Hage Korrektion

udgangspunkt 15,450 DK

Formen af en hage definerer harmonien i et ansigt. Hvor vidt juvenilitet, dynamik og selvsikkerhed. Hagen er en vigtig faktor i ansigtet.

Hage operation af en Specialist i Tyrkiet

Efter du har kigget ind i dit spejl, fandt du ud af, at din hage dominerer dit ansigt profil eller bare unincisive. I begge tilfælde besluttede du at ændre dette. Du vil have æstetikken i din hage harmonisk og forsigtigt justeret til resten af dit ansigtsudtryk. Dette kan gøres med æstetisk kirurgi udført af en kosmetisk kirurg i Tyrkiet.

Vores Aesthetic Travel Team i Antalya kender de mest prestigefyldte plastik kirurger og specialister i Tyrkiet. Vi er her for at hjælpe dig med at komme i kontakt med dem. Ring til os! Spørg dine spørgsmål !Faa information om en hage korrektion i Tyrkiet!

Hage operation: professionelt kvalificeret rådgivning med et udkast til et personligt behandlingskoncept

Før kirurgisk hage korrektion, vil der være specifikke aftaler mellem dig som patient og snak med din kosmetisk kirurg om dine ønsker og ideer til et ideelt resultat. I en detaljeret konsultation vil alle spørgsmål om en hage korrektion blive diskuteret.Læge journaler, kirurgi teknikker, alternative muligheder, eventuelle risikoer og omkostningerne ved din hage korrektion vil blive tjekket. Du skal gennemgå en undersøgelse, og af alle data kombineret vil din læge udvikle et individuelt behandlingskoncept lige til dig.

Skal jeg have en hage Augmentation eller en hage reduktion?

Nogen har en stor hage, vor andrer har en anden. Nogen gange en lille og intetsigende hage. Begge former kan korrigeres med kosmetisk kirurgi for en harmonisk profil af ansigtet.

Vi fra Aesthetic Travel i Antalya kender kvalificerede tyrkiske kirurger til ansigtskirurgi. De leverer høj kvalitet og lang tidsholdbare æstetiske tilfreds stillende hage korrektioner. Kontakt vores team for dine spørgsmål og forespørgsler.

Kinnkorrektur Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvordan tyrkiske kosmetiske kirurger en hage korrektion (Genioplasty)?

  Tyrkiske kosmetiske kirurger til at se tilbage i lang tid med erfaring med hak korrektioner. De arbejder efter de nyeste standarder for medicin og teknik.

  Alt fra forberedelsen af proceduren, operationen og efter behandlingen vil blive udført med ekspertise af operations teamet og anæstesi teamet. Med velbegrundet know-how og instinktiv følelse udfører de operations konceptet. Du vil være glad for din nye hage efter helings processen.

  Hage Korrektion-Den Kirurgiske Procedure

  En hage korrektion udføres under strenge hygiejne standarder. Din kirurg kan udføre med din osseous stof eller knogle graft og give din hage en skarp form. Med en hakreduktion fjernes noget osseøst stof. Begge procedurer vil blive udført under generel anæstesi. Indsnit er lavet så ingen synlige ar vil blive efterladt. Der vil blive taget hånd om dig efter operationen fra holdet.

  En harmonisk Profil af dit ansigt

  Efter helingsprocessen kan du nyde en harmonisk og æstetisk profil af dit ansigt. Med denne operation af tyrkiske kosmetiske kirurger øger du din livs kvalitet i privat og jobmæssigt.

  Holdet fra Aesthetic Travel venter og er klar til at rådgive dig om alle muligheder om en hage operation i Tyrkiet af specialister. Tøv ikke med og kontakt os nu!

  Kinnkorrektur Türkei Kosten
  Et overblik over Hage Korrektion

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  1 dag

  Hellings periode

  2 - 4 dage

  Pris

  udgangspunkt 15,450 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Dette spørgsmål er nemt besvaret. Hagen er et karakteristisk træk ved ansigtet. Der er for mange mennesker der har et foruroligende punkt, når det ikke svarer til det populære skønheds ideal. Især mænd kan lide at have en perfekt kæbe-linje, der signalerer en udtryksfuld karakter.

  En hage korrektion sigter mod at modulere dele af ansigtet med hinanden for at få et æstetisk samlet billede som et resultat. Mænd og kvinder, der beslutter sig for en kirurgisk operation i Tyrkiet vinde med denne procedure ny energi og øget selvværd. De nyder udsigten i spejlet og beundrer deres nye udseende.

  At være chinless er beskrivelsen af en vigende hage. Dette kan korrigeres med kosmetisk kirurgi. Ved hjælp af rn procedurer for vigende chins anatomiske dannede silikone implantater. En frem springende hage kan kun korrigeres ved at fjerne noget af det øseøse stof.

  En dobbelt hage udvikler sig af overskydende væv. Dette aflejres i den nedre hage område. For det meste er store fedt indskud ansvarlige for denne æstetiske fejl. Andre årsager til slap hud ved hagen er aldring eller kraftigt vægttab. Forstyrrende fedt aflejringer ved hagen kan fjernes permanent med fedtsugning. Nogle gange er yderligere løft nødvendig for en stramning af huden.

  Umiddelbart efter den kirurgiske procedure kan der opstå en følelse af spænding. Det kan behandles med smertestillende . Du skal hvile i syv til ti dage efter operationen inden du må går på arbejde igen. Sports aktiviteter og besøg i saunaen bør undgås i mindst fire uger.

  Hvis en erfaren kirurg udfører hage korrektion vil der sjældent være nogen komplikationer. Alle operativ procedure har risikoer. Hævelser og hæmatom er rapporteret og sædvanlige, det forsvinder efter kort tid. I sjældne tilfælde kan det forekomme postoperativ blødning, forstyrrelse af sårheling eller infektioner.

  Vores patienter betaler omkring 1.990 euro for en hage korrektion i Tyrkiet. De nøjagtige omkostninger afhænger af den indsats, der er nødvendig for operationen. Ring til os, så vi kan tale om detaljerne i din procedure. Vores team vil være glade for at se dig snart i Antalya!