Fedtsugning

udgangspunkt 14,990 DK

Oplev ny appel og en afslappet følelse af livet. Kirurgernes følsomhed sikrer, at din fysik ikke viser nogen fejl.

Mave opstramning, udført af dygtige kosmetiske kirurger i Tyrkiet

En flad mave bidrager til en tiltalende og æstetisk fysik. Men vævet der kan begynde at synke. Årsager kan være alders relaterede, graviditeter eller disposition for svagt bindevæv. Nogle kvinder kæmper med ikke så attraktive stregmærker. En udbulende mave ødelægger en før beundret hveps talje.

Dit ønske om at have igen en smuk og attraktiv talje/mave kan blive en realitet hos vores specialist for en mave opstramning i Tyrkiet.

Vores team fra Aesthetic Travel vil gerne hjælpe dig i din søgning! Vi kender den erfarne tyrkiske specialist, der har know-howtil en Fedtsugning. Bare kom i kontakt med os!

En omfattende rådgivning er gjort før enhver fedtsugning og et individuelt koncept for behandling er udarbejdet.

Når vi kontakter en passende kosmetisk kirurg til dig, får du muligheden for en personlig aftale for at kende hele operations teamet. På dette tidspunkt vil du modtage en detaljeret forklaring om de medicinske metoder under hensyntagen til din medicinske historie. Proceduren vil blive drøftet og risikoer, alternativer og omkostninger vil blive nævnt.

Fettabsaugung Kosten

Velvære med en talje af en hvep

Lige efter den første aftale med din tyrkiske plastikkirurg kan du begynde at drømme om din hveps talje. Det vil ikke tag lang tid til at blive en realitet!

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Mave opstramning: hvordan forgår det med en tyrkisk kirurg?

  Vi fra Aesthetic Travel arbejde kun med æstetisk-kosmetiske kirurger i Tyrkiet, der har ekspert viden inde faa mave opstramning. De er allesammen ville ønske at give dig et tilfredsstillende resultat.

  Mave opstramning: måde at fortsætte og den anvendte teknik

  En absolut blid tilgang skal bruges af en Fedtsugning. Vigtigst er indstillingen af snittet for denne procedure, så der senere ikke ville blive set nogen ar over slip eller badebukserne.

  Til denne operation vil patienterne være under generel anæstesi. Patienterne bliver nødt til at blive på hospitalet i et kort stykke tid. Du er i gode hænder med vores kosmetiske kirurg og anæstetika.

  Under proceduren fjernes et tværgående hudområde og overskydende væv. Musklerne i maven vil blive strammet op. Hvis din læge rådede dig, og du accepterede ville de lave fedtsugning i hofte området. En kombination af begge teknikker kan være rimelig for et ideelt udseende.

  Et æstetisk centrum af kroppen

  To måneder efter operationen kan du nyde et genoprettet æstetisk centrum af din krop. Nogle patienter får må købe mindrer tøj ind som før. Det er den tid, hvor du kan prale af en slank talje og glæde dig over din opnåede nye fysiske følelse.

  Lad vores Aesthetic Travel Team vise dig vejen til din fysik du drømmer om!

  Fettabsaugung Türkei Kosten
  Et overblik over Fedtsugning

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  0 - 1 dag

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 14,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  En Mave opstramning også kaldet abdominoplastik, udføres på patienter med overskydende eller hængende abdominal hud (hængende mave) for at fjerne disse og for at stramme abdominal zoneonen up. Kvinder og mænd kan også blive påvirket. Kontinuerlige vægtsvingninger, der drastisk reducerer diæter eller graviditeter, er en byrde for huden omkring maven og taljen. Ofte udviklede tunge overstretched abdominal zonesoner undlader at danne tilbage efter en vægtreduktion eller levering. En operation kan kun fjerne overskydende væv. Overstretched abdominale muskler skal strammes op.

  Egnede patienter til abdominoplastik er mødre, der lider af for meget abdominalvæv efter fødslen. Dette gælder også for kvinder og mænd, der tabte meget vægt som en del af en kost. En mave opstramning er ikke at forveksle med fedtsugning. Med en Fedtsugning fjerner læger overskydende væv. Fedtsugning bruges til at reducere stædige fedtaflejringer.

  Kirurgen vil sætte et snit ved bøjningen under maven. Dette gøres meget omhyggeligt, så aret ikke ses naar man har undertøj eller badetøj paa. Derefter løftes hud og fedtvæv, og overskydende væv fjernes. Først derefter følger stramningen af abdominalvæggen I sidste ende lukker lægen såret med fine sting.

  Hvis kun under maven skal strammes op, anbefales en lille abdominoplastik operation. Med denne metode forbliver navlen i sin oprindelige position. Omfattende hængende abdomener og udtalt lappets kan kun fjernes ved en komplet mave opstramning. I de fleste tilfælde skal navlen overføres til et æstetisk resultat.

  Patienterne får en abdominal bandage efter en abdominoplastik. Denne medicinske bodice producerer konstant pres på huden og hjælper med sårheling. Vi råder patienterne til at hvile i to til tre uger. Udmattende aktiviteter skal undgås i fire til seks uger. Intensiv solbadning og besøg på saunabad burdfe man ikke goere i de første tre måneder efter operationen.

  Når en erfaren kirurg udfører en mave opstramning, er der sjældent nogen komplikationer. Restrisiko er dog altid der som ved enhver operation. Efter en Fedtsugning rapporteres der midlertidige hævelser, efterblødning og komplikationer med sårheling. Infektioner og tromboser kan forekomme. Vores kvalificerede læger ved hjælp af moderne medicinsk udstyr og reducere risikoen til et minimum, mens de udfører en mave opstramning.

  En mave opstramning i Tyrkiet kan gøres til en pris af 2.500.Euro Den nøjagtige pris afhænger af proceduren og vil blive bestemt sammen med patienten for hvert enkelt tilfælde. Interesserede kvinder og mænd patienter til abdominoplastik i Antalya vil modtage et skriftligt tilbud med en fast pris. Vi fra Aesthetic Travel skjuler ikke gebyrer!