Ortodonti

Innovative og intelligente, der er resultatet af tand forskydninger.Behandling er passende for enhver alder.

Generel Ortodonti for unge og gamle

Holdet fra Aesthetic Travel i Antalya vil lette for dig special tandlæge i Tyrkiet, du kan stole på. Afhængigt af om du vil have tand forskydning behandlet, har brug for en Tandbeskytter eller en snorken terapi. Saa er vi her for at finde den rigtige specialist til dig!

Pæne og lige tænder er en fordel for dit udseende og dit helbred. Den, der tager sig af sine tænder med korrekt tand pleje, ved hjælp af en afbalanceret kost, og værdsætter lethed i sindet, boomer i velvære.

Skam, ikke alle har af natur sunde og lige tænder. Tand forskydning er almindelig ved traumata eller genetisk medfødt. Denne dysbalance viser effekter på hele kroppen med smerter i hoved, nakke eller ryg.

Det Aesthetic Travel Team  i Antalya tilbyder dig alle muligheder for et ophold i Tyrkiet med tid til at få alt dette helbredt. Tænk på besparelserne på en ortodontia behandling, som ikke er dækket af din sygesikring fra en vis alder.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Typer af ortodonti

  Generelt er der flere typer af ortodontiske behandlinger. det afhænger af patientens oprindelige situation. Det betyder, at hvis du har haft en form for behandling for nylig, hvis en ulykke eller du har nået en vis alder, at der ikke er mere naturlig vækst at bruge, vil vores specialister finde en individuel behandling lige til dig.

  Vi tilbyder i Tyrkiet følgende:

  Det er overflødigt at sige, at du modtager her alle tandpleje til voksne, børn, unge og den første check-up for babyer.

   
  Et overblik over Ortodonti

  Behandlings tid

  -

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  -

  Ofte stillede spørgsmål

  Afhængig af behandlings formen og den nødvendige tid er omkostnings variablen fra sag til sag og person til person. Generelt sparer du på udgifter på grund af lavere priser i Tyrkiet som i andre europæiske lande med ortodontisk behandling.

  Holistisk Ortodontia betyder at have en samlet behandlings mulighed ikke kun for tand og kæber, men også for andre symptomer. Kan en yderligere behandling af en fysioterapeut hjælpe med at komme over med tandknude.

  Med børn og unge skal specialisten genoverveje væksten af dem og kan bruge den til hans behandling. En god prøve er seler. Over tid korrigerer væksten tandforskydningen.

  Voksne har ikke denne fordel længere. Den lingual teknik bruges og betyder, at der anvendes en fast bøjle indefra.