Aesthetic Travel

ICSI

udgangspunkt 30,990 DK

Når kun den mandlige partner er ramt af sterilitet, er en ICSI-behandling (intracytoplasmatisk sædinjektion) ofte den eneste mulighed for at få biologiske børn.

Intracytoplasmatisk sædinjektion (ICSI) med specialister i Tyrkiet

Et uopfyldt ønske om et barn er en stor belastning over en gang psyke og er en byrde for et partnerskab. Moderne medicin kommer op med et par metoder til kunstig insemination til hjælp. Udover intrauterin insemination, in vitro fertilisation (IFV), vil vi forklare den tredje metode er kunstig insemination, den intracytoplasmatisk sperm injektion (ICSI).

Teamet af Aesthetic Travel i Antalya kender de mest berømte specialister i Centre for kvinder, der ønsker at blive gravid i Tyrkiet. Disse specialister har dyb know-how og langsigtede erfaringer sammen med den nødvendige følsomhed for dit ønske. Vores team er her for at hjælpe dig med at etablere en aftale for en detaljeret konsultation. Tal med os!

Intracytoplasmatisk sædinjektion: bred konsultation, diagnostik og et individuelt behandlings koncept

ICSI er en kunstig inseminations metode til at befrugte æg uden for den kvindelige krop med et fin hul nål med partnerens sæd og vende tilbage til livmoderen. Den tyrkiske specialist vil forklare alt i detaljer om risikoer og komplikationer, alternative muligheder og omkostningerne for en ICSI i Tyrkiet. Efter en detaljeret medicinsk historie og diagnose vælges den mest lovende metode.

ICSI Kosten

Jeres Chance for at blive forælder

Dine æg befrugtes i et embryologisk laboratorium med partnerens sæd direkte ind i hvert æg. En vis mængde embryoner vil blive returneret. I et gunstigt tilfælde udvikler graviditeten sig herfra, og flere graviditeter er mulige.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Proceduren for tyrkiske specialister med kunstig Insemination

  Professionalisme og ekspertise er nødvendig i kombination med en god portion sensibilitet af alle berørte, når det kommer til kunstig insemination. I Tyrkiet lægerne udfører ICSI ved de nyeste europæiske standarder for medicin og medicinske teknikker.

  Vi vil gerne overbevise dig, fordi vi arbejder sammen med de mest dygtige læger til intracytoplasmatisk sædinjektion i Tyrkiet.

  ICSI og den detaljerede Procedure

  En ICSI udføres uden for den kvindelige krop i et embryologisk laboratorium. Dette giver mening, når kvaliteten af partnerens sæd ikke er tilstrækkelig til naturlig befrugtning. Hormoner gives ved injektion inden høst af æg. Dette gøres under generel anæstesi.

  På samme dag bringes æg og spermatozoer sammen. Forskellen mellem ICSI-metoden og IVF-metoden er, at førstnævnte udføres med en fin nål direkte injiceret til ægget.

  En dag senere kan din læge fortælle, hvilke af dem der er befrugtet. Nogle kan fryses andre placeres tilbage i livmoderen. Ingen bedøvelse er nødvendig for denne procedure.

  Inden for de næste to uger og en daglig dosis progesteron bestemmes det, om embryonerne har indgivet sig, og om graviditeten er begyndt.

  Teamet fra Aesthetic Travel håber at arrangere en aftale for en konsultation med de tyrkiske specialister til kunstig insemination.

  ICSI Türkei Kosten
  Et overblik over ICSI

  Behandlings tid

  1 - 3 uger

  Hospital ophold

  1 - 3 uger

  Hellings periode

  1 - 3 uger

  Pris

  udgangspunkt 30,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  En ICSI er med en IVF en af de mest anvendte metoder til behandling af uønsket barnløshed. I begge tilfælde tages æg fra kvinden for at blive befrugtet med sæd uden for kroppen. Den tidligere teknik anvendes, når sædcelletallet er utilstrækkeligt.

  Kvinden skal være mellem 25 og 40 år gammel, manden ikke ældre end 50 år.

  Chancerne varierer fra par til par og afhængigt af forskellige faktorer. Sandsynligheden ligger ved 20 til 25 procent, af frugtbare par selv ved 30 procent. Efter tre behandlinger er et forhold på 40 procent succes mulig. Imidlertid, det skal nævnes, at for 50 til 60 procent af alle par, der har ønsket om at få et barn, begge metoder, ICSI og IVF, fungerer ikke, Og de forbliver barnløse.