Hals Løft

udgangspunkt 17,990 DK

Et ung ansigt er en attraktiv. Nak, hænder og hals er afslørende dele. Tynd hud i nakken ældes hurtigere, men kan peppes op med en hals løft.

En hals løft af kosmetiske kirurger i Tyrkiet

Den naturlige ældnings proces faa vores hud til at gøre sig gældende normalt på halsen. Nakken ses normalt sammen med ansigtet, undtagen om vinteren, når den måske er dækket. Huden mister elasticitet. Rynker dannes. Mange vil have deres rynker udglattet af specialister. 

Vores team fra Aesthetic Travel i Antalya har de bedste kontakter til kendte kosmetiske kirurger i Tyrkiet. De kan prale af gyldig know-how og mange års erfaringer på dette område. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme i kontakt til en første rådgivningsi nterview. Kontakt os venligst!

Halsløft: omfattende konsultation med individualiseret behandlings koncept

De tyrkiske kosmetiske kirurger tilbyder grundig information til en hals løft. Du ville ikke kun kende dit team personligt, men modtage en første fysisk undersøgelse og en registrering af din medicinske historie. Det er også den tid lægen vil forklare flere teknikker til en hals lift. Risikoer og alternative metoder vil blive forklaret for dig og også omkostningerne til en hals løft i Tyrkiet.

Halsstraffung Kosten

Individuelt til en æstetisk smuk hals

Efter undersøgelsen kommer flere metoder i betragtning for at slippe af med de rynkede strukturer. En kosmetisk kirurg vælger den mest effektive metode. Det kan være en ansigtsløftning sammen med en hals løftning udføres.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Udøvelsen af de tyrkiske kosmetiske kirurger i tilfælde af en Halsløft

  Tyrkiske plastikkirurger laver en hals løft med faglig dygtighed og erfaring med europæiske standarder.

  Man ville opnår et individuelt overbevisende langvarigt resultat.. Vi arbejder med de mest dygtige og pålidelige tyrkiske kirurger.

  Hals løft: Pratiken og teknikken

  Normalt kan en hals løft udføres ambulant sammen med lokal bedøvelse. Ofte kan der tappes for meget fedt, og overflødig hud løftes. En særlig sutur teknik bruges under hagen eller bag ørerne til diskret ar. Sammen med huden kan muskelvæv løftes. Definerede former for rynker kan behandles med behandling af injektioner.

  Tilbage til en ” Svanlignende hals”

  Der er et par former for terapi for en hals lift til rådighed.Det er vigtigt at vælge den bedste, mest effektive langvarige hals lift. Trim og smooth giver dig et yngre og mere vigtigt look.

  Stol på vores kosmetiske kirurger i Tyrkiet. Din hals lift vil blive udført med den højeste professionalisme. Efter en periode med regenerering kan du nyde din svanlignende hals.

  Aesthetic Travel kan lide at lave en aftale for dig om rådgivning med en af de tyrkiske specialister til en hals løft. Du kan nyde en skønheds behandling og rekreation i en af Tyrkiets storby.

  Halsstraffung Türkei Kosten
  Et overblik over Hals Lift

  Behandlings tid

  2 - 4 timer

  Hospital ophold

  1 dag

  Hellings periode

  2 dage

  Pris

  udgangspunkt 17,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Allerede i alderen 35, ville huden starte med at slakke i halse området, selv når ansigtshuden stadig har nok volumen og løft. Kvinder og mænd, der er bekymrede for deres udseende, vil ikke acceptere denne æstetiske fejl. Når alt kommer til et bidrager af ens fejlfri hals til et attraktivt udseende. En hals løft fungerer som en visuel foryngende kur.

  Et hals løft må ikke betragtes som et isoleret tilfælde. I nogle tilfælde er det nyttigt at kombinere en hals løft med en ansigts løftning for at faa en langvarig effekt. Mange patienter lider af en tydelig dobbelthage. Dette kan fjernes med fedtsugning. Din kirurg ville rådgive og forklare dig, hvilken af metoderne der vil give det ønskede resultat.

  Med den operative procedure løftes den afslappede hud i hals området. Nogle gange skal kirurgen også placere sagged muskulatur for at få et æstetisk resultat. For meget fedt i hagen kan korrigeres ved fedtsugning. En sektion er ofte lavet bag ørerne eller under hagen. Dette kan variere fra patient til patient.

  I de første dage efter en hals løft kan hovedets mobilitet begrænses. Måske vil patienterne have hævelser, men disse vil være væk efter kort tid. Patienterne vil blive påført med en kompressions bandage for at understøtte sårheling. Du er nødt til at holde dit hals område stabilt og for at undgå unødvendige bevægelser.

  Du skal hvile i ti til fjorten dage, før du vender tilbage til arbejde. Fysisk arbejde bør ikke udføres før to eller tre uger efter operationen. Efter fire til seks uger kan du dyrke sport ubegrænset.

  Det er meget normalt, at efter en hals løft at man har lette hæmatomer, hævelser eller følelsesløshed. Det vil gaa væk inden for dage eller uger. Det er sjældne at efter en hals løft at der opstaar postoperativ blødning, cirkulations forstyrrelse eller problemer med sårheling.

  Prisen for en halsløft i Tyrkiet er ca. 2,300 Euro. Den nøjagtige pris går ved den nødvendige indsats af hals liften. Vi kan diskutere prisen i detaljer om kosmetisk kirurgi via telefon. Derefter modtager du et skriftligt tilbud med en fast pris. Du vil modtage en fremragende behandling til rimelige forhold. Du kan være sikker på, at du vil være i gode hænder med Aesthetic Travel!