Gastrisk Bånd

udgangspunkt 37,990 DK

Med et bånd i den øverste del af maven får du en fraktioneret pose til en hurtig følelse af mæthed og en reduktion af vægten.

Det Gastrisk Bånd

Du har allerede forsægt at reducere din vægt permanent? Du lider af fedme og vil gøre noget imod det? Aesthetic Travel Team i Antalya vil med glæde rådgive dig om gastrisk kirurgi, behandlings forløbet og sammenligning af omkostninger. Kontakt os venligst og for dine spørgsmål.

En af de restriktive metoder i Tyrkiet til gastrisk kirurgi er et gastrisk bånd.Dette vil blive placeret fra vores specialister i en invasiv metode omkring din mave. Under en generel anaestesi og med nøglehuls kirurgi indsættes den med minimale snit i din abdominalvæg.

Din mave er adskilt i to dele. En pose på størrelse med en tennisbold er dannet og kan ikke tage så meget mad som normalt. Hvis du tager for meget mad, sker der et ubehageligt pres i overlivet og halsen og kan forårsage kvalme og opkastning. Det er en læringsproces, fordi følelsen af sult stadig er til stede.

Magenband Kosten Gastrisk Bånd
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Fordele og krav til et Gastrisk Bånd

  Generelt er en vellykket terapi med brug af et gastrisk bånd, år patienten taber 1/2 kilo om ugen. Som med andre restriktive gastriske operationer skal nogle krav til denne operation i Tyrkiet følges:

  • BMI af 40,
  • BMI på 35 i forbindelse med alvorlige fysiske lidelser,
  • Diagnose bør ikke være ældre end 3 år,
  • Ingen kendte psykiske lidelser,
  • Ingen alkohol eller stofmisbrug,
  • Man skal være myndig,
  • Mave båndet bør være den sidste medicinske mulighed,
  • af omfattende afklaring.
  • Et multimodalt terapi program med ernærings rådgivning, individualiseret træning og en psykologisk behandling.

  Hvilken fordele har Gastrisk Bånd

  Ved hjælp af et gastrisk bånd indsat i Tyrkiet kan du nyde en ny livskvalitet. Med selvtillid, engagement og den rigtige medicinske støtte Fra vores Aesthetic Travel Team fra Antalya bør du nemt tabe dig.

  Med en permanent reduktion af krops vægt vil fysiske lidelser og sundheds problemer blive reguleret. Lad vores team give dig alle svarene på dine spørgsmål og en detaljeret konsultation.

  Et overblik over Gastrisk Bånd

  Behandlings tid

  1 - 2 timer

  Hospital ophold

  3 dage

  Hellings periode

  1 dag

  Pris

  udgangspunkt 37,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Et gastrisk bånd er lavet af silikone. Den vil blive placeret omkring den øverste del af maven. En pose er dannet i størelsen af en tennisbold. Når posen strækkes med mad, vil den signalere en følelse af mæthed. Mave båndet er forbundet med et lille rør med et portsystem under huden. Med en speciel nål kan en væske fylde det hule bånd for at regulere kvælningen. Mere væske betyder, at jo mere gastrisk bånd vil strangulere resten af maven.

  Kirurgi udføres under generel anaestesi og tager 30 til 60 minutter. Dit ophold på hospitalet tager normalt 3 til 5 dage.Operationen udføres med nøglehuls metoden med kun fem 2 centimeter lange snit til kamera og instrumenter. For porten under huden i den nedre ende af brystbenet har den brug for et større snit.Efter en måned bruges havnen første gang til at injicere et par millimeter væske. Et kontrastmedium injiceres for at gøre det synligt i et røntgen billede. Dette gøres for at genkende mulige lækager. Disse injektioner er normalt smertefri.

  Mave båndet er egnet til patienter med en BMI på mere end 40 eller 35 med yderligere diabetes, højt blodtryk eller søvne apno, men kun når alle andre operative behandlinger i de sidste seks til tolv måneder er mislykkedes.

  Du kan tage andre lægemidler som normalt, kun rigtig store tabletter skal brydes. Det anbefales ikke at tage Aspirin eller smertestillende .Dette kan føre til irritationer.

  Teoretisk ja, men det er normalt ikke ønsket, fordi fjernelsen i de fleste tilfælde  føres til en vægt forøgelse.

  Med et mave bånd er vægttabet langsomt men støt, når alle instruktioner følges. Alligevel indebærer et hurtigt vægttab sundheds risiko. Inden for de første 12 til 18 måneder kan du miste et kilo per måned.

  Med vægttab vil menstruations cyklussen blive reguleret, og det er muligt at blive gravid med mindre problemer. Gastrisk baandet kan løsnes for en graviditet og senere igen strammes.

  Med Aesthetic Travel behøver du ikke forvente yderligere omkostninger. Generelt er disse inklusiv priser.