Brystløftning

udgangspunkt 18,000 DK

Et fast bryst er en kvindelig attribut. Med endogent væv og højteknologi kan kvinder få et smukt bryst og en naturlig erotisk spaltning.

Med en brystløft til et smukt bryst

Hver kvinde ønsker et smukt og fast bryst, især når brysterne efter en graviditet ikke er de samme længere. Ofte sager brysterne jo laenger aldren kommer op. Dette er en normal effekt. Det behøver det ikke at være! Vi på Aesthetic Travel i Antalya tilbyder kosmetiske operationer!

Med hjælp fra vores professionelle team af specialister i Tyrkiet kan du efter den kosmetiske operation eje igen et fast velformet bryst. Tal med os om detaljer og omkostninger, behandling, procedure, og ophold i Tyrkiet!

Gode grunde til en brystløft

Et velformet bryst er et udtryk for skønhed og femininitet. Et løft af det kvindelige bryst (Mastopexy) udføres her i Tyrkiet som en del af kosmetisk kirurgi. Graviditet og reduktion i vægt kan påvirke brystets elasticitet. Det er ikke kun det Aesthetic aspekter, vi ser på ved Aesthetic Travel men også i sammenhæng med hele kroppens sundhed. Sagging bryst kan forårsage problemer med din kropsholdning med ryg og nakke smerter.

Med hjælp af moderne metoder til brystløft i Tyrkiet reducerer vi huden, men mængden af dit bryst forbliver intakt. Selvfølgelig, hvis du ønsker at øge dit bryst, er der mulighed for en brystforstørrelse på samme tid.

Bruststraffung Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvad skal man overveje før en brystløft i Tyrkiet?

  Fra et medicinsk synspunkt er operationen for en brystløft uproblematisk. Den vigtigste forudsætning for patienten er, at hun er modnet. At graviditet og amning periode er overstået. Generelt bør der være 8 måneder mellem afslutningen af laktations perioden og en brystløft i Tyrkiet.

  Når du har besluttet at du ville have en plastikkirurgi brystløft, vil du blive indlagte i et af vores hospitaler. Operationen tager mellem 2 til 3 1/2 timer under generel anæstesi. Der er omkring tyve forskelle medicinske diagrammer, der skal bruges. Hvilken en er der skal bruges ved dig afhænger af kirurgen, og patienten og hendes ønsker.

  Operationen med de færreste ar er den periareolære løft. Kirurgen fjerner fra omkring brystvorten en cirkulær strimmel af hud. T-cut er de fleste løfte metoder og vil blive forklaret detaljeret af vores Aesthetic Travel Team.

  Ved alle metoder, hvor der anvendes et brystløft i Tyrkiet nogle overdreven hud fjernes og brystvorterne vil blive flyttet opad. En dræning af blod og sekretion er tilvejebragt. Efter 10 dage er den første opfølgnings kontrol, efterfulgt af en mere efter 4 uger. Patienter bør bruge efter operationen sportsbras og alle atletiske aktiviteter bør undgås i mindst 4-6 uger.

  Bruststraffung Türkei Kosten
  Et overblik over Brystløftning

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  1 dag

  Recovery TiHellings periodeme

  4 dage

  Pris

  udgangspunkt 18,000 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  En brystløft (Mastopexy) er en metode til at løfte og danne sagging af  bryster. Det er kun naturligt at kvindelige bryst med stigende alder mister elasticitet. Andre årsager er graviditeter, laktationsperioder og vægttab. En brystløft i Tyrkiet er hovedsagelig for alle kvinder med sagging bryster.

  En buste reduktion kan gøres allerede i unge år, hvis det forårsager for ubehag og sundhedsmæssige problemer. En buste lift udføres normalt når huden og væv af brystet slækker alders relaterede. Efter en graviditet eller vægttab kan et stort fald i brystets volumen ske, og derefter kan en brystforstørrelse blive lavet.

  Med en brystløft ,løftes kirtelvævet og areolaen og overskydende hud fjernes. Sagged Brystvorter vil blive løftet og placeret præcist. Denne procedure kan kombineres med placeringen af silikone fyldte implantater, når der ikke er nok endogent væv.

  Der er  et I-cut og arerne vil være omkring brystvorterne og lodret til inframammary fold. L-cut eller T-cut vil have en ekstra snit i inframammary fold. Med Benelli-metoden laves et cirkulært snit omkring brystvorten. Hver krop af en kvinde er anderledes, i sidste ende beslutter kirurgen, hvilket snit der skal bruges.

  Hver plastik operation har en risiko, men dette vil blive minimeret af læge hjælp og moderne drifts metoder. Vores bryst elevatorer i Tyrkiet udføres i kendte hospitaler og Tüv-certificeret medicinsk teknologi. I sjældne tilfælde efter en brystløft kan der opleves postoperative blødninger eller sårhelingsforstyrrelse. Midlertidigt tab af fornemmelse kan forekomme omkring brystvorterne.

  Et brystløft udføres under generel anæstesi, og patienter har ikke smerter. I de første dage efter operationen oplever nogle kvinder en ubehagelig følelse af spænding. Dette kan behandles med smertestillende.

  Efter en uge er du i stand til at gøre stille siddende arbejde. Tungt arbejde og sport kan du gøre efter fire til fem uger. ARENE vil være i de første par måneder rødlige, men dette vil forsvinde med tiden .Efter tre til seks måneder ville  helings processen være færdig.