Aesthetic Travel

PRK Metode

udgangspunkt 7,450 DK

Forbedringer i selvtillid og livsstil gennem PRK-metoden ved vanskelige øjendefekter. Nyd dit liv ubelastet af kontaktlinser eller briller.

PRK øje Laser behandling

Til korrektioner af dårlig syn er der moderne laserteknikker til rådighed i dag. På grund af teknologiske fornyelser og faktisk videnskabelig forskning kan patienter få deres syn permanent og effektivt tilbage. Generende briller tåge op eller besværlige kontaktlinser, mens svømning og dykning hører til fortiden. Med hjælp af Aesthetic Travel i Antalya får du den højeste professionalisme inden for øjen laser behandling inklusive store besparelser, hvis du sammenligner omkostninger til den samme behandling i andre europæiske lande. Prøv at ringe til os. Vi er glade for at give dig detaljerede oplysninger om eye lasering.

PRK-den klassiske Eye Laser metode: undersøgelser er beviset til at vaere effektivit

Der findes flere slags af eye lasering teknikker. Den fotorefraktive keratektomi, kort sagt PRK eller de mere nye og moderne metoder til ReLEx-Smile eller LASIK. Ved en PRK eye laserbehandling bruges en laser til at plane hornhinden. Astigmatisme op til 5 dioptere, kortsynethed op til -6 dioptere og langsynethed op til +4 dioptre kan korrigeres med denne metode. De nøjagtige parametre afhængigt af tykkelsen af hornhinden.

Ved fjernelse af hornhindevæv bundtes lysforekomsten ved brændpunktet og en ametropi korrigeres. Da PRK eye laser behandling er i brug fra 1980 ‘ erne, er der et stort antal undersøgelser, der viser effektivitet og langsigtet erfaring og succes med denne metode.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Proceduren for en PRK Eye Laser behandling

  Før enhver operation med PRK-teknikken gennemgår øjnene en omfattende undersøgelse fra vores team af øjenkirurger. Tykkelsen af hornhinden er en vigtig faktor, og kurver og deformationer skal bestemmes og identificeres. Eleven og den intraokulære spænding skal måles. Lysbrydningen inde i øjet kræver en validering.

  Herefter fjernes dækhuden og hornhinden udsættes. Nu kan Excimer-laseren gøre sit arbejde og placere hornhinden til den beregnede figur. I det sidste trin sættes en kontaktlinse på plads. Dette er til beskyttelse, indtil hornhindeepitelet dyrkes igen. Dette tager normalt et par dage og kan undertiden forårsage smerter.

  Øjen laser behandlinger i Tyrkiet udføres ambulant, og patienter kan forlade klinikkerne samme dag i Antalya. Allerede efter kort tid vil du genkende den første succes med dine egne øjne, og resultatet bliver permanent om få dage.

  Et overblik over PRK Metode

  Behandlings tid

  30 minuter

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 7,450 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Når din hornhinde ikke er tyk nok til den klassiske LASIK-behandling, kan PRK-metoden være til hjælp. Også her er resultatet som de andre laser teknikker korrektionen af din synsforstyrrelse. Du kan være afslappet for at have et liv uden briller og kontaktlinser.

  Hvis du er egnet til en PRK eye laser behandling afhænger primært af intensiteten af din oeje defekt. Generelt kan følgende øjenlidelser korrigeres ved hjælp af PRK-teknikken:

  • nærsynethed op til -8 dioptrier
  • hyperopi op til + 3 dioptre
  • astigmatisme op til omkring 6 dioptere.

  PRK-metoden (fotorefraktiv keratektomi) udføres ikke i en dybde på 0,1 millimeter, men direkte under det øverste lag af hornhinden. Til dette er der brug for en klap. Hornhindeepitelet skal fjernes og blødgøres, før der kan flyttes sidevægge.

  Når området til behandling er ryddet, vil kirurgen bruge Excimer laser og plane hornhinden. Noget som fyrre til halvtreds mikrometer fjernes. Det behandlede område vil blive dækket med en medicinsk kontaktlinse, indtil hornhindeepitelet er vokset igen. Med denne specielle laser behandling har du brug for længere tid til rehabilitering som med LASIK metoden.

  Nej! Du må hellere tage en taxa eller lade en ven eller familie kører dig.

  Det afhænger af hvilken slags job. Arbejde på computeren kan gøres næste dag, men vi anbefalder du tager 1-4 dages hvile.

  For behandlings dagen og den følgende dag skal du tage overlov. Din læge kan ikke give dig en syg note. Nogle af øjen centrene eller klinikkerne tilbyder torsdag, fredag eller endda en weekenden til en øjen behandling.

  Normalt er omkostningerne til en laser behandling med PRK-teknikken lidt lavere som med LASIK-metoden. Udgifter til behandling kan variere gennem et forskelligt driftsniveau. Nogle private sundheds forsikringer betaler helt eller delvis omkostningerne til øjen behandling.Du skal kontakte din forsikring på forhånd.

  Efter behandling med PRK-metoden kan du have smerter i dine øjne i et par dage. En stærk tørhed og kløe kan forekomme. Sjældent er der nogen under korrektion eller overkorrektion af dit syn. I sjældne tilfælde kan der komme til komplikationer med helingen af epitelet gennem foldning eller indvækst. Din øjen specialist kan rådgive dig i tilfælde.