Transit Bipartition

udgangspunkt 37,290 DK

Den rør formede mave skal bringe sygdommen til stilstand specielt hos diabetes patienter. Denne kirurgiske procedure er normalt en minimalt invasiv procedure gennem mave væggen.

Transit Bipartition af Santoro

Nogle patienter med sygdommen af morbid fedme (adiposity) lider også ved type 2 diabetes .Begge syndromer hører til de så kaldte flere kronisk metaboliske sygdomme.Dyslipidæmi hører også til i denne kategori. Hele kroppen lider. Starter ved bestemte organer, og spænde leddene, op til din psyke. Overvægtige personer er ofte udelukket fra samfundet, da det er svært for dem at finde kontakt eller arbejde, og flugt er kun muligt med professionel hjælp.

Vi fra Aesthetic Travel I Antalya er her for at hjælpe dig I at tage dit liv tilbage. Ved hjælp af metabolisk kirurgi, især med transit bipartition af Santoro, kan hele vores team af kirurger i Tyrkiet give dig dit høje humoer tilbage og til et stabilt helbred. Tal med os!

Hvad er metabolisk kirurgi?

Metabolisk kirurgi er en procedure i et funktionelt organsystem for at resultere i en positiv effekt på dit helbred. Fedme kirurgi er en del af den metaboliske kirurgi. Patienterne vil tabe sig effektivt. I forbindelse med f. eks. diabetes har sådan en operation en positiv effekt på denne sygedom. Denne form for gastrisk kirurgi regulerer stofskiftet.

Transit Bipartition Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Din kirurgiske gastriske behandling i Tyrkiet

  Udover en Duodenojejunalen Bypass og en Ileum Interposition er transit Bipartition del af adipositas kirurgi. Behandlingen fokuserer på patienter med en alvorlig kronisk lidelse, f.eks. type 2 diabetes mellitus. Fra et medicinsk synspunkt vil du have mange positive effekter med denne metode udført i Tyrkiet.Har du nogen spørgsmål? Intet problem, tøv ikke med at spørge, vi fra Aesthetic Travel i Antalya er her for at rådgive dig!

  Processen med en Transit Bipartition

  Transit bipartition er en proces, når tarmen er bipartit og omdirigeres. Det begynder med en rør formet gastrisk operation efterfulgt af en forbindelse mellem den nedre tyndtarme og maven. Tyndtarmen vil blive skåret tæt på tyktarmen og bipartit. Enden, der kommer fra maven, vil blive forbundet med tyktarmen.

  (1/3) via pylorus, tolvfingertarmen og tyndtarmen eller på en direkte måde (om 2/3) til slutningen af tyndtarmen. Hormonelle mekanismer vil blive aktiveret. Dette vil producere et tidligt tolvfingertarm. Da mad også fordøjes på en naturlig måde undgås malabsorption.

  Transit Bipartition Türkei Kosten
  Et overblik over Transit Bipartition

  Behandlings tid

  2 - 3 timer

  Hospital ophold

  4 dage

  Recovery TimeaHellings periode

  2 dage

  CostaPris

  udgangspunkt 37,290 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Ved en transit bipartition udføres en rør formet gastrisk kirurgi, og en stor del af maven adskilles. Derefter tilvejebringes en forbindelse mellem den nedre del af tyndtarmen og den nedre del af maven uden at skære nogen del af tarmen. Maden har nu to forskellige måder.

  Denne procedure udføres ikke kun af overvægt, men også af patienter med type 2 diabetes.

  Denne operation er ikke kun for patienter med et BMI på mere end 40, men for alle med type 2-diabetes og lidelse  et BMI på 35.

  For patienter, der tager for meget højt kalorie indhold som slik eller alkoholholdige drikkevarer, er denne metode uegnet. I dette tilfælde er vi glade for at informere dig om andre muligheder.

  Da metoden stadig er meget ny, er der ingen langsigtede resultater.Men det er at erkende, at denne form for procedure har stor succes. Du kan tabe mellem 33 til 83 procent af din overvægt.

  Efter en rørformet gastrisk operation kan tarmen ikke absorbere nok vitamin B12, det vil være nødvendigt at tilføje dette som et kost tilskud.

  Komplikationer og risiko under eller efter operationen afhænger af patienternes helbred og kan i høj grad afvige.

  Du bliver nødt til at ændre din kost permanent.Ernærings rådgivning vil være en god ide. İ de første to uger efter operationen kan du kun spise væske eller passeret mad.Derefter er alt tilladt, men du bør undgå for meget fedt. Mad bør tages på fem til syv små måltider over hele dagen.

  Nej, med Aesthetic Travel behøver du ikke forvente yderligere omkostninger. Generelt er disse inklusiv priser.