Hår tab

Vores team fra Aesthetic Travel i Antalya vil forklare dig i detaljer baggrunden og årsagerne til hårtab. Samtidig vil de tilbyde dig den mest effektive metode til at få igen skinnende, tykt hår ved en hår transplantation med dit eget hår.

Hvordan får man fuld og tykt hår tilbage?

Fuld og skinnende hår er ikke kun et tegn på sundhed og en afbalanceret kost, men det viser også den indre balance af en person. Dem der har mindre stress og tager sig af sit udseende har de fleste gange også sundt og skinnende hår. Men hårtab kan strejke når som helst. Årsager kan være hormonelle eller genetiske. Teamet fra Aesthetic Travel i Antalya kan arrangere i Tyrkiet en hårbehandling for at få din overflod af hår tilbage.

Udover vores lægeres professionalisme, ferie følelsen i Tyrkiet og den væsentlige hår transplantation, sparer du penge. Omkostningerne til behandling i Tyrkiet er kun en brøkdel som i de europæiske lande. Ring til os og tal med os og for detaljerede svar og en aftale i Tyrkiet til din hår transplantation.

Hår tab – hvad nu?

Den medicinske betegnelse for hår tab er alopeci. Et naturligt hår tab sker under kæmning eller vask af håret er normalt og er ingen grund til at være bekymret. Når tabet af hår tæller til 60 til 100 hår dagligt ,læger taler om et usundt tab. Hvis dette er tilfældet med dig, og du mister permanent og overalt hår, bør du overveje en hår transplantation med dit eget hår. Dette er den bedste vej tilbage til naturlig hår vækst og  faa at være selvsikker igen med et godt udseende og sundt hår. Vi giver en konsultation via telefon-giv os et ring!

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvilke specifikke former for hårtab er der?

  Den mest almindelige form for hår tab er den arvelige hår tab kaldet androgenetisk alopeci. Det begynder med en tilbage gående hårgrænse over templerne. Op til 80 procent af mænd er påvirkede, men også nogle kvinder. Ved mænd kan det begynde allerede i 20 ‘ erne, og håret kan falde tilbage til skaldethed.

  Ved siden af en genetisk disposition kan hormoner være årsagen til hår tab. Tæt heden af håret er faldende og hovedbunden er at se. Dette er ofte problemet hos kvinder, udløst af graviditet, amning, afbrydelse af orale præventions midler eller overgangs alderen. At se håret blive tyndere og tyndere er en psykisk belastning, da langt, tykt og sundt hår er et udtryk for kvindelighed.

  Hvilke flere faktorer kan forårsage hårtab?

  Hår tab er ikke altid alders relateret. Kosten spiller en vigtig rolle ved hår tab ogsaa. Essentielle nærings stoffer som jern, ironink, vitamin A og D-vitamin giver håret et stærkt, skinnende udseende. Hårets rødder har brug for i deres vækst periode nok vital stof. Hvis der er mangel, bliver håret tyndt og skørt eller måske falder det bare af. Andre årsager kan være rygning og ikke nok hvile og søvn.

  Mand eller kvinde, der ikke længere ønsker at lide af hår tab, foreslår vi fra Aesthetic Travel Team en investering i en hår transplantation!

  Vi er glade for at give dig detaljerede oplysninger og afventer dit opkald eller skriftlig forespørgsel.

  Ofte stillede spørgsmål

  Håret falder ud og vokser igen. Hår tab er ikke lig med hår tab. Nogle mennesker taber bare hår på nogle områder i hovedet, andre løsner hår over hovedet. Intensitet kan variere fra et par små steder til et fuldt skaldet hoved.Hår tab er for alle berørte mennesker en ubehagelig ting.

  Den mest forekommende tilstand af overdreven hår tab er en arvelig årsag. Ikke kun genetisk grunde, men også medicin fra kemoterapi, hormonelle udsving, stress, vitamin mangel og nogle andre miljømæssige faktorer kan være årsagen. Underernæring kan forårsage hår tab ogsaa, men er et sjældent fænomen.

  Hvis du har et tilfælde af hår tab i din familie, har du en højere risiko for også at faa hår tab. Andre personer med højere risiko for hår tab er patienter, der lider af kræft og mennesker med underernæring. Som forebyggende kan kun en sund kost og livsstil fungere.

  Over alt i verden lider omkring en tredjedel af befolkningen fra hår tab. Den mest årsag er genetisk induceret. Hver syvende af ti mænd mister hår på et genetisk grundlag. Hos kvinder forekommer hår tab mindre, men stadig har hver fjerde ud af ti kvinder hår tab.

  De mest almindelige former for hår tab er:

  • Alopecia Androgenetica-(genetisk hår tab)
  • Alopecia Areata-(runde pletter af hår tab)
  • Alopecia diffusa-(diffus hår tab)

  … flere men sjældne former er:

  • Alopecia actinica: (på grund af stråling hår tab)
  • Alopecia mechanis: (på grund af træk, skub eller friktion hår tab)
  • Alopecia seborrhoica: (på grund af en overproduktion af selbum hår tab)
  • Alopecia parvimaculata: (på grund af en infektion hår tab)
  • Alopecia senilis: (på grund af ældning af hår tab)
  • Alopeci medfødt: (medfødt skaldethed)