Om os

Om Os Teoman Serkan Ünlüer

Sig Ja! til en vidunderlig forandring med Asthetic Travel.

Aesthetic Travel er en tilgængelig medicinsk rejse service virksomhed. Vi er i kontakt og arbejder med internationalt anerkendte hospitaler og læger fra Tyrkiet. Vores formål er at levere den højeste kvalitet til de laveste priser med 100% kundetilfredshed. Vores store netværk af hospitaler, klinikker og medicinske specialister giver dig mulighed for at arrangere en medicinsk rejse efter dine egne ønsker. Aesthetic Travel er med kunderne på alle tidspunkter. For at give dig de bedste og korrekte priser, vores All-inclusive pakker har gratis lokale overførsler, indlæggelse, indkvartering og meget mere i det pågældende land. Kontakt os nu og lad vores specialister rådgive dig gratis. Når du har truffet en beslutning, vil vi informere dig asd detaljeret om hele processen og organisere din medicinske rejse til Tyrkiet.

Teoman Serkan Ünlüer

Administrerende direktør og grundlægger

 
Geschäftsführer und Gründer

Kirurgi er en videnskab

Få din drøm om en æstetisk krop opfyldt. Rejs med æstetisk rejse og kom tilbage som en ny person.

 
Play Video about Schönheits-OP

Vores team

Hvert eneste medlem af vores team spiller en vigtig rolle i at gøre din oplevelse med os sikker, komfortabel og underholdende.

Ömür Aras

Ömür Aras

General Manager

Dyt. Ecem Yücel

Dyt. Ecem Yücel

Nutrition and Dietetics

Op. Dr. Bahadır Çelik

Op. Dr. Bahadır Çelik

Plastic Surgeon

Prof. Dr. Ayhan Mesci

Prof. Dr. Ayhan Mesci

General Surgery Specialist

Op. Dr. Cem Aykent

Op. Dr. Cem Aykent

General Surgery Specialist

Vær på den sikre side med Aesthetic Travel

Vores tjenester udføres i en eksklusiv, komfortabel, og international standard privat hospital i hovedstaden i turisme i Antalya.

Partner Hoteller

Vi arbejder med anerkendte hoteller, som vi gerne vil præsentere for dig.

Adonis Hotel

Dette hotel er beliggende i Antalya, ved det vidunderlige Middelhav og Taurusbjergene natur, med undværlige Middelhavet aftner og naturskønne skønheder, vores hjertelighed og gæstfrihed vi tilbyder dig din drømmeferie.
Mest populære udstyr

Trend Park Hotel

Trend Park Hotel ligger blot 25 m fra Antalya Konyaalti-stranden og tilbyder udendørs swimmingpool, børnepool samt terrasse med hav udsigt. Antalya’s Aquuarium ligger blot 400 m derfra.

Mest populære udstyr