Sex Transformation fra mand til kvinde

udgangspunkt 30,990 DK

Det er en lang vej, men endelig at sejre. Køn omfordelingskirurgi sørger for, at mænd kan realisere deres drøm om at leve kvindernes liv.

Sex Transformation fra mand til kvinde i Tyrkiet

I en vis tid har du allerede følelsen at du ikke tilhøre en mandlig krop og har problemer i din rolle i samfundet. Ønsker du en sex transformation fra mand til kvinder i Tyrkiet? I Tyrkiet specialist for urologi, psykologi, og plastikkirurgi kan udføre procedurer i specialiseret samarbejde sammen som et team. Fra den første konsultation med en psykolog om de hormonelle forandringer til kirurgisk invagination og æstetiske plastic modellering af din krop som en kvinde, de er på din side til at guide dig til en helt ny fase i dit liv.

Det Aesthetic Travel Team fra Antalya er her for at hjælpe dig i din søgning efter en passende æstetisk plastikkirurg! Vi har de nødvendige kontakter til tyrkiske kosmetiske kirurger med stor ekspertise til denne form for procedure for en sex transformation fra mand til kvinde. Tøv ikke med og kontakt os.

En sex transformation fra mand til kvinder i Tyrkiet er en forandringsproces med velkoordinerede trin.

En del af det hele er de æstetiske plastprocedurer i Tyrkiet for at ændre dit maskuline udseende til feminint. Det personlige rådgivnings intervie med din æstetiske plastikkirurg i Tyrkiet er en god mulighed for at kende din læge og hans team i hans klinik. Du vil blive intervievet om din medicinske historie. Proceduren vil blive forklaret i detaljer og alternative muligheder diskuteret. Lægen forklarer risikoer og bivirkninger og omkostningerne ved en sex transformation fra mand til kvinder i Tyrkiet. Du vil gennemgå en grundig undersøgelse, og fra alle indsamlede data Udvikler kirurgen et individuelt behandlingskoncept til din æstetiske plastprocedure.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Køn omplacering kirurgi: fra mand til kvinde-dit ønske går i opfyldelse!

  I lang tid har du haft en følelsen af at være fremmed i din ejen krop. Nogle gange stødte du på manglende forståelse for dit ønske om en køn omfordelings kirurgi. Som  den berørte person er den psykologiske belastning tung, og søgningen efter læger med faglig ekspertise begynder. I flere trin er det muligt. En ændring fra maskulinitet til femininitet kan opnås i Tyrkiet.

  Sex Transformation i Tyrkiet: detaljer til de æstetiske plastaspekter

  Vores samarbejdende æstetiske plastikkirurger i Tyrkiet har mange års erfaring i udførelsen af en sex transformation fra mand til kvinde. De bruger de fleste moderne medicinske og tekniske standarder for proceduren,de ville altid i tankerne have dine ønsker til køn omplacering.

  Sex transformation fra mand til kvinde: Hvad er her med æstetisk plast muligt?

  Din tyrkiske plastikkirurg vil informere dig om mulighederne for denne æstetiske plastikkirurgi, din hormonelt ændrede krop for at få et feminint udseende. Den første prioritet er ansigtsformen. Her hjælper en næse eller hage korrektion og cheiloplasty for en feminin fysiognomi. Din kirurg kan også udføre brystforstørrelse. Selvfølgelig er et vigtigt aspekt, at permanent forhindre vækst af hår på uønskede kropsdele, ligesom væksten af skæg.

  Fedtpuder kan fjernes ved fedtsugning. I pubic området kan vulvaens læber moduleres. En mons pubis og en kirtel til klitoris kan moduleres og er en vigtige aspekter for en ændring.

  Nyd din nye fysiske følelse og udseende og vise din kvindelighed frem!

  Vi fra Aesthetic Travel Team i Antalya er her for at støtte dig på din vej til at være en kvinde!

  Et overblik over Sex Transformation fra mand til kvinde

  Behandlings tid

  2 - 6 timer

  Hospital ophold

  1 - 3 uger

  Hellings periode

  2 - 4 uger

  Pris

  udgangspunkt 30,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  I 6 måneder er der brug for en veneral terapi med hormoner. Der er også behov for en psykologisk terapi under en læge pleje i 18 måneder sammen med en egnet hedstest. Patienter har brug for deres diagnose to udtalelser fra eksperter uafhængigt af hinanden. Derudover er en indikation for medicinsk nødvendighed for operationen til en sex transformation nødvendig fra en læge, der er specialiseret til behandling af transseksuelle patienter.

  Den nye vagina placeres normalt mellem blære og tarmen ved hjælp af den såkaldte invaginations metode ved at fjerne huden fra penisskaftet. De fleste operationer bruger også en del af pungen som hudtransplantation. Ved denne metode opnås en bred og dyb ny vagina, og spændinger på klitoris, urinrør og mons pubis forhindres.

  Dine glans er materialet til din klitoris og vil blive fuldstændigt placeret med kar og nerver, men kun dele kan genkendes.

  Normalt er der planlagt to procedurer. I den første operation fjernes testiklerne og corpus cavernosum, den mandlige urinrør forkortes, den nye vagina og klitoris modelleres. I den anden operation foretages justeringer og korrektioner til labia. Den vaginale introitus er forstørret og en mons pubis konstrueret.

  Hospitalisering ved den første procedure tager normalt to uger, og for den anden operation ca.en uge.

  Perioden for sygefravær afhænger af proceduren og fremskridt og sårheling proces. I det mindste vil det tage dobbelt tid som indlæggelse.

  Der er et par særlige risici for en køn omplacering kirurgi fra mand til kvinde:

  • Meget sjældent kommer det til en skade på urinrøret, blæren og tarmen. I dette tilfælde kan fistler udvikle sig mellem den nye vagina og blære. En ny operation er nødvendig.
  • Også meget sjældent er, at væv dør af. Nogle gange kan der opstå problemer med sårheling ved hudtransplantationer, og nogle dele kan dø af. Dette heler normalt af sig selv.
  • Sjælden er indsnævring af den nye vagina. Det kan komme til inflammatoriske og cicatricial processer. Hvis dette er hindrende, er en operation til korrektion nødvendig.
  • Indsnævring af den nye placerede urinrørsåbning er sjældent, men kan korrigeres med den anden operation.