Aesthetic Travel

Indlæg & Fyldninger

udgangspunkt 500 DK

Dental indlæg er for de langsigtede fyldninger og lavet af premium syntetisk, guld eller keramik.

Tand indlæg og tand fyldninger

Er en tand beskadiget af tand forfald, så er der et par muligheder for at rekonstruere det. Afhængig af skaden, og hvilken tand der påvirkes, kan vi fra Aesthetic Travel Team i Tyrkiet tilbyde dig passende terapi og behandling.

Er en tand beskadiget af tand forfald, så er der et par muligheder for at rekonstruere det. Afhængig af skaden, og hvilken tand der påvirkes, kan vi fra Aesthetic Travel Team i Tyrkiet tilbyde dig passende terapi og behandling.

Hvilken former for fyld er der?

Forskellene er mellem restaurering fyldning og indlæg. Den første er en hård masse og arbejdede ind i tanden, hvor det er hærdning. Indlægget skal fremstilles og monteres og fastgøres i endnu et trin.

Gør dette det forfaldne tand stof skal fjernes fra tanden. Med minimale defekter af dental henfald laser teknologi eller kemisk, metoder kan anvendes i Tyrkiet. Når den berørte tand er primet, kan den lukkes med passende indlæg eller påfyldning.
Indlæg produceres af en bestemt computer teknologi direkte i klinikken eller et professionelt tandlæge laboratorium.

Vigtigteste her er den individuelle nøjagtighed af pasform. Så vores team fra Aesthetic Travel i Antalya kan sikre dette, din tandlæge vil tage støbegods. For at garantere maksimal nøjagtighed anvendes et specielt kamera.

Inlays & Zahnfüllungen Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvilken slags indlæg og fyldninger er forskellige?

  At forsegle dine tænder beskadiget af huller i tænderne, tandlæger ved hjælp af flere påfyldnings metoder. Tandlæger i Tyrkiet bruger normalt følgende materialer:

  Hvilken typer indlæg er forskellige?

  Udover de mest holdbare guldindlæg anbefaler vi fra Aesthetic Travel i Antalya keramiske indlæg. Årsagen til keramiske indlæg er deres individuelle tilpasnings evner i farvning for at få et naturligt udseende af tænderne. Deres organiske kompatibilitet er meget høj. Irritationer ved varme eller kolde temperaturer af fødevarer tolereres mere, og der vil ikke forekomme smagfulde ændringer.

  Når indlægget lavet af keramik er skåret ud af råmaterialet, kan det placeres i tanden med et specielt klæbemiddel. Hvis du beslutter dig for at få dine nye indlæg i en af vores anbefalede tand klinikker med et laboratorium i Tyrkiet, kan du få dine indlæg gjort i en session. Imprints og midlertidig protese er ikke nødvendig, og du kan forlade klinikken med et skinnende og sundt smil.

  Et overblik over Indlæg & Fyldninger

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 500 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  For at forsegle din ved dental decay beskadigede tænder, foretrækker vi i Tyrkiet Amalgam og komposit som fyldmateriale.

  Et indlæg er en fyldning, som er individuelt lavet og en permanent tætning til din tand efter behandling af din forfaldne tand.

  En onlay er en fyldning, som er en frem springende dental cusp.Dette betyder, at hele tygge fladen omformes.

  Til behandling af tænder, der er beskadiget af tandfald, passer indlæg bedst, fordi de kan monteres nøjagtigt på kæben, og hele tyggeeffektiviteten forbedres.

  Med en hætte omformes hele tanden. Denne metode bruges, når mere som 66 procent af den berørte tand går tabt.

  Prisen for fyldninger og indlæg i Tyrkiet afhængigt af graden af skade på den berørte tand.

  I mange europæiske lande er sammensatte fyldninger i de forreste områder og også amalgam fyldninger i de side områder, der er dækket af sundheds forsikringen