Eyebrow Transplant

udgangspunkt 7,450 DK

Transplantation af bryn i Tyrkiet er for et mere venligt udseende. Vores specialister vil give dig en detaljeret konsultation.

Transplantation af bryn-en tendens fra de smukke mennesker

Øjenbryn giver ansigtet karakter. Det foretrukne udseende af bryn har ændret sig i de sidste par år og får mere og mere opmærksomhed. Fuld, og buskede øjenbryn er prototypen fra stjerner som Cara Delevinge at sætte i perspektiv.

Øjne modtager fra naturligt dannede, fulde øjenbryn og er en enorm udtryknings kraft. I nogle tilfælde af genetisk arvelig eller lidelse opstår hår tab på øjenbrynene. Mennesker med for små eller ingen øjenbryn synes skrantende og unimpressive. Meget forståeligt, at disse mennesker vil have fulde øjenbryn og overveje en transplantation af bryn.

Transplantation af øjenbryn-hvordan det virker

For at fjerne fejl som ar eller huller i øjenbryn permanent, kan den blide FUE-metode være til stor hjælp. Med denne procedure bliver hår transplanteret fra hoved eller krop til øjenbrynene. FUE-metoden er egnet til dele eller hel restaurering af øjenbryn med en permanent transplantation. Til transplantationen ekstraheres egnede hårsække. For et helt øjenbryn er der brug for 150 til 200 individuelle hår implantater.

Augenbrauentransplantation Kosten

Proceduren udføres under lokal bedøvelse. Hårsækkene transplanteres en efter en. Det vigtigte ved en transplantationen er at følge den naturlige retning af hårvæksten og for at få en naturlig tykkelse. Den normale øjenbryns transplantation kan udføres ambulant. En transplantation af øjenbryn kræver en eksplicit undersøgelse af en specialist.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvorfor faa en Øjenbryns transplantation i Tyrkiet?

  Kosmetisk kirurgi og transplantations medicin i Tyrkiet er blevet opdaget af patienter fra forskellige EU lande. Der er flere og flere anmodninger fra patienter, der ønsker at få en transplantation af øjenbryn. Kvaliteten af konventionel medicin og teknik er af den nyeste standard i Tyrkiet. Vores specialister i kosmetisk kirurgi er nød til at følge en meget strenge retningslinje. Dette gælder også for ekspertholdet af Aesthetic Travel i Antalya. Vi giver dig detaljerede oplysninger om dine spørgsmål og ønsker på dansk før enhver procedure. Vi er også der for dig og dine efterbehandlings behov. Proceduren for en transplantation af øjenbryn i Tyrkiet har de samme standarder som i dit hjemland, men det koster meget mindre.

  Øjenbryn transplantation i Tyrkiet – meget billigere ind andre lande

  En sammen ligning af omkostningerne i dit hjemland og i Tyrkiet vil resultere i store besparelser. Den billige pris går ikke på kompromis med kvaliteten af proceduren. Forskellen ligger i vores lavere personlige omkostninger og leve omkostninger i Tyrkiet. Denne fordel giver vi fra Aesthetic Travel til vores patienter.

   
  Augenbrauentransplantation Türkei Kosten
  Et overblik over Transplantation af øjenbryn

  Behandlings tid

  1 - 2 timer

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 7,450 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Vores patienters velbefindende er meget vigtigt for os. Da en øjenbryns transplantation er en ambulant procedure, kan patienter forlade klinikken efter kort tid. Vores kirurgi specialist venter dig til en opfølgende undersøgelse vil du have rigelig tid til en afslappende kort ferie. Mens du er på ferie, skal du følge råd fra din læge for at undgå komplikationer.

  Selvfoelig! I nogle europæiske lande er udtrykket kosmetisk kirurg ikke vare mærkeregistreret, i Tyrkiet skal der frem lægges nogle certifikater. Vores eksperter er jævnligt uddannet på de nyeste medicinske metoder. Vores veløvede team bruger højteknologiske teknologier til transplantation af øjenbryn. Kommunikation på dansk er ikke noget problem, vi er her for at informere og til høring.

  Normalt bruger vi FUE-metoden til en øjenbrynstransplantation. Vores specialister vil give dig retningslinjer for at forberede proceduren.

  FUE står for follikulær enhed ekstraktion. Med denne metode ekstraheres egnede individuelle hårsække fra dit hoved eller krop. Ekstraktioner udføres med specielle hypodermiske nåle, der ikke efterlader ar. Senere er der ingen synlige tegn på udvinding af hår. Folliklerne genplantes i ekstra installerede kanaler i de skaldede områder af dine øjenbryn.

  Nej! Proceduren udføres under lokal bedøvelse, og du er ved fuld bevidsthed. Det kan ske, at du vil føle en lille pinprick.