Intim kirurgi for mænd

udgangspunkt 18,990 DK

Psykiske og fysiske problemer er resultatet af en konkurrence i dagens samfund. Kirurger til intim kirurgi kan hjælpe med at optimere uæstetiske private dele hos mænd.

Intim kirurgi for mænd: professionel og fornuftig Procedure af kosmetiske kirurger i Tyrkiet

De mandlige private dele har i lang tid været et tabuemne. Men hvad med når mænd ikke er tilfredse med der private dele? Spørgsmålet Er, ved Mænd, hvem de kan bede om professionelle svar?

Aesthetic Travel i Antalya har kontakterne til dem og kender de tyrkiske specialister til procedurer i de private dele af mænd. Disse kosmetiske kirurger har mange år erfaringer med denne form for operationer og udføre under de nyeste medicinske og tekniske standarder. De er velkendte for at tage dine ønsker som deres prioritet for æstetisk plastisk korrektion på de private dele.

AeOptimal æstetisk og funktionel modelleret

En penisforstørrelse og penisforlængelse, fortykkelse af penis og fortykkelse af penisens glans giver mænd en æstetisk funktionel forbedring af deres private dele. Tyrkiske kosmetiske kirurger udføre denne form for operationer med stringens og følsomhed over for dine ønsker og ideer.

Intimchirurgie-Mann Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Ændringer på de mandlige Private dele: Procedure og teknik

  Penisforstørrelse og penisforlængelse: med denne procedure under generel anæstesi korrigeres forgrunden og det indre andretinaculum i penis. Det nødvendige snit er sat i pubic hårets område. Ved denne operation forstørres den ydre del af penis og gør den længere. Den eksisterende hud på penis og pungen er nok til dette.

  Fortykkelse af penis: dette udføres med fedtvæv, der kommer fra låret. Den er forberedt og derefter jævnt placeret under penisens hud. Det har brug for en dygtig hånd af din kirurg for at få et tilfredsstillende resultat.Dette gøres under generel anæstesi.

  Fortykkelse af penisens glans: til denne procedure injiceres et specielt præparat af hyaluronsyre under huden ved lokalbedøvelse.

  Beskyttende og forsigtig procedure

  Den tyrkiske specialist tager beskyttende og forsigtig pleje ved alle tre teknikker. Roden af penis, hvor den mandlige urinrør, blodkar og nerver er, berøres ikke. Den fulde funktionalitet og følsomhed af din penis for bliver det samme.

  Intimchirurgie-Mann Türkei Kosten
  Et overblik over Intim kirurgi for mænd

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  0 - 1 dag

  Hellings periode

  0 - 1 dag

  Pris

  udgangspunkt 18,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  For det meste er en penisforstørrelse eller penisforlængelse årsagen til en intim operation for mænd. Her er to metoder, der anvendes til behandling, ofte begge i en kombination. Med en fortykkelse er omkredsen af penis forstørret. Opnået vil dette med autolog fedttransplantation, der skal injiceres. Et alternativ er at styrke op med hyaluronsyre, der normalt bruges til udjævning af rynker.

  Omkostninger til en intim operation for mænd afhængigt af den nødvendige metode og behandling. For en fortykkelse af penis er omkostningerne omkring 2.100 Euro. Med en ekstra penisforlængelse kan omkostningerne nå op på 3.500 euro.

  En korrektion på de private dele af mænd kan gøres, når der er psykisk stress med størrelsen af det seksuelle organ. Især når en mand lider af mikropenis, og det er en enorm byrde for ham. Procedurer for intim kirurgi for mænd har nogle risikoer, og en penisforlængelse skal følge klar medicinsk indikation.

  Ved hjælp af korrektion i private dele kan mænd opnå mere tilfredshed for hans krop. Glæden ved aktiv seksualitet nydes. Mænd kan få stærkere selvtillid og velvære. tentativitet og også seksuel dysfunktion kan udryddes.

  I modsætning til kvinder er intim kirurgi mere risikabel. En penisforlængelse kan være mislykket. Også, en penis udvidelsen kan mislykkes ved at skære retinaculum. Ved fortykkelse af penis, kan det ske, at fedtceller undlader at engraftment og en større omkreds kan ikke opnåses.

  Her er en tjekliste til at hjælpe dig med at finde en specialiseret klinik for intim kirurgi for mænd:

  • Bruger de avanceret medicinsk udstyr?
  • Er kirurgerne specialiseret til intim kirurgi for mænd?
  • Følge de det  hygiejne standarder?
  • Kan jeg nemt nå klinikken?
  • Har de nok Online vurderinger og udtalelser?