Aesthetic Travel

Alt-til-4

udgangspunkt 19,990 DK

Anodont Jaws modtager med en innovativ bro igen et anstændigt udseende inden for en dag. Behandlings konceptet består af kun fire tand implantater.

Alt-til-4-metoden

Udover den konventionelle metode til indsættelse af tand implantater er all-on-4-konceptet blevet udviklet. Dette er en effektiv behandlings metode til at implantere faste proteser i kæberne inden for en dag. Ikke kun den kostbare knogle transplantation er ikke nødvendig, men også udgifterne reduceres med omkring 30 procent.

Vi fra Aesthetic Travel i Antalya vil være glade for at henvise dig til en af klinikkerne i Tyrkiet til tand implantation. Ring til os eller kontakt os via e-mail eller endda Whats-app!

Hvordan er proceduren med all-on-4 Behandlings konceptet?

Først på alle patienter vil modtage en omfattende høring for din implantologi tandlæge. Du vil modtage detaljerede oplysninger, og du kan stille alle dine presserende spørgsmål. Herefter følger en undersøgelse af kæberne.

Ved hjælp af alle disse data er en individuel mock-up udformet, så dine tand implantater kan placeres og implanteres på de rigtige steder. Derefter placeres to implantater parallelt i front området og to mere i side området op til en vinkel på 45.med all-on-4-konceptet. Patienterne kan vælge mellem lokal bedøvelse eller at være under generel anæstesi.

All-on-4 Kosten

I endnu et trin er strukturerne til implantaterne fastgjort. Det sidste trin, de nye special byggede implantater kan fastgøres. Disse er straks stressbare. Takket være All-on-4-konceptet har du et behageligt udseende med naturligt udseende tænder.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Fordele ved All-on-4-konceptet

  Generelt er tand implantater som faste kunstige tænder forstyrrende inden for tand historien. Nu er der også all-on-4 behandlings metoden på markedet, og ikke mere behøver at lide af manglende tænder sammen med en lav livskvalitet!

  Med tand implantologien af all-on-4-metoden skal kun fire tand implantater implanteres til hver kæbe. Dette gøres alt inden for en dag!

  Dine fordele, hvis du beslutter dig at have din all-on-4 Methode gjort i Tyrkiet:

  Et overblik over Alt-til-4

  Behandlings tid

  4 - 8 timer

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 19,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Med denne tand implantations metode og kun fire tand implantater til hver kæbe uden knogle transplantation implanteres implantaterne kun inden for en dag.

  Selv når det ikke er muligt at behandle med konventionelle tand implantater, kan implantation med all-on-4-metoden udføres i Tyrkiet.

  Rygere har med all-on-4 konceptet en mindre risiko for komplikationer, som med anden implantologi. Specifikke medikamenter kan have en læge middelinteraktion og være måske problematisk. For patienter med diabetikeren er samarbejdet mellem din familie læge nødvendigt.

  Som med alle faste proteser dækker sundheds forsikring måske et fast beløb. Privat sygesikring dækker og reducerer måske dine omkostninger til en all-on-4 metode behandling.