Lense Implantation

udgangspunkt 15,990 DK

Ekstreme dioptri værdier, grå stær og presbyopi – med individuelt tilpassede lense implantationer er en korrektion af vanskelige øjen defekter permanent og hurtigt muligt.

Din lense implantation i Tyrkiet

Udover mulighederne for øjen lasering er der metoden til lense implantation. Lense implantation er en af de oftest udførte kirurgiske procedurer i Tyrkiet. Hvis du lider af grå stær, nærsynethed, hyperopi eller astigmatisme, med en kunstig lense i øjet, får du igen skarpt syn. Dette kan være i stedet for din naturlige lense eller yderligere. Hvilken metode er den bedste i dit tilfælde, hvilken slags service får du, og hvilke omkostninger du skal betale i Tyrkiet, vil vores team Aesthetic Travel i Antalya give dig detaljerede svar på dine spørgsmål? Bare ring til os! Vi er glade for at være til tjeneste!

Hvem er egnet til lense implantationer?

De generelle forud  sætninger for en kunstig lense er næsten de samme som ved øjen lasering. Af betydning er, at patienten er mindst 18 år, bedre i midten af 20′ erne, så øjet har afsluttet og vil ikke undergå ændringer ved vækst. Hvis du har et spædbarn med en medfødt grå stær, kan lense implantation udføres.

Hvilken slags forskellige Lense implantationer bliver der lavet i Tyrkiet?

For at øge dit syn effektivt, er der mulighed for at gennemføre en yderligere kunstig lense i dit øje – kvasi indopereret kontaktlinse (phakic intraokulære linse, EVO Visian ICL) eller som en erstatning (refractive lens exchange, RLA). Den sidste bruges til alders relaterede patienter, så de kan gå uden varifokale briller.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Proceduren for den Phakiske intraokulære lense

  De intraokulære lenser implanteres fra vores øjen specialister i Tyrkiet under lokal bedøvelse. På anmodning kan patienter sættes i skumrings søvn. Hele proceduren tager cirka 15 minutter. I det første trin modtager du dine bedøvende øjen dråber. Derefter laves et minimalt snit ved hornhindenes kant. Gennem denne åbning placeres den foldede lense før eller bag iris. Næste skridt er en bandage omkring øjnene, du bliver nødt til at bære den første nat. Da lense implantation med en intraokulær lense er en minimalt invasiv procedure,og helings processen er hurtig.

  Proceduren for Brydnings lensens udveksling

  Også brydnings objektiv udvekslingen udføres af vores øjen specialister i Tyrkiet under lokal bedøvelse eller efter anmodning en skumrings søvn. Her laves også et lille snit ved kanten af hornhinden, og den naturlige lense er flydende og forsigtigt fjernet og erstattet med den kunstige linse. Hjernen vil have brug for et kort stykke tid at vænne sig til det nye skarpe syn.

  Hvis du er interesseret i at få mere detaljerede oplysninger fra vores Aesthetic Travel Team i Antalya, kan du kontakte os via mail, E-mail, telefon eller Whatss-App.

  Hvem er egnet til en Lense implantation?

  Lense implantationer er til patienter, der ikke er egnede til de klassiske øjen laseringsmetoder. Dette er tilfældet ved en ekstrem synsforstyrrelse. Tælles er høj hyperopi, nærsynethed eller når hornhinden ikke er tyk nok.For at bestemme alt dette er der brug for en omfattende for undersøgelse.

   
  Et overblik over Lense Implantation

  Behandlings tid

  1 -2 timer

  Hospital ophold

  ikke indlæges

  Hellings periode

  med det samme

  Pris

  udgangspunkt 15,990 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Med implantation af en Phakic intraokulære lense patienter behøver ikke kontaktlinser eller briller længere. Denne form for lense implantation tager omkring 10 minutter for hvert øje med en minimal procedure for at tilføje lense til din naturlige lenser. Phakic intraokulære lenser fremstilles individuelt for optimal korrektion af din langsynethed, kortsynethed eller astigmatisme. Den implanterede lense er ikke synlig eller mærkbar. På den måde kan mere defekte visioner behandles.

  Hvis der anvendes en multifokal lense til en lense implantation, fjernes den naturlige lense og udveksles med den multifokale lense. Denne kunstige lense er specielt dannet og komprimeret til selvudvikling på samme sted som den gamle lense. Det behandlede øje har brug for et bandage i en dag. Da snittet er ekstremt lille, vil det lukke af sig selv.

  Du får bedøvelse for øjet og vil måske føle et let tryk. I tre til fem timer efter øjen operationen er dine øjne måske vandlige, lysfølsomme, og følelsen af at have et fremmedlegeme i øjet opstår. Denne reaktion forsvinder hurtigt, og du behøver ikke en smertestillende.

  Dine øjne gendannes normalt inden for 24 timer. Synet er allerede godt. Inden for de følgende uger bliver dit syn bedre og bedre. Du bør følge råd og instruktioner fra din læge, især planen om at tage øjen dråber.

  Hele Mængden til lense implantation afhænger af det nødvendige implantat, ametropiens kvalitet og den ansvarlige læge.Du skal beregne gennemsnittet med omkring 2.000 euro.

  Selv med strengeste hygiejne og stringens ved lense implantationer er der altid risiko for infektion, fordi et fremmedlegeme implanteres. Men disse tilfælde er meget sjældne. Du kan støde på forskelle i dit syn i skumring eller daggry og natten. Under korrektion eller overkorrektion er det muligt, selv når det er meget sjældent.

  En stor fordel ved lense implantater er når der er komplikationer, de let kan tages af når som helst.