Mavekirurgi i Tyrkiet / Antalya

Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Professionel Mavekirurgi i Tyrkiet

  Mavekirurgi i Tyrkiet / Antalya: At føle sig godt tilpas i ens egen krop er en af forudsætningerne, der former vores liv harmonisk og jævnt. Det er dog ikke altid muligt at ændre vores kost og livsstil, hvilket indebærer en masse motion, sport og stresshåndtering (feks. Pilates, yoga eller meditation). Især hvis der opstår yderligere sundhedsfaktorer som fedme, diabetes eller hjerte-kar-sygdomme, skal der søges  professionel læge  hjælpe saa du kan opnå en bedre livskvalitet. Vi på Aesthetic Travel i Antalya tilbyder dig flere muligheder for at ledsage dig ikke kun på denne måde, men også du oplever en fantastisk pris besparelse hos os i Tyrkiet!

  Hvilke kirurgiske muligheder tilbyder vi Aesthetic Travel dig i Tyrkiet for fedme?

  Generelt tilbyder Aesthetic Travel både restriktive og bypass tekniker i Antalya. Restriktiv gastrisk kirurgi inkluderer for eksempel gastrisk ballon, gastrisk bånd og maveslangen (mavereduktion). I modsætning hertil inkluderer de minimalt invasive bypass-teknikker gastrisk bypass og omega bypass som primære varianter af en gastrisk operation (bariatrisk procedure).

  Restriktive gastrisk kirurgi teknikker i Tyrkiet

  Ud over den gastrisk ballon, som enten simpelthen sluges eller bruges af din specialist i Tyrkiet / Antalya på ambulant basis, er der muligheden for gastrisk bånd, der deler maven i to ved hjælp af en laparoskopisk gastrisk operation. Derudover anbefaler vi på Aesthetic Travel i Antalya rørmavenskirurgi for at opnå din ønskede vægt og en ny livskvalitet. Sidst nævnte beskriver en mavereduktion, som ofte omtales af specialister som en gastrektomi. I en rørmage kirurgi reduceres maven af din specialist kirurg i Tyrkiet på en sådan måde, at maksimalt 2-3 cm (ca. 85-150 ml) forbliver, og patienten føler sig mæt meget hurtigere. En yderligere fordel ved operationen med rørmaven er at den del af maven, der producerer sulthormonerne som ghrelin, også fjernes dvs. denne fedme kirurgiske behandling reducerer ikke kun din sult, det medfører også positive ændringer i fedme-relaterede sygdomme!

  Plastik kirurgi bypass tekniker i Tyrkiet

  I Tyrkiet / Antalya omfatter gastric bypass teknikker mini-bypass (Omega bypass), transit bipartition til Santoro og Roux-En-Y gastrisk bypass. Der er desuden den såkaldte biliopancreatic afledning og duodenal switch- Men begge teknikker bruges dog ikke længere i Tyrkiet.

  Alle bypass-tekniker udføres laparoskopisk ved hjælp af den såkaldte nøglehulsmetode-dvs.ved hjælp af en speciel laparoskopi og med kun få snit i maven. Det primære mål med bypass-teknikerne er at omgå en del af fordøjelses organet på en sådan måde, at indtaget af kulhydrater og fedtstoffer reduceres, hvilket ellers ville øge vægten på en usund måde med en dårlig kost. Desværre begrænser dette også næringsoptagelsen, hvorfor patienter er tvunget til at tage livslange kost tilskud. Ikke desto mindre mave bypass i Tyrkiet er en meget vellykket metode for at reducere vægten op til 70%!

  Hvilke succeser kan du opnå med en Mavekirurgi i Tyrkiet

  Ved hjælp af en gastrisk kirurgi, der tilbydes af  Aesthetic Travel i Antalya, kan du opleve betydeligt vægttab inden for de første to år efter din fedmeoperation. Succes oplevelsen afhænger dog altid af patientens motivation såvel som deres kontinuerlige samarbejde! Jo bedre patienten overholder sin individuelle ernæringsplan og integrerer sports aktiviteter i sit liv, jo større en chancerne er der for succes.

  Hvad koster en maveoperation i Tyrkiet?

  Generelt kan du forvente op til 70% lavere priser for en gastrisk operation, hvis du vaelger at specialist behandlet i Tyrkiet. Derudover giver Aesthetic Travel i Antalya dig muligheden for at henvise dig til de bedste og mest professionelle læger og special kirurger i Tyrkiet. Hvis du er interesseret, vil vi også give dig chancen for at betale i rater.