmelse med de mest moderne medicinske og tekniske standarder. De fortsætter med den største omhu og overvejelse og har dine personlige ønsker vedrørende brystmodellering i tankerne.

  Gynækomasti: procedure og teknik

  Først vurderer din tyrkiske kirurg, om den uønskede bryst forstørrelse kun er en frodig ophobning af fedt, eller om brystkirtlen er vokset for meget. Begge fænomener kan forekomme sammen. Hvis der kun er et overskud af fedt, kan det forsigtigt suges ud med let lokalbedøvelse af ekstraktionspunktet. Hvis kirtelvæv er vokset overdrevent, fjernes det kirurgisk i et operationsstue under generel anæstesi.Det passende snit er ubemærket placeret under areolaen.

  Der skal opnås et symmetrisk resultat i denne OP. vi formidler derfor kun kosmetiske kirurger i Tyrkiet, der udfører disse indgreb med passende rutinemæssig og omfattende know-.how.

  Cirka tre uger efter Gynækomasti er du tilbage “til den gamle selv” og kan præsentere dit mandlige bryst med en hudtæt T-shirt eller en bar overkrop. På grund af det ideelt placerede snit er det faktum, at du har gennemgået gynækomasti behandling. Aret er ikke synlig for udenforstående.

  Nyd din nye krop og falde lidt til ro med dine nye stramme mands bryst! Lad vores Aesthetic Travel Team hjælpe dig på vej til dit stærke bryst!

  Gynäkomastie Türkei Kosten
  Et overblik over Gynækomasti

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  1 dag

  Hellings periode

  2 dage

  Pris

  udgangspunkt 17,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Det er en udvidelse af den mandlige bryst kirtlen. Den resulterende stigning i brystvolumen kan forårsage, at hans bryst som antager en udtalt kvindelig form. En Gynækomasti ser mange som er en berørte mænd som  er foruroligende.. Det kan endda blive til en mental stress belastning, for din selvtillid tilbage!

  Gynækomasti kan forekomme på den ene eller begge sider. Det er ikke en sygdom, men et symptom, der normalt indikerer en hormonel lidelse. Meget overvægtige patienter lider ofte af pseudo-gynækomasti, hvilket skyldes øget fedtophobning i brystområdet. Mænd, der bemærker en vækst i deres bryster, skal straks søge læge hjælp af årsagerne til denne fysiske ændring.

  Kirurgen skal først bestemme det individuelle omfang af den mandlig bryst forstørrelse inden han vælger en passende behandlings metode. Fedthypertrofi af det mandlige bryst (pseudo-gynaecomastia på grund af fedtvævsproliferation) kan korrigeres ved fedtsugning. I tilfælde af ægte gynækomasti er kirurgisk reduktion af brystvæv imidlertid påkrævet. Fjernelsen af den forstørrede brystkirtlen finder sted via et lille hud insnit på brystvorten. Balancering fedtsugning kan bidrage til at opnå en symmetrisk og æstetisk tiltalende kirurgisk resultat. Hvis der er et klart synligt overskud af hud tilbage, anbefales en brystløft desuden.

  Kompressions tøj, der er udøver et ensartet tryk på huden og derved stimulerer sårheling, skal bæres konsekvent i tre til fem uger. En ændring i brystets form kan påvises umiddelbart efter gynækomasti operation. Det endelige resultat kan vurderes efter ca. to til tre måneder.

  Kontor aktiviteter kan genoptages efter syv til ti dage. Tungt fysisk arbejde bør undgås i mindst tre uger. Friske kirurgiske ar bør ikke udsættes for direkte sollys, før de ikke længere er røde. Varmt bad og sauna besøg er tilladt tidligst efter otte uger . Komfortable cykelture og vandreture i frisk luft støtter den postoperative helings proces. Du bør dog afstå fra at lave sportsaktiviteter, der gør brystet spændt eller rystet i seks uger.

  Vores gynækomasti korrektioner udføres udelukkende af en erfarne lægr i en berømt tyrkisk klinik for at minimere risikoen for kirurgi. Ikke desto mindre kan der opstå komplikationer ved hver procedure. Du skal ikke  været irritered af blå mærker, hævelse eller følelser af spændinger, da det forsvinder igen efter et par dage. I sjældne tilfælde kan der forekomme midlertidige følelsesmæssige lidelser i brystet eller brystvorterne. Det normaliseres normalt efter et par måneder, men nogle gange falder let sensibilitet. Blandt de generelle operationelle risico er hovedsageligt intolerancereaktioner, genblødning, sårhelings forstyrrelser og trombose.

  For en gynækomasti-korrektion i Tyrkiet betaler du omkring 2.500 euro. De nøjagtige gebyrer afhænger af driftsom kostningerne. Af denne grund kan de kun fastsættes efter den indledende undersøgelse. Alle patienter, der er interesseret i en gynækomastioperation i Antalya, vil modtage et fast pris skriftligt tilbud, der sikrer fuld omkostnings gennemsigtighed.