Brystforstørrelse

udgangspunkt 17,990 DK

Komplekser og mangel på selvtillid har en ende. Med udvidelsen af dine bryster vil din feminine og også erotiske side af dig blive opdaget på en ny måde.

Brystforstørrelse i Tyrkiet

Du har taget dig din tid til at beslutte for at have en brystforstørrelse med personlige ønsker og vil have det udført med den blide operation fra erfarne skønheds specialister i Tyrkiet. Du har en drøm om en smuk spaltning fuldfyldt.

Vores Aetshetic Travel Team i Antalya er konstant i kontakt med de mest berømte kosmetiske kirurger. Bare kontakt os og spørg os.

Brystforstørrelse fra høring til individuel behandling koncept

Fordi din brystforstørrelse har i slutningen at passe til din vision og ønsker, vores plastikkirurger tage sig tid til en omfattende og personlig konsultation. Dine ønsker om en smuk spaltning, med også dit helbred i bekymring, til materialet i implantaterne og den kirurgiske teknik, vil alt blive diskuteret i detaljer. Mulige risiko alternative teknikker vil blive nævnt, samt omkostningerne til en brystforstørrelse i Tyrkiet. Hver enkelt patient kommer med til et individuelt tilpasset behandlings koncept.

Brystimplantater-vigtigt er kvalitet og holdbarhed

En konstant medicinsk udvikling og forbedring af brystforstørrelse teknikker gør det muligt for kosmetiske kirurger i Tyrkiet, at vælge fra et stort udvalg af brystimplantater. Du vil i lang tid nyde dit velformede bryst, derfor er valget af størrelse, form og tekstur afgørende for succes med plastisk kirurgi.

Brustvergrößerung Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvordan fortsætter de kosmetiske kirurger med en brystforstørrelse?

  Vores tyrkiske kosmetiske kirurger har mange års ekspertise og viser følsomhed over for deres patienter i forhold til harmonisk form givning af brystproportioner.

  Hvordan skal en brystforstørrelse forberedelser foretages? Den kosmetiske operation og efter behandlings operationerne er i overensstemmelse med europæiske medicinske og tekniske standarder. Hvert skridt tages med forsigtighed og opmærksomhed på detaljer for at faa et overbevisende resultat.

  Brystforstørrelse i Antalya,den kirurgiske Procedure

  Vores kosmetiske kirurger vil ligge dig under generel anæstesi til denne operation, selv når du vil blive opereret som ambulant. Et anæstesihold vil være der og informere dig om før og efter operationen.

  Dine valgte brystimplantater vil blive placeret under brystmusklen. Nedskæringerne vil blive lavet i naturlige folder.

  Naturligt udseende resultat

  Proceduren for din kosmetiske kirurg giver dig et naturligt resultat af din brystforstørrelse. Dette vil ikke ligne “silicium brysterne”!

  Aesthetic Travel vil med glæde lette en aftale med en af de tyrkiske specialister til brystforstørrelse.

  Brustvergrößerung Türkei Kosten
  Et overblik over Brystforstørrelse

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  1 dag

  Hellings periode

  4 dage

  Pris

  udgangspunkt 17,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  En brystforstørrelse er tilstrækkelig til kvinder der synes at hendes bryster er for små i forhold til kroppens proportioner. Også for kvinder med deformationer af deres bryster efter graviditeter med stort vægttab. Der er også grunde til en operativ korrektion med medfødte deformationer, asymmetrier og forskelle i volumen.

  Brystimplantater fåes i forskellige versioner. Hver Implantat har en ærme Lavet af silicium fyldt med siliciumgel eller en saltopløsning. Begge giver bæreren en rar følelse. Konsistensen er tæt på det naturlige brystvæv. I din konsultation vil alle tilgængelige brystimplantater blive introduceret til dig.

  Silikone implantater er et de nyeste generation er meget stabile og har stor holdbarhed. I en ideel situation kan de forblive et liv længe på plads. Udveksling er kun nødvendig af komplikationer og smerter ellers er en udveksling ikke nødvendig.

  Vores højeste prioritet er sikkerheden for vores patienter. Det er grunden til  at vi kun bruger bryst implantater som er verdens kendte og testet. Moderne implantater lækker ikke selv i tilfælde af skade. Efter din brystforstørrelse kan du dyrke sport og kan tage lang flyrejser og hygge dig med et aktivt liv.

  Der er tre operative tilgange. De fleste kirurger vil lave et lille snit i inframammary fold. Dette snit er næsten ikke genkendeligt. En anden tilgang kan være gennem armhulen. Med denne metode vil der slet ikke være ar i brystområdet. Fremgangsmåden via brystvorterne bruges kun sjældent. Din laege vil undersøge og ville vælge den bedste til det

  Hver operation harr nogle risikoer. Dette kan minimeres ved brug af moderne medicinske teknikker. De fleste komplikationer stammer fra farv eændringen i hæmatom eller postoperativ blødning. I sjældne tilfælde følelses der en spænding eller vævshærdning (kapselkontraktur) med smerter. Hvis vævshærdningen er for stor, skal den måske fjernes med operation.

  Ja, normalt er evnen til at amme fuldt bevaret.Bryst implantater har ingen skadelige virkninger på modermælk.