Biliopancreatic Omdirigering

udgangspunkt 37,290 DK

Biliopancreatisk afledning er en effektiv bariatrisk kirurgi til betydeligt vægttab i fedme.

Den Biliopancreatic Omdirigering i Tyrkiet

Biliopancreatisk afledning er en kirurgisk procedure til vægttab.Biliopancreatisk afledning i Tyrkiet betjenes ofte i duodenal switch varianten. Operationen er især velegnet til patienter med høj fedme og et BMI på over 50.Den høje ekspertise og mange års erfaring fra specialister og kirurger i Tyrkiet giver vi patienterne deres helbred og en god livskvalitet tilbage.

Biliopancreatic Omdirigering I Tyrkiet

I det første trin i denne operation udføres den så kaldte aerme gastrektomi. 80 procent af den naturlige mave fjernes. Ved der er der en mindre mave tilbage, som har en rørformet form svarende til en banan. Ved biliopancreatisk afledning forbliver pylorusventilen gennem hvilken mad leveres til tyndtarmen, og en begrænset del af tyndtarmen forbliver. I det andet trin af operationen forbinder kirurgen endesektionen af tarmen med tolvfingertarmen nær maven. Denne procedure reducerer signifikant føde indtagelse og næringsstof optagelse, herunder proteiner og fedtstoffer. Biliopancreatisk afledning i Tyrkiet kræver normalt kun en procedure. I mindre hyppige tilfælde kan biliopancreatisk omledning i Tyrkiet udføres i to separate procedurer. Vægttabet efter gastrektomi af ærmet ventes på før tarmens bypass placeres.

Biliopankreatische Diversion Kosten

Fordelene ved biliopancreatic omdirigering

Biliopancreatic omdirigering udføres for at hjælpe dig med at tabe sig. Samtidig reduceres risikoen for potentielt livstruende sygdomme. Disse omfatter:

I Danmark udfører lægerne ofte denne operation først, efter at patienter allerede har forsøgt at tabe sig ved at ændre deres kost og motions vaner. Samtidig er denne vægttabs operation betydeligt dyrere end i Tyrkiet. De fleste sundheds forsikrings selskaber dækker ikke omkostningerne ved en biliopancreatisk omdirigering.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Foer biliopancreatic omdirigering

  De tyrkiske specialister vil gennemføre nogle undersøgelser inden operationen. På operations dagen modtager du generel anaestesi i operations rummet.Dette giver dig mulighed for at sove under operationen, og du vil ikke mærke operationen. En anaestesi læge overvåger kontinuerligt virkningen af anaestetika og cirkulation.

  Under biliopancreatic omdirigering at tabe sig

  Før operationen vil de tyrkiske læger diskutere den kirurgiske procedure med dig i detaljer. Mange operationer kan udføres laparoskopisk, dvs.med instrumenter gennem små snit i bukhulen. Dette undgår de traditionelle store eller åbne snit. Samtidig er omkostningerne lavere og gendannelses tiden kortere. Hver af de to faser af operationen tager et par timer. Efter operationen vil du blive overvåget i et genopretnings rum af uddannet og erfaren medicinsk personale.

  Efter proceduren

  Efter en biliopancreatisk afledning vil du blive fodret med væske.Mave og tarme tager tid at helbrede. Den særlige diætplan ændres i de følgende dage efter operationen fra flydende til pureret mad. Efter et par dage kan du spise blød kogt mad og derefter vende tilbage til en normal kost. Det tyrkiske team af læger vil anbefale dig at tage yderligere vitamin og mineral tilskud efter proceduren for at undgå en mulig mangel på mikronærings stoffer. Efter en biliopancreatisk afledning i Tyrkiet kan det være muligt at miste imponerende 70 til 80 procent af din overskydende vægt inden for en to årig periode. Imidlertid afhænger det faktiske vægttab efter operationen også af livsstil og diæt ændringer.

  Biliopankreatische Diversion Türkei Kosten
  Et overblik over Biliopancreatic Omdirigering

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  4 dage

  Hellings periode

  2 dage

  Pris

  udgangspunkt 37,290 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Biliopancreatisk afledning udføres i en tyrkisk specialklinik.Varigheden af dit ophold på hospitalet afhænger af din bedring. I mange tilfælde kan patienter forlade hospitalet efter kun to dages laparoskopisk kirurgi.

  Hvis du bestemmer dig for at gennemgå en operation i Tyrkiet, vil teamet af læger give dig detaljerede oplysninger om, hvordan du ideelt kan forberede dig til proceduren. Det kan være nødvendigt at have nogle undersøgelser og laboratorie undersøgelser udført før operationen. Det er også vigtigt for de behandlende læger at vide, hvilke medicin, mineraler, vitaminer og kost tilskud du i øjeblikket tager. Dette sikrer at du også modtager disse lægemidler på hospitalet. Hvis du tager blod fortyndende medicin, kan det være nødvendigt at ændre dette før operationen for at undgå komplikationer. Det er lige så vigtigt for lægen at vide, om du har diabetes og tager insulin eller anden diabetes medicin. Det kan være nødvendigt at justere dosisen.

  Efter operationen forbliver du på hospitalet i et par dage. Ikke kun den medicinske behandling hjælper med genopretningen, men ogsaa afstanden og freden fra hverdagen. De erfarne hospital personale vil omhyggeligt forberede dig til udledning. Efter biliopancreatic omdirigering, kan du tilbringe et par dage mere i Tyrkiet og slappe af fra operationen med godt vejr og mad.