Tand implantat

udgangspunkt 5,250 DK

Perfekte alternativer til konventionelle tandproteser. De er mere holdbare og længere varende. De er ikke genkendelige, mens de taler og spiser og giver en god følelse for bæreren.

Tand implantater i Tyrkiet

Uanset om kun en tand eller flere tænder mangler ved lidelse eller ved et uheld, kan du ved hjælp af tand implantater få din livskvalitet tilbage. Vi her fra Aesthetic Travel i Antalya kan anbefale en specialist for implantologi i Tyrkiet. Bare spørg os, og vi vil være glade for at hjælpe dig med dine spørgsmål. Ring til os!

Tand implantatet-Hvad er det?

Et tandimplantat er en fast protese. Dette kan implanteres ambulant og under lokal bedøvelse i din kæbe som en kunstig rod. Normalt har implantater høj biokompatibilitet, er mekanisk meget elastiske, stabile og ekstremt holdbare. Sammenfattende giver implantater optimal komfort, mens de tygger og har næsten følelsen af naturlige tænder.

Hvad er proceduren med en tand implantation?

Implantationen er en kirurgisk operation og kan også udføres af ængstelige patienter generel anæstesi. Der er forskelle mellem en en-trins metode som en åben teknik med en synlig fastgørelse og en to-trins metode med en lukket teknik og usynlig fastgørelse.

Når sårets overflade er helet, tager det cirka 7-10 dage, ogsaa begynder den dybe fase af heling. Dette kan variere og afhænger af knogle kvalitet og sted for implantatet. Vores specialister i dental Ortodontia estimerer denne gang for overkæben i 4-6 måneder og underkæben omkring 3-4 måneder.I denne periode får patienterne en midlertidig protese.

Når implantatet er helet fuldstændigt, kan implanta tstrukturen fremstilles og som individuel superkonstruktion placeres i kæben som en bro, hætte eller fast protese.

Zahnimplantate Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Vigtige forudsætninger og den korrekte pleje af dine tandimplantater

  Ikke alle patienter kan have et tand implantat i Tyrkiet. For en professionel behandling er et par trin nødvendige. Først når disse følges korrekt, vil det resultere i et skinnende smil.

  Hvilke forudsætninger er nødvendige for en tand implantation?

  Lige ved starten af tand implantat behandling, du bliver nødt til at have en samlet og detaljeret høring, diagnostisk og strategi med vores team af tandlæger i Tyrkiet. Du vil blive undersøgt på dine kæber og blødt væv, for karies, for specifik tandforskydning, som også slid. Det er brug for et interviv omkring din medicinske historie, også din tandlæge historie. Et grundlæggende krav er at være fri for uloglossitis og sund oral flora.

  Ellers kan et tandimplantat kun implanteres, når der er nok knogle materiale i kæben med tilstrækkelig tæthed og tykkelse. For at evaluere dette skal der udføres en digital volumentomografi. Det er nødvendigt at forberede en boreskabelon. Med dette vil dit implantat have den højeste masse på præcession. Hvis der ikke er nok knoglesubstans, kan Aesthetic Travel i Antalya tilbyde og anbefale dig til specialister til knogle transplantation. Vi vil med glæde informere dig om alle mulighederne. Ring til os?

  Zahnimplantate Türkei Kosten

  Hvordan vedligeholder jeg mine tand implantater korrekt?

  Det samme som med dine rigtige, naturlige tænder, en korrekt oral og tandpleje er vigtig sammen med tandpasta, tandtråd og den rigtige praksis.

  Derudover anbefales det at have periodisk professionel tandrensning og fluoridering. Vi kan arrangere en kombination for dette sammen med andre behandlinger på dit ophold her i Tyrkiet.

  Et overblik over Tand implantat

  Behandlings tid

  1 - 6 timer

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 5,250 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Ved brug af en minimalt invasiv procedure vil der næsten ikke være nogen smerte med dine individuelle kunstige tænder her i Tyrkiet. Din krop har brug for som for hvert sår en bestemt helingsperiode, og dette varierer fra patient til patient.

  Risiko kan kun forekomme, hvis der fra starten ikke er nok knoglesubstans, tandlægen arbejder upræcist eller med mangelfuld mund hygiejne. Vi fra Aesthetic Travel i Antalya informere dig om alt dette i detaljer på forhånd!

  Efter en samlet konsultation implanteres dokumentation af anamnese og planlægning af implantatet eller implantaterne under lokalbedøvelse eller efter dit særlige ønske under generel anæstesi.

  Når den dybe helingsfase er afsluttet, er implantatstrukturen som en bro, hætte eller protese fastgjort på dit implantat.

  Priserne for tandimplantater varierer fra land til land og endda region og afhængigt af de anvendte implantationsteknikker. Måske er du interesseret i all-on-4-metoden? Spørg vores Aesthetic Travel team i Antalya om et individuelt tilbud. Vi vil være glade for at være til hjælp!

  Naturligvis nej. Tand implantater er en privat sundhedsvæsen og skal betales af patienten individuelt. Måske er der et tilskud i støtte, måske dækker nogle private sundheds politikker delvis eller i hele tand implantater. Du bliver nødt til at rydde dette med din forsikring på forhånd.

  En god mulighed for at spare på tand implantater er, at få det gjort i Tyrkiet. Her er omkostningerne til personlige og overhead meget lavere uden at gå på kompromis med kvaliteten.