Gastric Sleeve i Tyrkiet / Antalya

Gastric Sleeve i Tyrkiet: Denne mave reduktion, på grund af fedme efterlader kun en rørlignende rest, så der opstår en hurtigere følelse af mæthed under måltiderne.

udgangspunkt 24,990 DK

Ærme Gastrekomi Kirurgi i Tyrkiet

Mange mennesker lider af deres tunge kropsvægt.Offte kommer fysiske klager ind, og selve helbredet lider ekstremt af den alt for høje vægt.Begyndende med hjertekar sygdomme, knæ, hofter og rygproblemer, diabetes , natlige vejrtrækninger stopper eller alvorlig snorken. 

Hvis denne grænse allerede er overskredet, er det dvs. at kroppen er allerede enormt påvirket,eksperter taler også om fedme.Dette svare til en kropssmaseindekse(BMİ) på 40 eller mere.Men fedme ses ikke kun i fysisk sundhed, psyken lider ofte også. Mange tør ikke længere deltage i “normal hverdag” og selv siddepladserne på offentlig transport er begrænsede. 

Derudover er man udelukket af samfundet, hvilket fører til problemer på arbejdspladsen. Alt dette repræsenterer en tilbagevendende spiral for denne person, der får dig til at falde tilbage i gamle mønstre,selvom du allerede har fokuseret dig til en ændring i kost og livsstil.

Vi Aesthetic Travel i Antalya er glade for, at du har besluttet dig at ændre noget i dit liv! Vi er glade for at tilbyde dig forskellige behandlings methoder i form af en maveoperation. Så du gradvist kan reducere din vægt parallelt med et bredt terapi program. Interesseret? Lad vores team rådgive dig med det samme!

Schlauchmagen Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Gastric Sleeve i Tyrkiet


  En Gastric Sleeve i Tyrkiet / Antalya (Ærme resektion eller Ærme operation) er en restriktiv mave operation, hvor en del af mavesækken er helt fjernet 80-90%, hvilket efterlader en rørformet mave med en kapacitet på cirka 2-3 cm. Dette svarer til en ny mavesæk på 85-150 ml. Til sammenligning rummer en naturligt uændret mave normalt 2-3 liter.

  Hvordan udfæres en fedmeoperation i Tyrkiet

  fedmeoperation / kirurgi i Tyrkiet er en minimalt invasiv gastrisk kirurgi teknik der udføres laparoscopically,altså ved hjælp af nøglehullet metoden under generel anaestesi med din specialist kirurg. Varigheden af hospitals opholdet i Tyrkiet er omkring 5-7 dage.

  Hvordan kan en ærme gastrektomi bidrage til vægtab

  Sleeve gastrektomi kirurgi er en af de så kaldte “metaboliske operationer” i Tyrkiet / Antalya. Dette skyldes især at kirurgen fjerner den store gastriske gravering, hvor de gastrointestinale hormoner, saasom sulthormonet ghrelin, dannes under den faktiske reduktion del af maven. Dette betyder, at appetitten også bremses parallelt med reduktionen af mavesækken. 

  En anden fordel ved sleeve gastrektomi er, at hverken et fremmedlegeme (så som et gastric bånd) eller en ændring i gastrisk indløb eller gastrisk udløb skal finde sted. Således forbliver den naturlige funktion af maven tilgængelig, som gør det muligt for patienten at forbruge alle fødevarer uden begraensninger efter kun få uger, efter den kirurgiske procedure. Endvidere viser undersøgelser, at ærme gastrektomi er som en restriktiv gastric kirurgi i Tyrkiet / Antalya som kan føre til betydelige forbedringer i metaboliske sygdomme som diabetes.

  Schlauchmagen Türkei Kosten

  Hvordan er gastrointestinal kirurgi relateret til andre fedme terapier?

  fedmeoperation in Tyrkiet / Antalya er ofte kun en komponent i fedmebehandling. Dette skyldes især, at ærmet gastrektomi er meget effektiv, især hos alvorlige overvægtige patienter, men normalt klassificeres som utilstrækkelig, når spisevaner forbliver dårlige. De største ulemper er fødevarer med højt sukkerindhold og drikkevarer! Hvis dette er tilfældet hos en patient, overvejes ofte en så kaldt gastric bypass (maloperative procedurer) i et yderligere tr

  Et overblik over Gastric Sleeve

  Behandlings tid

  1 time

  Hospital ophold

  4 dage

  Hellings periode

  2 dage

  Pris

  udgangspunkt 24,900 DK

  Fedmeoperation i Tyrkiet - Ofte stillede spørgsmål

  I en Gastric Sleeve i Tyrkiet / Antalya reduceres maven, så den kun modtager volumen størrelsen af en lille banan. Dette fører til, at maven allerede er fyldt efter så mængder mad, og der opstår således en hurtig mætnings følelse. Derudover udløses hormonelle processer som sikrer at appetitten reduceres.

  Allerede før selve operationen skal der foretages nogle indledende undersøgelser for at sikre, at der ikke forekommer betændelser eller tumorer. Lever, bugspytkirtel og galdeblære skal også undersøges. For særligt overvægtige patienter med en BMI over 40 anbefales en væskefase med højt proteinindhold, der starter 10 til 14 dage før operationen. I løbet af denne tid kan  man kun spise/drikke flydende og proteinrige fødevarer forbruges for at opnå en reduktion i leveren. Selve proceduren udføres under generel anaestesi og tager cirka en time. Det er en nøglehuls operation. Det betyder, at der laves flere hudindsnit på ca.to centimeter i bugvæggen, hvor igennem kameraet og instrumenterne indsættes. Med en så kaldt hæfte anordning af skæres størstedelen af maven, og den resulterende sutur forsegles på samme tid. Man må forvente at blive på hospitalet i tre til fire dage for en opfølgende checkup.

  Operationen er velegnet til patienter med en BMI over 40. Hvis du også lider af diabetes, højt blodtryk eller søvn apno, giver mavesæk operationen mening fra et BMI på 35.De kan dog kun gennemgå proceduren, hvis alle ikke-operative foranstaltninger, såsom træning eller ernærings rådgivning, ikke har været tilstrækkeligt vellykkede i seks til tolv måneder.

  Langsigtede resultater er endnu ikke tilgængelige for rørmaven teknik. Det kan dog allerede observeres, at chancerne for succes er meget høj. Du kan tabe mellem 33 og 83 procent af din overskydende vægt.

  Efter en ærme gastrektomi operation kan tarmen ikke længere absorbere nok vitamin B12, så det er nødvendigt at levere dette vitamin kunstigt. Risiko faktorerne er meget lave sammenlignet med andre sammen lignelige operationer. Midlertidige forstyrrelser i mave-tarmkanalen eller adhaesioner af organerne i maven kan fore komme. Risikoen forbundet med proceduren afhænger meget af patientens helbredstilstand.

  Selvom ærme gastrektomi er en meget effektiv hjælp, skal du stadig ændre din livsstil og din kost permanent. Det anbefales altid at søge ernærings rådgivning. I de første en til to uger efter operationen må du kun spise flydende mad. På lang sigt er enhver mad, der er opdelt i fem til syv små måltider om dagen, dybest set tilladt igen.

  Takket være det alt omfattende priser der tilbydes af Aesthetic Travel , ville du ikke pædrage dig yderligere omkostninger.