Intim kirurgi for kvinder

udgangspunkt 18,990 DK

En ny behagelig fornemmelse gennem vaginal foryngelse. Ved stramning og indsnævring af skeden kan seksualitet på ny oplevet og blive nydt.

Intim kirurgi for kvinder: professionel og fornuftig tilgang af kosmetiske kirurger i Tyrkiet

De private dele af en kvinde kan ændres af moderne standarder i æstetisk plastikkirurgi blid og næsten uden smerte i dag. Procedurer på de private dele kan give kvinder en ny fysisk følelse, og definere kvindeligheden. En positiv effekt på glæde med seksualitet kan opnås.

Vores team fra Aesthetic Travel i Antalya har kontakter til tyrkiske specialister for procedurer på for intim kirurgi for kvinder. Disse samarbejdende kosmetiske kirurger har mange års erfaring og arbejder efter moderne medicinske og tekniske standarder. Dine ønsker om æstetisk plastikkirurgi har prioritet i deres overvejelse.

Intim kirurgi: individuelt konsultation med et behandlingskoncept

Med en god del af evnen til at empati, dyb know-how og ekspertise byder tyrkiske kosmetiske kirurger dig velkommen i deres klinikker. Som en del af en diskret, men detaljeret konsultation finder lægen ud af dine ønsker og ændringer, du ønsker på dine private dele. På dette tidspunkt forklarer kirurgen dig de forskellige muligheder for intim kirurgi, og sammen vil du beslutte dig for metoden til din behandling. Han vil intervie dig med anæstesiholdet om din medicinske historie.

Din læge informerer dig om mulige risikoer og komplikationer med denne procedure og viser dig Alternativ og forklarer omkostningerne ved en intim operation i Tyrkiet.

Intimchirurgie-Frau Kosten

Private dele-optimalt æstetisk og funktionelt støbt

Målet med proceduren er at tage dine ønsker til funktionel forbedring i dine private dele. Med instinktiv følelse og en høj kvalifikation udføre tyrkiske kosmetiske kirurger din ønsker til et optimalt resultat.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Ændringer på de Private dele: procedure af tyrkiske kosmetiske kirurger

  Det er hævet over enhver tvivl, at vores samarbejdende æstetiske plastikkirurger i Tyrkiet udføre procedurer på private dele af kvinder har er professionelt kvalificerede. De udfører med rutine under Europæiske hygiejne standarder for kirurgiske procedurer.

  Operationer på de kvindelige Private dele: Procedure og teknik

  Nymphoplasty eller labia reduktion kirurgi: denne procedure for at reducere labia majora. Overdreven væv skal fjernes meget forsigtigt for at faa en harmonisk del af den indre og ydre labia.

  Udvidelse af labia: dette kan gøres ved autolog fedt transplantation eller andet med en speciel hyaluronsyre opløsning. For den først nævnte version er fedtsugning fra mave eller lår nødvendig. Efter forberedelse vil dette blive injiceret til din labia. Dette udføres under lokal bedøvelse.

  Mons pubis operation: kirurgen har her to muligheder for proceduren. Han kan bruge fedtsugning fra mons pubis, eller han kan injicere phosphatidylcholin til nedbrydning af fedtceller.

  Udvidelse af G-stedet: denne procedure har til formål at øge følsomheden af mons pubis nær vaginal introitus. Denne lille operation kan udføres under lokalbedøvelse.

  Efter alle procedurer modtager du kompetent efterbehandling med instruktioner til helingsperioden og måske nogle aftaler til opfølgnings undersøgelser.

  Vi fra Aesthetic Travel i Antalya kan arrangere aftaler med din tyrkiske specialist til æstetisk plastkorrektion på private dele. Se også vores andre temaer på vores hjemmeside. Måske er du interesseret i bryst forstørrelse eller bryst reduktion.

  Intimchirurgie-Frau Türkei Kosten
  Et overblik over Intim kirurgi for kvinder

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  0 - 1 dag

  Hellings periode

  0 - 1 dag

  Pris

  udgangspunkt 18,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Den moderne intime kirurgi er blivet mere populær i de sidste år, og mange patienter nyder ny selvtillid med en positiv fysisk følelse. Måske er du en af de kvinder, der ikke er tilfreds med længden eller formen af din labia? Undgår du Svømning bade eller sved bade eller har du på grund af denne æstetiske fejl forholdsproblemer? Så er det på høje tid at se en plastikkirurg. Han vil forklare dig alle operative metoder til intim kirurgi, alt dette under streng tillid.

  Flere og flere kvinder, der lider under en asymmetri af det visuelle udseende af deres labia. Derfor er korrektion af labia tæller som en af de vigtigste procedurer ved den intime operation. Lang eller sagging labia kan kompromittere fysisk følelse af sport og sex. Udover dette ser mange kvinder det som uæstetisk. Med en labia reduktion kirurgi eller nymphoplasty kan formen af labia effektivt og permanent korrigeret.

  Med en labia-reduktionskirurgi fjerner kirurgen overskydende væv fra den ydre og indre labia. Med dette kan et tilfredsstillende resultat opnås til patientens individuelle ønsker.En omhyggelig teknik til indsnittene sikrer ingen mærkbare ar.

  Den intime operation giver kvinder æstetiske private dele i overensstemmelse med deres ønsker. Vores patienter genkender efter denne operative procedure en ny følelse af liv. Selv tvivl eller mindreværdskomplekser er en fortid. besøg på svedbade og svømmebade samt relationer på et personligt plan kan nydes.

  Efter den kirurgiske procedure skal de private dele holdes abakterielle. Du skal hvile i 1 til 2 uger, før du maa går på arbejde igen. Du bør undgå samleje i 3 til 4 uger og heller ikke udføre sportslige aktiviteter.

  Det er normalt, at efter en kirurgisk procedure at have lette hævelser. Nogle patienter rapporterer om midlertidigt følelsesløshed. Det ville forsvinde om et par dage eller uger. I sjældne tilfælde kommer det til sekundær blødning, infektioner eller problemer med sårheling. Vores procedurer for intim kirurgi i Tyrkiet udføres i kendte klinikker og hospitaler.Med det bliver risikoerne minimeret.

  En intim operation i Tyrkiet kan udføres for saa lavt som 2.100 Euro. De nøjagtige omkostninger vil blive kendt efter en detaljeret beregning. Men vi kan forsikre dig om, at der ikke er skjulte gebyrer. Alle kvinder, der er interesseret i en intim operation i Tyrkiet kan kontakte os via telefon og vil blive rådgivet af uddannet personale. Herefter vil de modtage et skriftligt tilbud til en fast pris.