Tandpleje i Tyrkiet

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvorfor er tandpleje vigtigt og nødvendig?

  Der er flere grunde til, at vi bør tage sig af vores tandhygiejne. Først skal vi overveje, at vores tænder er i vores mund, og det er midt i vores ansigt. Uanset om vi snakker eller griner, hjælper vores tænder os med artikulationen og efterlader et æstetisk indtryk hos folk.

  Men også fra en medicinsk opfattelse er sundheden i vores indre mund meget vigtig. Inde i vores mund er millioner af bakterier. Disse når munden med maden. Nogle af disse bakterier kan angribe dine tænder og tandkød og endda sprede sig over hele din krop for at gøre noget skade.

  Hvilken slags tandpleje er muligt?

  Alle medicinske behandlinger af en tandlæge (undtagen materielle udgifter og omkostninger til laboratorium) tilhører tandbehandling. Proteser er f.eks. implantater, hætter og broer. Aftagelige proteser er komplette proteser eller delvise proteser. Tand forskydninger korrigeres med tandbøjler som en del af ortodonti. Kosmetisk tandpleje giver muligheder for smukker, hvider tænder og med det til et strålende smil. Muligt er blegning eller Finer(tynde skaller lavet af keramik).

  Hvorfor er en tandbehandling i Tyrkiet af Aesthetic Travel prisværdigt?

  Vi arbejder med det nyeste udstyr og erfarne tandlæger. Du får ikke en mindre kvalitet til din tandbehandling, men du betaler meget mindre som i andre europæiske lande for tand pleje. Hvorfor? Fordi i Tyrkiet får du fordelen af lavere omkostninger for Personale og overhead med prisen.

  Hvis du allerede har et tilbud fra din tandlæge i dit hjemland, skal du bare sende det til os via whatsapp. Vi er sikre på, at du sparer hundreder, hvis ikke tusinder af euro med vores tilbud fra Aesthetic Travel til en sammenlignelig service.

  Udnyt denne prisfordel og ring til os. Ved Aesthetic Travel i Antalya, vil du have for hele opholdet en tolk og vores organisation af hotel, klinik, og overførsler.

  Invester i sundheden i dine tænder og nyd livet i selvtillid!

  Gør det første trin og kontakt os!

  Vi er meget glade for at besvare dit opkald og dine spørgsmål.