Aesthetic Travel

ReLEx Smil

udgangspunkt 23,450 DK

Dette er den mest innovative højte knologiske laser metode til forsigtigt at fjerne din defekte vision eller ametropi. Den minimalt invasive behandling udføres uden et snit selv ved en vanskelig visuel defekt.

Eye Laser med ReLEx smil i Tyrkiet

Vil du have skarpt syn igen og ikke ønsker at bruge hjælpe midler som briller eller kontaktlinser? Er priserne i dit hjemland for høje, men du ønsker ikke at gå på kompromis med kvalitet og teknologi? Så er du kommet til det rigtige sted for at møde vores Aesthetic Travel i Tyrkiet. Udover andre premium kirurgiske foranstaltninger er vi også specialiseret på korrektion af øjendefekter selvom laserteknik. Vi tilbyder den klassiske PRK-teknik, den mere nye LASIK-metode plus ReLEx.Smile-teknikken til vores patienter. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte os med det samme. Vi rådgiver dig om alle mulighederne!

Hvad er ReLEx-smil?

ReLEx-Smile metoden (ekstraktion af lille snit med linser) er ikke kun meget blid og næsten smertefri, snarere kan den frigøres af den ufølsomme klap. Med denne moderne teknik, der tilbydes fra det Aesthetic Travel-Team i Antalya, syns handicap som nærsynethed op til -10 dioptrier kan kompenseres og bygningsfejl op til 5 dioptrier kan kompenseres. Med ReLEx-Smile-metoden skal der kun foretages et minimalt snit fra 2-3 millimeter uden næsten eksisterende risikoer eller bivirkninger. Dette betyder, at selv patienter med en lille hornhinde eller ofte lider af tørhed i øjnene kan betjenes med denne øjen laser i Tyrkiet.

Fordelen ved andre laserteknikker som LASIK er at ReLEx-Smil er en minimalt invasiv metode og behøver ingen klap eller mikrokeratom.

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Proceduren for en ReLEx-Smil behandling

  Med denne øjen laser operation foretages der kun et lille snit på 2-3 millimeter i de højere hornhindelag. Præcisionen med denne metode afhænger ikke af tykkelsen af hornhinden, hornhindens tilstand og fugtindhold som med andre øjelaserteknikker. Fokus med rele.Smile-metoden er den såkaldte femtosekundlaser. Metoden anvendes i et lukket system, patienten har ikke samarbejdet, ligesom med LASIK-metoden.

  Flere fordele ved ReLEx-Smil behandling i Tyrkiet

  Da den høje præcision med femtosekundlaseren, den næsten smerte frie procedure, det minimale snit, og at patienten ikke må aktivt samarbejde, tager hele proceduren kun omkring 10 minutter. En anden fordel er, at efter 20-30 minutter efter ReLEx-Smil behandlingen er der ikke behov for flere begrænsninger. Du kan tage et brusebad, have sportslige aktiviteter og kan sove uden et øjenplaster. Den største fordel er, at med en øjenlaser arrangeret af Aesthetic Travel i Tyrkiet sparer du på omkostninger!. Har du flere spørgsmål? Tøv ikke med at ringe til os, og vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål i detaljer.

   
  Et overblik over ReLEx Smil

  Behandlings tid

  30 minuter

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 23,450 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  ReLEx: Refraktiv Lenticule Extration
  Smil: lille snit Lenticule ekstraktion

  Til den innovative rele Methosmile-metode har du brug for følgende dioptrer:

  • Kortsynethed: -10 til -1 dioptrer
  • Astigmatisme: -5 til -1 dioptres

  For hyperopi eller langsynethed er denne metode ikke egnet. Hvis en rele .smile behandling er tilrådelig og egnet til dig, vil blive ryddet med en forundersøgelse af din kirurg i Tyrkiet.

  ReLEx-smil teknikken er en innovativ forbedring af Femto-LASIK-metoden. Med dette er en excimer laser unødvendig. Eye laser med rele .smile ist meget blidere, hurtigere og sikrere. Denne laser behøver kun en minimalt åbning på 2 millimeter for operationen. Dette er grundene til, at ReLEx-Smil teknikken er særlig god for patienter med intolerance af kontaktlinser eller tørhed i øjnene.

  Nej! Øjnene modtager en lokalbedøvelse med øjendråber. Normalt vil du ikke føle nogen smerte under behandlingen. Hvis du ønsker det, kan du tage lys ro. Den udøvende øjenkirurg informerer dig under behandlingen af alle hans trin.

  Patienter reagerer individuelt på øjenlasering. Nogle får følelsen som om der er et fremmedlegeme i øjet. Normalt er patienter smertefri inden for en dag. Efter en ReLEx-smil behandling skal du hvile og tage øjendråber regelmæssigt.

  Kun en minimal læsion efterlades efter en ReLEx-Smil metode behandling. Dette vil blive helbredt cirka 20 minutter efter. Derefter er der ikke flere forholdsregler at tage, og du kan tag brusebad og have sportslige aktiviteter. Du behøver ikke øjen beskyttelse natten over. Efter en opfølgnings kontrol skal du følge din kirurgs anvisninger.Efter 2-4 dage har du dit fulde syn tilbage.

  For en øjenlaser med ReLEx-Smil metoden skal du være parat til at betale 1.800 euro for hvert øje. Nogle gange dækkes omkostningerne af private sundhedsforsikringer.

  Alvorlige komplikationer med denne højte knologiske laser teknologi er yderst sjældne. For en optimal helings proces skal du holde dine efter behandlings aftaler og følge instruktionerne fra din kirurg og hans tidsplan for øjen dråber. Samtidige virkninger er ufarlige, korte og lette medicinske efter en øjen laser behandling.