Aesthetic Travel

Hår transplantation til kvinder

udgangspunkt 7,450 DK

Du lider som en kvinde fra et diffust hårtab, og dit smukke hår bliver tyndere og hovedbunden kan man allerede se? Intet problem!

Langt, sundt og skinnende hår fra Tyrkiet til dig

En hår transplantation med dit hår er resultatet af den teknologiske udvikling. Flere og flere mænd står ved deres nye fremragende hår. Med kvinde er det ikke så meget offentlig gjort endnu. Men det er ikke kun mænd, der lider af hår tab, flere og flere kvinder fra 40 år og op lider af tynde hår. Årsagerne kan derfor variere som hos mænd og kan være genetiske, hormonelle, et resultat af stress, lidelse, rygning eller en forkert diæt.

Kvinder oplever stærkere fysiske problemer med hår tab, fordi samfundet forventer smukt (langt) sundt og tykt hår som skønheds idealet. Kvinder er meget fornuftige, når det kommer til hår tab og skaldethed. Hjælp kommer i form af vores FUE metode til hår transplantation. Alle kvinde kan have fuld og tykt hår, bare tale med din Aesthetic Travel Team fra Antalya. Give os et opkald!

Er hår transplantation faa kvinder mulig?

Selvfølgelig kan en hår transplantation løse dit problem med hår tab. Vi her fra Aesthetic Travel har allerede hjulpet mange kvinder til at have smukt hår igen. Hår enheder eller parykker bør kun være opløsninger for en kort stund. Disse medier giver ikke permanente og tilfreds stillende resultater. Med en hår transplantation genvinder du din naturlige vækst af hår. Ikke kun dit hår vil vokse, men også dit selvtillid!

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Hvorfor faa en hår transplantation for kvinder i Tyrkiet?

  Hovedårsagen til, at hun eller han skulle have en hår transplantation i Turkiyet, er åbenlyst denlave pris. Generelt modtager patienter den samme service af høj kvalitet til omkring dobbelte af prisen i de europæiske lande! Måske opstår spørgsmålet, Hvordan kan det være? Svaret er: forskellen ligger i de forskellige omkostninger for Personale og general omkostninger i klinikker i Tyrkiet.

  I nogle lande i Europa, som Tyskland, kan en hår transplantation koste et par tusinde Euro mere end i Tyrkiet. Det samme er for hår sække transplantationer til mænd. Kvalitets standarden i tyrkiske klinikker er også meget høj. Vi arbejder her med det mest moderne udstyr, certificeret af ISO-Norm og TÜV.

  Udnyt pris fordelen og kombiner dit nye hår med en uforglemmelig ferie i Tyrkiet. Aesthetic Travel vil gøre alle dine ordninger for dit ophold med service til oversættelse, hotel, og overførsler. Giv os et opkald eller en skriftlig forespørgsel!

  Warum eine Haartransplantation (für Frauen) in der Türkei?
  Et overblik over Hår transplantation til kvinder

  Behandlings tid

  6-8 timer

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 7,450 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Hårtab er et alvorligt problem for kvinder og mænd. Overdreven hårtab er ofte et arveligt problem. En anden årsag kan være hormonelle ændringer, lidelser eller et uheld. Hårtab hos kvinder er et meget følsomt problem og under tiden tabueret. Der er en god grund til, at mange kvinder satdig  lider stille. Er du utilfreds med nogle skaldede områder eller tyndere hår? Overvej en effektiv hår behandlings metode til en ny livsglæde. Teamet af Aesthetic Travel tilbyder dig en permanent løsning til dit hårproblem! Bestem for en hår transplantation i Tyrkiet for at forbedre din attraktivitet, få en stærkere selvtillid og varig velvære.

  I de sidste par år har Antalya i Tyrkiet udviklet sig til himlen for sundheds turisme. Den charmerende by Antalya ved Middelhavet er vært for  internationale velrenommerede klinikker for hår transplantationer til kvinder. En hår transplantation i Antalya er meget billigere ind i de europæiske lande. Årsagen er de lavere omkostninger for personlige og overhead i tyrkiske klinikker.

  Nej! Hår transplantationer i Tyrkiet udføres under strenge sikkerhed og kvalitets standarder. Vores hår eksperter og specialist har mange års erfaringer. Det bruger  certificeret udstyr(TÜV)  til hår transplantationer hos kvinder. Du kan nyde første klasses pleje til meget fordelagtige vilkår!

  Tilfredshed hos vores patienter er den højeste prioritet. Derfor tilbyder og garanterer vi gennemsigtige faste priser uden skjulte omkostninger. I omkostningerne ved hår transplantationer til kvinder er følgende tjenester inkluderet:

  • Dansk talende støtte
  • Blodprøve tagning og laboratorietest
  • Omfattende høring
  • Transport mellem hotel, klinik og lufthavn
  • Helpension bestående af tre måltider
  • Bo i et enkelt værelse i klinikken
  • Medicin og pleje shampoo

  Nej, for denne kosmetiske procedure er der kun brug for lokal bedøvelse. En hår transplantation til kvinder i Tyrkiet har ingen smerter, mens de behandles. I de følgende dage efter behandling kan rødme forekomme i hovedbunden, men dette forsvinder hurtigt.

  Vores patienter er fuldt socialt acceptable efter 24 timer. Det anbefales at slappe af i et par dage, for at undgå stress og kropslige aktiviteter. Som et tip foreslår vi at kombinere din hår transplantation i Tyrkiet med en ferie i Antalya for at få det bedste ud af det. Du vil blive fortryllet af det Tyrkisk  gæst frihed og nyde et afslappet ophold i en vidunderlig by ved Middelhavet.

  Med en hår transplantation er der kun en ændring af dit hårs sted. Derfor får du et uberørt resultat. Dit nye stor slåede hår vil se helt naturligt ud.Ingen vil kunne se at du har faaet en hår transplantations behandling.