Singel Incetion Laparoscopic Operation

Med en Singel Incetion Operation af Aesthetic Travel, er der kun hoeje uddannet læger.Som bruger kun en singel indgang til maven, som normalt er gjort mellem navlen.

udgangspunkt 39,990 DK

Den Singel İncetion Operation

Den Singel İncetion Operation er en ny methode som har fordele for en klasik Laparoscopic operation.Postoperativ smerte reduceres og tillader kirurgi uden at man for et ar .Den enkelt Singel İncetion Laparaoscpoic bruges også med rørformet gastrisk kirurgi og gastrisk bypass. İ fortiden blev der lavet store snit for Ærme Gastromisk I de sidste år hjalp minimale invasive tekniker kirurger til at få bedre resultater. Vi forklarer dig frem skridtene i den minimale invasive operation med reduceret bedring, færre ubehag og fri for ar og snit punkter. Med denne forbedring er det muligt for kirurger at indsætte de nødvendige operative instrumenter gennem et lille snit på omkring 10-15 millimeter. Den enkelte snit laparoskopisk kirurgi erstatter i dag allerede i mange operationer.
Single Incision Laparoscopic Surgery Kosten

Fordelene for patienter med Minimal-invasiv kirurgi

Den minimale invasive operation består af nogle små snit i stedet for en stor åbning. Den Singel incetion laparoskopisk kirurgi har taget endnu et skridt fremad, i stedet for nogle små snit er der kun et snit . Denne nye metode har mange gode resulterer for patienterne.

Denne metode er også kendt som Single-Port-Kirurgi, Single-Port-Laparoskopi (SPL), Single-Port-Adgang-Kirurgi (SAP), eller Én Port Navlestrengen Kirurgi (OPUS) er blevet gjort muligt med forbedring af kirurgiske instrumenter.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Fordele ved SILS mod konventionel Minimal invasiv kirurgi

  Den bedste fordel ved SILS til nøglehullet kirurgi er det eneste snit. Smerter i genopretningsperioden er reduceret. Ligeledes er risikoen for infektion mindre. Da SILS-metoden ikke efterlader ar, har den en mere kosmetisk effekt. Operationer for en ærme gastrektomi med SILS metode gennem navlen. Denne operation udføres med succes i vores private hospital.Mange ville kunne se ikke et ar.

  Er SİLS methoden sikker og godkendet?

  Selvom laparoskopisk kirurgi med enkelt snit er en relativt ny operations metode, er den flere gange blevet udført over hele verden. Undersøgelser viser at patienter er mere tilfredse med de kosmetiske resultater og en reduceret opfattelse af smerte. En anden undersøgelse med 100 patienter viste, at SILS havde bedre resultater med mindre smerte efter operationen.

  Ofte stillede spørgsmål

  Nej overhovdet ikke. SILS reducerer risikoen for aksonal skade. Aksonal skade er en komplikation ved åben kirurgi og standard laparoskopi. Single-incision laparoskopiske overspænding er en hurtig udvikling teknik, der anvendes af erfarne kirurger for en vellykket ærme gastrektomi med gastrisk bypass og gastrisk ærme.

  SILS tilbyder patienter en anden fordel, hvis der opstår behov for en ekstra operation til vægttab. Kirurgen skal kun udvide det ene snit lidt for at få et bedre overblik. Dette snit reducerer risikoen for adhæsion af organerne.

  For alle fordele, men SILS kan stadig  ikke anbefales i alle tilfælde. Især hos meget  overvaegtige patienter kan denne teknik ikke bruges. Instrumenterne er ikke lange nok til en sikker procedure.

  De enkelte snit laparoskopiske overspændinger er ikke egnet for enhver form for ærme gastrektomi . Hvis man skal sy eller operere på organeri operationer, er de  vanskelige at nå. Der er andre metoder til minimal invasiv kirurgi.

  Hvis organerne er tæt på et stort blodkar eller en alvorlig infektion kan kun åben kirurgi udføres.

  Internationalt vil det tage noget tid til at erstatte den konventionelle laparoskopioperation med SILS. Vores kirurger i Tyrkiet har fremragende erfaring med denne metode og teknik gennem mange vellykkede procedurer. De kender nogle vigtige tricks for at undgå komplikationer.

  I andre lande foretrækker kirurger stadig pålidelige drifts metoder. Forbundet med dette er deres ulemper som ar, smerte og tidspunktet for regenerering.